Trei parfumuri Guerlain pe care le iubesc!


Rosa-Pop- 1-Notino.ro


Primavara asta, mai mult ca oricand, simt nevoia de parfumuri noi! Am perioade si perioade, unele in care simt nevoia de sandale si cumpar si cumpar pana mi se linisteste patima nebuna...sau poate de rochii, si aici pare sa nu ma prea opresc, haha! Sau de parfumuri....si  nici aici nu pare sa am vreo limita...pentru ca intotdeauna simt ca am nevoie de o aroma noua, fie ca e florala, fructata sau lemnos-orietala...



Am muuulte, tare multe parfumuri de la Guerlain care imi plac, dar astazi vreau sa va povestesc cate ceva doar despre trei dintre ele. Si este evident ca va voi povesti despre parfumuri care le am, cu care simt ca am o conexiune aparte. Ahhh, si cum sa nu va povestesc despre parfumuri cand Notino are pana in 15 aprilie o reducere de 15% la parfumuri??? Pentru ca implineste 15 ani in Romania, sarbatorim in stil mare , cu 15% reducere!!!


Insolence


Si o sa incep cu Insolence, apa de parfum. Nici nu stiu cum sa incep descrierea acestui parfum, pentru ca desi pare greoi la inceput si nu a fost din start o dragoste imensa intre noi, l-am descoperit in timp si tot adulmecandu-l, am simtit ca gata, acum este momentul sa fie al meu. Si pentru ca l-am prins intr-o oferta foarte buna pe Notino, l-am achizitionat fara sa stau prea mult pe ganduri!

Trebuie sa va spun ca ambalajul s-a schimbat intre timp, dar daca va atrage acesta, asa cum m-a atras si pe mine, inca il mai gasiti pe Notino!


Insolance -1- Notino.ro


Parfumul in sine este unul pudrat, lemnos, floral, balsamic, o combinatie poate care pare neobisnuita, dar care seduce iremediabil!

Culoarea violet a sticlei m-a dus instant cu gandul la violete si evident ca nu eram departe de adevar.


Insolance -2- Notino.ro


Dar sa va spun si care sunt notele acestei creatii olfactive surprinzatoare!

Se deschide cu acorduri fructate de zmeura, bergamota, fructe de padure, lamaie pentru ca mai apoi sa faca loc unei inimi care pulseaza in note florale ademenitoare: violeta, trandafir si floare de portocal!
Finalul se scrie greu, pentru ca parfumul acesta persista si iar persista iar cei din jur va vor adulmeca la nesfarsit. Iar impletirea de iris, lemn de santal, boabe de tonka, mosc si rasina va face ca acest parfum seducator sa devina adictiv!


Insolance -3- Notino.ro


Rosa Pop- Aqua Allegoria


Intotdeauna in gama Aqua Allegoria avem acele ape florale care ne incanta simturile, dar care se schimba periodic. Raman in colectie acelea care au devenit favoritele publicului iar unele dintre ele nu le gasim usor pentru ca sunt prezente doar in duty-free.

Este si cazul acestei compozitii fresh, minunate, dar pe care din fericire o gasim pe Notino! Iata inca un motiv, daca mai trebuia inca unul, pentru care iubesc Notino! Gasesc aici toate minunatiile pe care mi le doresc!


Rosa-Pop-2-Notino.ro


Este un parfum floral, pentru o femeie romantica, un omagiu adus feminitatii si elegantei naturale. O explozie de prospetime si delicatete!

A fost lansat in 2016 si este cu adevarat o fantezie roz!!!

Notele de varf sunt acaparate de lamaie si fructe de padure, urmate de o inima de trandafir, bujor si violeta in combinatii soft si foarte apetisante! Finalul aduce in prim plan o combinatie de note lemnoase, dar care nu fac decat sa prelungeasca cu succes acest dulce deliciu!


Rosa-Pop-3-Notino.ro



Shalimar-Souffle de Parfum

Doamneeee, ce as mai putea sa va spun eu despre Shalimar!!!!! E atat de cunoscut si de iubit incat imi vine greu sa va vorbesc despre el! Si totusi! Am in colectia mea cateva sticlute de Shalimar, dar astazi va povestesc despre Souffle de Parfum, o varianta senzationala si care a fost lansata in 2014. Doar ca de cativa ani apare in editii de colectie in fiecare an! Aceasta este una dintre ele, cumparata evident de pe Notino si care a fost lansata in 2016. Exact aceasta sticluta nu o veti gasi in prezent, dar exista varianta din 2017, care contine acelasi pretios elixir parfumat! Asa ca eu zic sa va grabiti sa o adaugati la colectie, daca sunteti si voi ca si mine colectionare de emotii parfumate!


Shalimar-1-Notino.ro


Ne surprinde cu note de top citrice: lamaie, bergamota, madarina pentru ca inima sa fie compusa din acorduri de iasomie de sambac si floare de portocal! Deliciul acesta de parfum se incheie cu note de vanilie de tahiti, vanilie indiana si mosc alb!

O aroma eleganta, care te face sa intorci capul fara sa vrei dupa cea care o poarta!


Shalimar-2-Notino.ro


Vreau sa stiu care este parfumul vostru preferat de la Guerlain pentru ca, de ce nu, poate descopar si eu alte arome surprinzatoare! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu