Make-up by Marc Jacobs


Pe langa parfumurile pe care le-a lansat in ultimii ani, Marc Jacobs isi adauga in portofoliu si o linie de make-up. Lansarea va avea loc in Statele Unite si Canada in 9 august in magazinele Sephora si in magazinele proprii si mai tarziu in acest an, fara a fi specificata data, va fi lansata si international.

Vor fi 122 produse diferite, grupate in patru colectii cu nume amuzante:
-Smart Complexion - fata
-Blacquer - liner, mascara
-Hi-Per Color - rujuri, oje, farduri
-Boy Tested, Girl Approved - trei produse unisex : un produs pentru sprancene, un corector si un balsam de buze.

Marc are foarte mare incredere in aceasta noua lansare, asa cum are in toate produsele pe care le creaza. El spune ca moda nu este numai despre haine, genti si pantofi, cat si despre machiaj, parfum sau coafura, despre intregul ritual de a alege toate aceste lucruri, sa te bucuri de ritual, de povestea pe care o spune despre tine alegerile pe care le faci in acea zi.
In colectia lui nu se vor gasi culori neutre, pe acestea el gasindu-le usor plictisitoare, sau cel putin el asa sustine, desi eu consider ca nu toate culorile sunt foarte puternice, unele incadrandu-se cu succes in zona neutra.

Deja a avut loc o pre-lansare a cinci categorii de produse in Sephora, dar toate sunt out-of stock deja. Au fost disponibile palete de farduri cu sapte nuante (in doua variante), palete cu trei nuante (in doua variante), eyeliner negru, un balsam de buze mentolat, lip-gloss-uri in cinci nuante, cu preturi cuprinse intre 24-59 $.


































Mie mi se par foarte interesante, cu siguranta mi-as dori macar o paleta din aceea cu sapte nuante, dar pretul mi se pare mult prea mare. In plus nu stiu daca vor fi lansate si in Romania.

Voua cum vi se pare aceasta noua lansare? V-ar tenta ceva din cele prezentate (facand abstractie de pretul prohibitiv)?


CONVERSATION

17 comentarii:

  1. wow...superbe,eu as vrea macar un ruj :D
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok daca facem abstractie as spune vreo doua rujuri, oje si glossuri in primul rand. Imi plac recipientele, observ o inclinatie spre cat mai putine colturi :)
    O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si mie imi place aspectul exterior al produselor. Fardurile mi se par asa dulci, cu toate ca negrul da un aer de sobrietate!

      Ștergere
  3. in Romania sigur nu. Camelia, te astept la Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as fi vrut totusi sa le vad in realitate... Vin, vin, abia astept, numar zilele!

      Ștergere
  4. Mmmm, toate "rotunjimile" acelea ale ambalajelor...:))
    Am decis: vreau un ruj! Cand afirm ca vreau...notiunea de pret nu exista.:P :)

    Camelia, spor si noroc in toate cele pe care le implica aceasta mutare, aceasta schimbare! Pupici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna decizie, desi mie imi face cu ochiul si un lip-gloss. Adevarul ca eu nu m-am gandit la preturi aici neaparat, mi s-a parut frumos de privit si am luat-o ca atare, ca niste dorinte in fata unei vitrine, unde nu esti obligat sa cumperi ceva...
    Multumesc Ilda, sper sa fie de bun augur aceasta schimbare, cu siguranta ne va fi un pic greu la inceput si noua si fetitei care isi iubeste casa ( asa cum spune ea trebuie sa mutam casa cu totul pentru ca iubirea ramane lipita de pereti si altfel nu o putem lua ), parcul, pe tanti a ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oofff, draga de ea! Ii doresc sa se adapteze cat mai rapid, iar voua timp si rabdare pentru a o ajuta in directia asta!

      Take care!:*
      Ilda

      Ștergere
    2. Multumim foarte mult Ilda, sper si eu sa se adapteze usor. Pupici!

      Ștergere