Placeri vinovate...


Care sunt acelea? Oh, sunt atat de multe...haine, cosmetice, bijuterii, pantofi, genti...nu prea imi scapa multe! Iar lista ar putea continua!

Astazi va iau partase la...visare...pentru ca ceea ce veti vedea este suficient de scump incat sa fiu rationala si sa stiu ca nu e pentru mine...nu deocamdata, cand am alte si alte prioritati! Pe de alta parte stiu sigur ca cel putin o astfel de piesa va ajunge la un moment dat in posesia mea, pentru ca mi-o doresc si stiti voi cum e cu dorintele...Pana atunci insa visele sunt mult mai rezonabile, la fel de frumoase as zice, iar bijuteriile pe care am promis ca vi le arat le consider inspirationale!



















Fotografiile sunt preluate de pe site-ul oficial Roberto Bravo.

Bijuteriile selectate de mine fac parte din diferite colectii ale brand-ului Roberto Bravo, care este obsesia mea constanta de vreo doi ani.

Nu prea ma omor dupa bijuteriile micute si finute, doar daca as purta mai multe ca sa compenseze, dar cum de obicei port un singur inel, il prefer mare si cu pietre...

Sincer eu m-am "imbolnavit" tot admirand aceste colectii fara cusur, asa ca va pasez mingea voua!

Mi-ar placea sa-mi dezvaluiti... voi ce tip de bijuterii preferati, micute, finute, delicate sau va situati la polul opus, opulente, incarcate, masive?

KISSES!



CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Pai... treaba sta in felul urmator! Mi-au placut - cu ani in urma - cele mititele, dragalase, discrete! De-un timp, am trecut la extrema cealalta!
    Sunt deosebite accesoriile lor, au acel ceva aparte, au un design creativ! Ma trimit cu gandul la tablourile unui pictor rus - ma enerveaza ca nu-mi amintesc acum numele lui! :)

    Pupici multi,Camelia!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, exact cum zici si tu! Cu ani in urma le preferam pe cele finute! Acum, cat mai decorative sa fie ! Pupicei!

      Ștergere
  2. Mie imi plac bijuteriile cu pietre asemanatoare diamantelor sa fie sparkle. Port doar cercei de obicei, coliere sau bratari ocazional iar inele mai deloc. Probabil inelul de logodna si verigheta vor fi singurele inele pe mana mea. :) Imi plac cerceii masivi sau rotunzi cu pietre. Accesoriile alese de tine sunt foarte dragute! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac cele tip diamant! Sa stii ca eu nu mai port decat extrem de rar, de cateva ori pe an verigheta, am scos-o cand eram insarcinata de frica sa trebuiasca sa fie taiata si m-am dezobisnuit de ea. Am multe inele si port foarte rar, dar fara cercei nu pot! Pupici Ana-Maria

      Ștergere
  3. Imi plac mult cerceii, sunt bijuteriile mele preferate (si placerea vinovata, se intelege). :)Perechea cu putin verde e superba! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu pot fara cercei, mi se pare ca nu sunt completa! Iar verdele, arata genial la cercei, parca lumineaza fata! Pupici, draga mea!

      Ștergere
  4. nu atat de micute si finute.. dar am momente cand imi doresc sa schimb extrema la micute... finute... :))
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurele micute si finute pe care le am acum sunt din genul acela cu multe inele pe degete la inaltimi diferite! Te pup!

      Ștergere