Again and again - StrawberryNet!!!


Ce se intampla atunci cand visezi in culori? Va spun eu...mai pui o comanda, doua...noua pe StrawberryNet!!! In postarea de astazi sunt trei comenzi diferite, primite in timp, dar pe care nu am reusit sa vi le mai prezint! Asa ca...sa incepem!




 Prima dintre comenzi a adus noutati Guerlain in sertarele mele, respectiv un fard din colectia Terra Inca, pe care l-am luat la un pret foarte bun, in jur de 90 Ron si o mascara Le 2. Am avut parte si de un cadou, o mica trusa de farduri cu zece nuante, cea pe care o vedeti in centru.




 O noua comanda, alte minunatii...un gel-crema pentru conturul ochilor Estee Lauder Advanced Night Repair - chiar nu mai retin pretul la care l-am cumparat, o crema pentru corp L'Agent - Agent Provocateur - 63 Ron si un parfum Esprit D' Oscar - Oscar de la Renta - 63 Ron. Chiar acum acest parfum inca este in oferta il gasiti aici iar de astazi este o reducere suplimentara la parfumuri de 10% valabila pana in 15 iulie, asa ca daca va doriti un parfum, nu ezitati!






Aceasta comanda a inclus o mini trusa Benefit, din cate imi amintesc pretul a fost undeva la 65 Ron, dar si un demachiant bifazic pentru ochi de la Lancome, pretul fiind in jurul a 58 Ron.

Recunoasteti si voi, preturile sunt foarte, foarte bune, cum sa rezisti?

 Eu tocmai am plasat o noua comanda de care sunt tare incantata si pe care o astept cu mare nerabdare. Si pentru ca nu tin doar pentru mine ofertele bune, impartasesc si cu voi cele comandate, poate va fac si voua cu ochiul si profitati de oferta.









Nu uitati ca la pretul afisat al parfumului se mai adauga inca 10% reducere, iar eu mai am inca 10% reducere pentru ca am trecut de 20 de comenzi pe acest site! Abia astept sa ajunga!!!!!

Asa ca spor la shopping si voua!


CONVERSATION

9 comentarii:

  1. Si eu am plasat o comanda zilele trecute si cred ca mai urmeaza una. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Herba fresca de la Guerlain este minunat pentru vara. Nu imi pot imagina ca in iulie/augost mai pot purta un alt parfum. Poate Mentafolia, tot de la Guerlain, dar nu se mai gaseste...

    RăspundețiȘtergere
  3. potoleste-te! numai ispite! setul benefit am si eu , o sa-ti placa.pupp

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina Barbieru10 iulie 2014 la 11:40

    Ce bunatati ai prezentat!! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Preturile nu sunt bune.....sunt extraordinare, acum intru si eu sa ma uit! Multumesc pentru recomandare :)
    http://aigrijadetinemereu.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum miroase parfumul ? Sa folosesti cu drag toate achizitiile , chiar sunt tentante :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am acel bifazic de la Lancome, dar încă nu l-am încercat, având alte variante începute. Sunt tare curioasă de el! :-)
    Să le foloseşti cu drag, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu m-am bucurat de oferta de 10% extra cand mi-am comandat parfumul anul trecut. Sa le folosesti cu placere. Pupici!

    RăspundețiȘtergere