OOTD - Love for Orange



Va amenintasem intr-o postare trecuta  ca va arat la iarna tinutele purtate vara...Cam asa se intampla din pacate! Stiu ca si pentru unele dintre voi timpul trece ingrozitor de repede, la fel se intampla si in cazul meu, nu reusesc sa mai fac toate lucrurile pe care mi-ar placea sa le fac, dar sper sa vina si perioade mai linistite! Ploua ingrozitor si eu va arat o tinuta purtata intr-o zi superba de vara, in Parcul Rozelor din Timisoara. Nu am foarte multe lucruri portocalii, dar rochita aceasta mi-a placut, iar pentru o plimbare mi se pare perfecta.












































Am purtat:
-Rochie - Zara
-Geanta: - Zara
-Sandale: - Stefanel

Machiajul nu imi apartine, este realizat de un make-up artist YSL, care venise in Douglas in ziua respectiva, dar ceva nu imi place la el, poate culoarea rujului, poate cum a conturat ochii, in schimb fondul de ten a fost perfect, din pacate nu mai stiu cum se numea!
Am constatat ca nu imi plac machiajele realizate de make-up artisti, mi se par prea incarcate, folosesc tone de fond de ten care te fac sa arati nefiresc, sau sprancene excesiv de conturate, etc. Recent am beneficiat de un machiaj realizat de make-up artistul international Guerlain, realizat in Sephora, si desi Guerlain este casa mea preferata si ador produsele lor, totusi mi se parea ca arat ca un clovn in plina zi. Cerusem un machiaj de zi dar pentru mine a fost mult prea mult, parca ma duceam la nunta. Sau poate este doar perceptia mea, care trebuie sa recunosc ca nu exagerez cu machiajul, rareori folosesc fond de ten in viata de zi cu zi.

As fi curioasa daca ati beneficiat de un machiaj realizat de un profesionist si daca da, cum l-ati perceput! Iar daca inca nu, atunci poate imi impartasiti cum vedeti voi machiajul de zi cu zi, folositi toate produsele pe care le recomanda make-up artistii sau mai sariti etape?
La final rezultatul conteaza, evident!


CONVERSATION

15 comentarii:

  1. Beautiful dress!!
    Please show your sandals!! Looks great...

    Melissa

    RăspundețiȘtergere
  2. oo, sexy! imi place si rochita, si sandale. si printesa ta e superba. eu mi-am facut machiaj la profesionisti de cateva ori si nu mi-a placut, parca prea strident si parca nu simte ce iti sta bine,lucreaza dupa un sablon. pup, zi faina! trebuie sa mai iesim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Stella pentru cuvintele frumoase! In privinta machiajului si mie mi se pare ca este prea strident si neadaptat situatiei. Mi-as dori tare sa mai iesim! Te pup!

      Ștergere
  3. Foarte frumoase voi doua, fetelor!
    Iar mami...e sexy mamasiiitaaa!:)

    N-am avut ocazia de a fi machiata de un profesionist, intr-un fel mi-as dori, intr-altul am ezitari! Nu-mi dau seama foarte bine din poze, dar nu-mi pare ca e exagerat machiajul!

    Pup, Camelia!
    Vino mai des, ne e dor de tine!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, multumim! Eu nu abandonez cauza, mai testez si alte tipuri de machiaj si alte brand-uri. Adevarul este ca asa iti dai seama daca un produs rezista sau nu!

      Ștergere
  4. In afara de ziua nuntii nu m-am lasat pe mana specialistilor, din ce imi aduc aminte a fost ok, nu a folosit foarte multe produse s nu mi-am simtit fata incarcata. Mai cred ca era mai mult cosmeticiana decat makeup artist, dar e alta poveste :)

    Imi plac ambele rochite, vazandu-va mai uit de peisajul rece de afara. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut mai demult un articol cu o fotografie de la nunta si aratai absolut minunat! Depinde foarte mult si de cine efectueaza machiajul si de ce vrea sa scoata in evidenta! Pupici!

      Ștergere
  5. superbe rochita, imi place la nebunie rochita celei mici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur Coco daca iti plac rochiile noastre. Adevarul este ca si mie imi place rochita lui Beatrice foarte mult! Te pup!

      Ștergere
  6. Foarte frumoase sunteti, imi plac mult rochitele zugravite in minunate culori de vara!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere