December Empties


In decembrie nu am fost chiar atat de harnica, sau in orice caz nu am terminat chiar atat de multe produse. Vedeti in imaginile urmatoare ce am reusit in aceasta luna:




Poza de grup



-Apa micelara Sephora. Am scris despre ea aici. Nu imi place mirosul dar curata bine.
-Apa florala de lavanda Melvita. Mi-a placut mult, as mai cumpara-o, dar mai am multe rezerve. Review aici.
-Apa de toaleta Naomi Campbell - o aroma, dulce, vanilata, seducatoare - DA!!!




-crema-gel Eucerin FPS 25, usoara, placuta, dar nu ceva extraordinar la care sa-ti ramana gandul.
-Longue Vie Cellulaire - Guinot - o crema foarte buna, cu 56 activi celulari, dedicata pielii devitalizate. Eu am folosit-o noaptea si ma trezeam dimineata cu o piele de bebelus. Cu siguranta o voi mai recumpara la la un moment dat.
-Photoderm AR Spf 50 - Bioderma, usor colorata. O crema foarte consistenta, nu m-am omorat dupa ea.




 -Alpha Complex Scrub Oriflame - e matusalemic de vechi acest scrub, cu siguranta nu mai este prin cataloage, dar si-a pastrat intacte proprietatile si aroma foarte, foarte placuta. Tin minte ca am dat pe el vreo 65 Ron cand l-am cumparat, era extrem de scump, dar pielea ramane foarte fina. Cred ca ma voi uita sa vad daca mai exista aceasta gama.
-gloss Maybelline - l-am folosit tot-tot, mi-a placut culoarea si faptul ca avea sclipicel si nu se lua repede de pe buze, ramanea culoare chiar dupa ce mancai si nu se strangea inestetic.
-Crema Sisleya - global anti-age de la Sisley. O mostra pe care am castigat-o in revista Glamour acum ceva timp alaturi de un set de produse Sisley. Absolut minunata, dar mult prea scumpa pentru bugetul meu.




-masca Skinlite Relaxing&Calming Lavender Mask - masca imbibata, mi-a placut. Mirosul nu era 100% de lavanda, dar efectul a fost vizibil pe piele.




 -continui sa folosesc pliculetele Vichy Idealia Life Serum in fiecare dimineata si tenul meu parca are un tonus mai bun.
-Vichy Normaderm nu pot sa spun ca este extraordinara, dar nu este nici de aruncat. Nu cred ca as cumpara-o full size, desi in trecut am cumparat-o atunci cand a aparut. Nu stiu de ce Vichy nu mi se mai pare asa extraordinar ca in trecut. Probabil acum am si alte repere...




-FDT Liftactiv Flexilift Vichy -este un FDT care chiar imi place cum se aseaza si desi se ia pe telefon, da totusi un glow frumos tenului.
-FDT Teint Idole Ultra 24H Lancome, mi-a placut tare mult finish-ul mat pe care l-a dat tenului.

Acestea au fost o parte din minunile cu care m-am delectat in ultima perioda.

Daca v-a atras ceva atentia, as fi curioasa sa aflu! Daca ati incercat unul dintre produse mi-ar placea sa stiu si parerea voastra!

KISSES!




CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Ai fost harnica si luna aceasta! Tine-o tot asa!
    O sa ma uit dupa parfumul Naomy Campbell, macar sa-l miros ca dupa descrierea ta, s-ar putea sa imi placa.
    Chiar ca e vechi scrublul de Oriflame, nu am vazut niciodata ambalajul acesta... :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Oana. Mie mi-a placut acest parfum, sper sa-ti placa si tie. Scrubul a avut un plastic albastru atasat capacului, dar de atata timp s-a desprins. Dar e prea vechi ca sa mai existe, intr-adevar!

      Ștergere
  2. Deci eu nu am terminat in viata mea un gloss sau un ruj! Mereu sunt uimita cand vad la cineva c-a reusit performanta asta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu le termin destul de greu, dar in ultima perioada insist sa mai termin din ele. Imi fac atatea altele noi cu ochiul!!! Pupici!

      Ștergere
  3. Pntru mine Vichy este egal cu dezamagire. Nu mi-a placut nimic din ce am incercat de la ei (nu multe, dar nici nu mai am chef sa testez mai departe), iar crema Normaderm mi-a distrus tenul, m-am umplut de cosuri de care cu greu am scapat dupa mult, mult timp. Mi se pare ca e plina de alcool aceasta crema, daca nu ma insel. Sau era, cand am avut-o eu acum cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg ca nu mai vrei sa le dai nici op sansa! Nici eu nu as mai face-o daca as fi fost in situatia ta! Din fericire, eu nu am avut asa o situatie! Te pup!

      Ștergere
  4. Mi-a atras atentia acel scrub Oriflame caci m-a determinat sa ma intreb: piele mai fina decat dupa scrub-ul Sabon? Stii ca am o pasiune devastatoare pentru acesta!

    Ba chiar ai fost harnicuta! Imi place ca te-ai ocupat si de mostre, ar trebui sa-ti urmez exemplul...Ai consumat si eu un gloss; eu cred ca am consumat numai gloss-urile Elf!

    Bravo, draga mea! Treaba foarte buna!
    Te pupacesc!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am folosit scrub-ul de la Sabon, nu pot sa compar. Foarte posibil ca acela sa fie mai bun. In viitor, poate il voi testa!
      Trebuie sa ma ocup si de mostre, s-au tot strans si vreau sa fac mai mult spatiu! Pupici!

      Ștergere
  5. O multime de produse ai reusit sa consumi, eu sunt codasa blogosferei, am decis sa nu mai fac valuri pe subiectul acesta pentru ca sunt jalnica :))
    Scrubul acela de la oriflame mi-a starnit curiozitatea, mai ales ca eu folosesc des produse oriflame, dar nu stiu de existenta acestuia.

    Spor la consumat in continuare! Puuup!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost reprezentat Oriflame pe vremuri, vreo zece ani, asa ca aveam cam tot ce era in catalog! Mi-au placut multe din produse si acesta a fost unul dintre ele, dar asa cum spuneam este foooarte vechi, dar nu am putut sa renunt la el. L-am uitat o perioada in dulap, l-am regasit si l-am refolosit!
      Merci draga mea, te pup si eu!

      Ștergere
  6. Mi-a atras atenÅ£ia apa de toaletă Naomi Campbell ♥.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie mi-a atras atentia apa de toaleta Naomi Campbell!

    RăspundețiȘtergere