Pick-n-Dazzle in Romania!


Eu cred ca deja ati auzit cate ceva despre Pick-n-Dazzle, nu mai este o noutate absoluta, dar pentru cele care mai cauta inca pareri, alte perspective, vin astazi si cu opinia mea!

Nu este doar o noua beautybox pe piata, este  acea cutie personalizata care iti face viata mai frumoasa! Bazele acestui nou concept se afla in Olanda, iar noi avem la indemana nu o cutie cu mostre si esantioane, ci una cu produse full-size, alese cu grija, special pentru fiecare dintre noi, dupa ce ne completam profilul aici!

E simplu, funny, dureaza pana in zece minute! Trebuie sa recunosc ca e un concept foarte interesant, exact ce astepti de la o astfel de cutie! Inainte, toate fetele se plangeau ca primesc cine stie ce produse nefolositoare in beautybox! Ei bine, aici nu e cazul, bineinteles daca iti completezi cu grija profilul!

Scrii exact ce tip de ten ai, ce culori folosesti pentru buze, ce tip de par, ce produse cumperi cel mai des etc si exact asta vei primi! Suna grozav, asa-i? In plus daca luna asta ai primit o crema antirid, nu vei primi inca una si luna viitoare, ci dupa aproximativ patru luni, sa ai timp sa foloseti ceea ce ai cumparat! Profilul il poti modifica atunci cand consideri si totul va fi asa cum iti doresti!

Eu am avut parte de prima mea experienta cu Pick-n-Dazzle si pot sa va confirm ca produsele sunt minunate, deja trei dintre ele au intrat in uz din prima zi!

Sunt trei tipuri de cutii: Sleek, Dazzling si Premium, iar abonamentele pot fi pe o luna, pe trei sau sase luni! Evident pretul abonamentului este mai mic la cel pe sase luni. Puteti plati prin Pay-Pal sau la livrare, fara alte costuri pentru transport!

Si pentru ca luna Decembrie este luna cadourilor, si Pick-n-Dazzle s-a gandit la noi si are o oferta pentru cei care se aboneaza acum. O puteti consulta aici!

Va pun si cateva imagini ale cutiei mele , doar ca sa va faceti o idee, pentru ca nu vor fi doua cutii la fel! Se tine seama de profilul npstru si de ceea ce ne dorim !










Ce spuneti, v-ar tenta sa incercati o astfel de cutie plina cu surprize? Si daca da, voi ce produse considerati ca ar trebui sa fie incluse intr-o astfel de cutie?

KISSES!




CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Temptiiing! :D
    Arata foarte bine, sa te bucuri de toate, draga mea! Ma intrebam cum este crema contur ochi Naobay - poate revii cu niste impresii!

    Ce-as dori eu sa contina cutia? Mascara de calitate, fdt, ruj, parfum...

    Pupici mult, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Ilda, iti multumesc tare mult! Crema de ochi m-a surprins in primul rand prin ambalajul exterior de lemn, nu e ceva ce intalnesti frecvent! Apoi are o dimensiune generoasa, 30 ml. Cu siguranta voi reveni cu impresii, pentru ca deja o folosesc!
      Iti spun un secret...se lucreaza la introducerea si a parfumurilor in aceste cutii magice, si eu abia astept sa vad ce sectie va fi, pentru ca trebuie sa recunosc ca pe mine m-a impresionat profesionalismul acestor oameni.
      Te pup si te imbratisez draga mea!

      Ștergere
  2. am avut ocazia sa am o cutie Dazzling ,primita ca premiu pe blogul Sunshine Sarah,si am sunt super incantata de ea.Aceasta contine :un sampon SPA,o crema antirid,un ruj hidratant ,o crema tratament pt unghii si o mostra gel de dus,iar alta ser pt ochi.Abia astept sa le incerc pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super si cutia ta! Mie mi se par absolut geniale cutiile astea, care nu seamana una cu alta! Sa le folosesti cu mare drag Daniela si eu le folosesc deja pe ale mele. Te pup!

      Ștergere
  3. Poti sa ne spui mai multe despre transport ? Primesti pachetul acasa prin curier ? 6 luni =120 ron? Platesti toti odata sau pe rand ?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primesti coletul prin curier, platesti fie prin pay- pal fie la livrare fiecare cutie in parte! Daca platesti prin pay-pal, suma este aceeasi in fiecare luna, se aplica deja reducerea de abonament pe trei/sase luni! Daca te abonezi pe 6 luni cea mai ieftina cutie are pretul de 79 Ron/luna, iar cea mai scumpa 240 Ron/luna, dar trebuie sa ai in vedere ca sunt patru sau cinci produse full-size. Iar acum de Craciun au a super promotie in care mai primesti un produs in plus. Trebuie sa-ti faci cont pe site si sa vezi tpoate detaliile acolo! Te pup, sper ca am fost de ajutor!

      Ștergere
  4. Wow, foarte tare! Este chiar tentanta o astfel de cutie. Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super tare , m-ar tenta o astfel de cutie ,mi-as dori..nici nu stiu..surpriza sa fie :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa te bucuri de ea,si eu le folosesc cu drag pe ale mele <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana, ma bucur ca si tie iti plac! Sincera sa fiu nu am prea auzit pareri negative cu privire la aceasta cutie!

      Ștergere