Tinuta de serviciu...


Sunt plecata de duminica la o sedinta si cu aceasta ocazie am tot facut poze. Am avut in prietenele mele cu care lucrez adevarati fotografi , ceea ce imi lipseste de obicei.Voi avea astfel cateva postari cu tinutele purtate ziua la sedinta , dar si cu cele casual purtate seara.
Cred ca in ziua de astazi nu mai trebuie sa fim ca intr-o uniforma la serviciu si chiar si o tinuta business poate fi adaptata stilului personal.
Aceasta a fost tinuta din prima zi:

















Am purtat:

- rochie si sacou - Mango
-Pantofi si geanta - Musette

Sunt curioasa, voi cum va imbracati la serviciu? Va astept cu drag parerile!

KISSES!








CONVERSATION

6 comentarii:

  1. f draguta tinuta ,dar acum depinde si unde lucrezi,Spre ex.cine lucreaza intr-o alimentara sau un magazin obisnuit de haine. nu se poate imbraca cins stie ce.O pereche de blugi,un pulover, o pereche de ghete/cizme ...si gata tinuta :) eu una nu lucrez stau acasa su cresc copilul ,dar nici nu am lucrta la birou inainte/ ci intr-un centru comercial si nu ma ibracam deosebit.Tinute casual

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, depinde de job. Pentru mine, tinuta este in sfera business, dar asta nu inseamna ca nu port cu drag si tinute casual cand merg la cumparaturi sau cu fetita mea in parc.

      Ștergere
  2. Foarte draguta tinuta ( imi plac mult pantofii ), asa este depinde mult de locul de munca. Si eu tot casual ma imbrac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Uneori si eu abia astept sa ajung acasa si sa ma imbrac in ceva mai cofortabil.

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa tinuta, ma bucur totusi ca poti purta colorat, unele firme impun culori sobre. Imi place mult de tot si canapeaua <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu nu am putut sa ma imbrac niciodata de sus pana jos in culori inchise si nu mi s-a reprosat niciodata acest fapt. Trebuie doar sa fii mai decent in privinta lungimii, adica nu pantaloni scurti si fustite de plaja sau super decolteu. Canapeaua apartine din pacate hotelului!

      Ștergere