Puterea Q10 de la Nivea!

Dragile mele, iarna nu este anotimpul cel mai prietenos cu tenul nostru, de aceea toate informatiile care ne pot ajuta sa il mentinem in cea mai buna forma sunt esentiale!


Dimineaţa reprezintă un moment cheie în jurnalul nostru de beauty. Ai grijă să oferi tenului tău tot ceea ce are nevoie pentru a fi fericit, înainte de a aplica machiajul.

Începe ziua cu un mare zâmbet şi redă tenului în doar două săptămâni cantitatea de coenzimă Q10 pierdută în 10 ani, cu ajutorul NIVEA Q10 Serum Pearls!

Bucură-te de luminozitate şi supleţe, urmând trei paşi simpli pentru un ten cu aspect mereu tânăr:


1. Dimineaţa, pe tenul curat, foloseşte NIVEA Q10 Serum Pearls ce oferă îngrijire activă în lupta pentru prevenirea şi combaterea ridurilor. Are un conţinut bogat de perle ce încapsulează cea mai mare concentraţie de coenzima Q10 din gama NIVEA. De asemenea, acidul hialuronic din consistenţa produsului ajută la regenerarea şi întinerirea celulelor pielii.


2. Pentru a te bucura de un plus de hidratare şi îngrijire anti-rid, foloseşte crema de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii. Lăsă tenul intens hidratat şi catifelat.

3. Aplică machiajul şi bucură-te de o zi minunată. Zâmbeşte.


Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi: 49.28 lei, 50ml

Preţ NIVEA Q10 Plus Serum Pearls: 54.22 lei, 40 ml.

Preturi foarte bune, ingrediente care promit tineretea tenului, ce ne mai putem dori? Sa functioneze, evident!

Va astept si pe voi cu pareri, mi-ar placea sa stiu daca le-ati incercat si ce parere v-au lasat!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu