Baby Stem, pentru ca fericirea inseamna un copil sanatos!

Ce poate fi in viata mai important decat sanatatea familiei? Iar atunci cand vorbim despre copii, ma emotionez intotdeauna, pentru ca nu vreau sub nici o forma sa vad decat partea plina a paharului si sa ma gandesc ca intotdeauna sunt solutii!


1 iunie a debutat anul acesta cu multiple motive de bucurie. Pe lângă venirea oficială a sezonului cald, Baby Stem, partenerul de încredere cu servicii de recoltare și de stocare a celulelor stem la cele mai înalte standarde, a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului alături de Foto Union, prin a șasea ediție anuală consecutivă a maratonului de fotografie publică Portret de Copil 2017, sub egida campaniei „Fericirea se naște din sănătatea lor”.

Evenimentul a avut loc în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, unde sute de copii veniți alături de părinți s-au bucurat de poze, în timp ce Foto Union a surprins cele mai frumoase instantanee. Copiii care au participat la eveniment au primit cadou un portret original, însoțit și de alte mesaje motivaționale legate de fericire, familie, sănătate ce susțin valorile Baby Stem. Fotografiile vor fi postate miercuri pe paginile de Facebook Baby Stem și Foto Union.
„Ne dorim să fim alături de părinți și copiii lor încă din primele clipe, iar garanția amintirilor plăcute pe care să le împărtășească de fiecare zi de 1 iunie, stă în primul rând în sănătate. Într-adevăr credem cu tărie că fericirea se naște din sănătatea lor, de aceea ne dorim să le reamintim atât celor care se bucură deja de copii, cât și viitorilor părinți că sănătatea este zâmbetul fiecărui copil și întotdeauna va însemna o investiție în viitorul acestora. De aceea ne-am alăturat campaniei Foto Union – Portret de Copil, pentru ca acest mesaj să ajungă la câți mai mulți dintre ei”, explică Alexandra Baban, Director General Baby Stem.
În aceeași zi, nu doar sutele de copii veniți cu familiile s-au bucurat de fotografii, dar și 40 de suflete de la centrele de plasament din sectorul 1 cu care Asociația Atelierul de Zâmbete colaboreaza - Sfântul Iosif și Sfântul Ștefan, pe care Baby Stem i-a invitat la filmul Deep – O aventură nesfârșită, cu suportul CinemaCity. Distracția a continuat apoi cu o masă delicioasă la KFC România.

Baby Stem dorește să le ofere părinților și copiilor șansa unei vieți lipsite de griji în ceea ce privește sănătatea, prin serviciile de recoltare și de stocare a celulelor stem la standarde calificate. Partener certificat Seracell în România, Baby Stem pune la dispoziția clienților săi un kit de recoltare, asistență pe tot parcursul procesului și garanția calității germane, dispunând de două dintre cele mai importante acreditări, GMP (Good Manufacturing Practice) și JACIE, ca semn al profesionalismului echipelor medicale și a laboratoarelor echipate cu o tehnologie de înaltă performanță.
Aflat la cea de-a șasea ediție, prin „Portret de Copil” Foto Union face cadou un portret original fiecărui copil care participă la eveniment. Foto Union, studio-ul de fotografie apărut în primăvara anului 2011, a fost creat din convingerea că oamenii îşi doresc o fotografie în care să se regăsească acum sau peste 50 de ani. Simpla bucurie de a ne simţi bine împreună, râzând, glumind şi magia pe care o poartă fiecare moment surprins la Foto Union nu pot fi măsurate în cuvinte. Promisiunea lor este că de fiecare dacă când vei privi în urmă, ne vom aduce aminte de „acea zi petrecuta impreuna cu Baby Stem si  Foto Union” si vom zâmbi cu siguranţă.
Pentru mai multe detalii vizitați basbystem.ro și www.fotounion.ro


KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu