Test, test, test - Apidermin lejer


In urma cu o luna incepea pentru mine o noua provocare - cea numita Apidermin lejer. Asa vad eu fiecare inceput - si imi plac inceputurile, sunt altfel, pline de asteptari si neprevazut. Sunt constanta in viata de zi cu zi si totusi...imi place sa incerc mereu lucruri noi, asa ca am spus DA, mi-ar placea sa incerc aceasta noua gama, mai ales ca nu mai folosisem nimic din aceasta gama pentru ten.




Produsele sunt in numar de patru, le-ati mai vazut cu siguranta si pe alte bloguri, acum va spun si parerea mea despre ele.




Voi incepe cu demachiantul, este produsul cu care incepe orice gest de ingrijire!

Ce spune producatorul:

"Cu grijă pentru tenul tau, special conceput pentru tenul normal sau mixt, laptele demachiant Apidermin Lejer indeparteaza delicat si eficient machiajul. Pielea fetei este curatata in timp ce vitamina A, vitamina E si untul de cacao hranesc si rasfata epiderma iar laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara. Complexul de ingrediente active mentine pielea hidratata un timp indelungat."

Ce parere am eu!!!
Este produsul care imi place cel mai mult. Are o textura lejera, usor mai fluida, si curata tenul foarte eficient. Mirosul este placut, proaspat. Nu lasa pelicula grasa, dar imi simt tenul foarte hidratat dupa aplicarea lui. Eu nu l-am incercat decat la nivelul fetei, nu si pentru ochi, unde folosesc un demachiant special. Sistemul de dozare este practic, ambalajul plat se manevreaza foarte usor.
Din punctul meu de vedere merita incercat acest produs fara nici un dubiu.
Il gasiti aici, la pretul de 11,16 Ron.

Lotiunea tonica Apidermin Lejer

Ce spune producatorul:

"Cu grija pentru tenul tau, special conceputa pentru tenul normal sau mixt, lotiunea tonica hidratanta Apidermin Lejer tonifica pielea fetei in profunzime, asigurand un nivel ridicat de hidratare. Extractul de frunze de ceai verde are actiune astringenta asupra pielii, micsorând porii. Laptisorul de matcă stimuleaza regenerarea celulelor completand efectul antioxidant al ceaiului verde ce are grija de pielea fetei impotriva radicalilor liberi. Pielea este tonifiata, complexul de ingrediente active menținând-o hidratata."

Ce parere am eu!!!

Are acelasi ambalaj ca si demachiantul cu specificatia, ca acesta fiind lichid, orificiul de dozare este prea mare si se scurge putin mai mult produs. Are nevoie la acest capitol de imbunatatire, dar calitatea acestui tonic este una foarte buna, imi curata perfect tenul, il lasa fin si suplu si nu il simt agresat in nici un fel.
Un produs bun, la un pret super de doar 11,16 Ron il gasiti aici


Crema hidratanta de zi




Ambalajul este practic, din plastic usor. Crema in sine este usor aerata, usoara si cu un parfum foarte placut. Contine laptisor de matca si vitamina E. Nu contine parabeni, coloranti sau parafine, lucru foarte important pentru sanatatea pielii noastre! Are FPS 15, un alt aspect pozitiv.
Nu ma dau in vant dupa ea pentru ca nu intra complet in piele din pacate, desi e destinata tenului normal sau mixt. Lasa o usoar pelicula de aceea eu aleg sa o folosesc pe gat, unde pielea are nevoie de o crema mai grasa, sau chiar seara.
Pretul este in jur de 14 Ron.

Crema hidratanta de noapte




Are acelasi tip de ambalaj ca si crema de zi. Contine laptisor de matca, ulei din samburi de caisa, vitamina A, vitamina E si unt de cacao. O crema foarte buna, fina, care intra extrem de usor in piele si lasa in urma un ten catifelat, hidratat, fericit. Cu siguranta o folosesc cu mare drag, iar pielea arata minunat dimineata - radioasa, supla. Nu mi-a provocat nici un fel de neplacere, nu mi-a cauzat cosuri si nu mi-am simtit tenul incarcat dupa folosirea ei!
O recomand cu drag si o gasiti pe site la pretul de 14 Ron.

Daca va intereseaza si ingredientele cremelor, le vedeti in fotografia de mai jos. Marturisesc ca eu nu sunt pasionata de acest aspect.




Le multumesc tare mult celor de la Complex Apicol Veceslav Harnaj pentru oportunitatea minunata de a incerca aceste produse bune si foarte bune.

Acum vine si randul vostru sa-mi povestiti daca ati incercat aceste noi produse, sau altele din gama Complex Apicol....Intotdeauna sunt curioasa si de alte opinii, asa ca va astept!



CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Mi-a placut foarte mult review-ul tau! Ai punctat atat aspectele pozitive cat si pe cele negative in mod elegant!
    Pe mine ma atrage cel mai mult demachiantul. Apoi, crema de noapte.
    Lotiune tonica nu mai folosesc de cand au intervenit micelarele in peisaj!

    Multumesc frumos pentru review, draga mea Camelia!
    Te pup si te imbratisez!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demachiantul e super! Lotiunile tonice imi plac tare mult si le folosesc in continuare pe parcursul zilei, cand vreau sa imi improspatez pielea!
      Pupicei Ilda!

      Ștergere
  2. Demachiantul si crema de noapte sunt vedetele gamei, lotiunea tonica e ok, crema de zi imi place dar cred ca ar fi perfecta pentru anotimpurile de tranzitie.
    pup!

    RăspundețiȘtergere