Universul Salvador Dali in magazinele Elysee!



Salvador Dali


Parfumurile sunt pasiunea mea, viciul meu as putea spune  si sunt sigura ca nici pe voi nu va lasa indiferente, altfel nu ati fi aici, cu mine! Astazi vreau sa va vorbesc despre universul de poveste Salvador Dali si sa va invit intr-o minunata calatorie olfactiva!

Si pentru ca am avut minunata ocazie de a participa la evenimentul de prezentare al acestor minunate parfumuri, va las si pe voi in compania catorva imagini si detalii.


Salvador Dali



Jewels Collection


Salvador Dali

Un artist extraordinar interpretat de un mare Maestru Parfumeur

Unind arta si lumea parfumeriei, colectia Jewels alcatuita din 5 parfumuri de exceptie este inspirata de bijuteriile create de Salvador Dali, reprezentand perfect geniul artistului .


Salvador Dali


Salvador Dali


Imprumutand cateva embleme din iconografia Marelui Maestru, precum ochiul, fluturele, pocalul, mana si ceasul, flacoanele exceptionale te transpun fara echivoc in universul suprarealist Dali.


Salvador Dali


Salvador Dali


Parfumurile incapsulate in aceste flacoane rare sunt create si intrepretate de marele maestru parfumier Alberto Morillas: Regard Scintillant de Mille Beautés, Voyage Onirique du Papillon
de Vie ( preferatul meu!!!!), Calice de la Séduction Eternelle, Mélodie du Cygne de la
Main, Fluidité du Temps Imaginaire (si acesta este fabulos).


Salvador Dali




Daligramme Collection


Salvador Dali



MESAJE SECRETE CATRE GALA


Salvador Dali


Salvador Dali


Gala si Salvador Dali au trait o iubire aparte, devenind unul dintre cel mai extravagant cuplu. Aceasta colectie de parfumuri rare este inspirata de Daligrams, un alfbet secret al celor doi indragostiti creat de catre Salvador Dali si dedicat Galei, simbolizand iubirea lor simbiotica.


Salvador Dali


Salvador Dali


Imaginate si create de catre 4 talentate, parfumiere : Mathilde Bijaoui, Amelie Burgeois, Alexandra Carlin, Veronique Nyberg – parfumurile sunt comparate cu cinci mesaje secrete din partea
lui Dali catre Gala : Ma Muse, Ma Flamme, Ma Vie, Ma Reine, Ma Force.


Salvador Dali


Flacoanele rectangulare, decorate cu litere Daligrame, obiecte ale viselor si placerii, ascund esente divine, create doar din cele mai pretioase ingrediente


Fabulous Collection


Salvador Dali


INVITATIA CATRE O CALATORIE DALINIANA

Salvador Dali a fost intotdeauna fascinat de Marea Mediterana, centrul de inspiratie al multora dintre
picturile sale. India si Grecia antica reprezinta de asemenea surse de inspiratie pentru marele artist.


Salvador Dali


Salvador Dali


Colectia Fabulous este o invitatie intr-o calatorie fascinanta printre senzatii olfactive si peisaje care iti taie respiratia: Marudhaï, Korynthia, Srinagar, Mandawa, Bukhara.


Salvador Dali


Salvador Dali



Cinci parfumuri imaginate de celebri parfumieri creatori, Michele Almairac si Raphael Haury, care
au intepretat intr-un mod ingenios aceste zile de vis, captand esente care te vrajesc, in flacoane
suprarealiste nascute din picturile lui Salvador Dali.Colectiile pretioase, imaginate si inspirate din creatiile acestui artist inegalabil al istoriei artei moderne, Salvador Dali, se gasesc in exclusivitate in magazinele Elysee!


Salvador Dali



Sunt absolut convinsa ca daca ajungeti la Elysee nu aveti cum sa plecati cu mana goala de acolo! Iar Dali sunt absolut comvinsa ca va va surprinde in cel mai frumos mod! Aveti cu siguranta, cum sa va petreceti timpul pret de muuulte ore in cel mai agreabil mod posibil!

Eu astept si parerile voastre! Mi-ar placea tare mult sa aflu daca aveti un parfum preferat al casei Dali, si daca da, care este acela!


KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu