Metallic Carnival by Jenny Fairy

 

carnival


Carnaval Metalic: petrecere și strălucire. Vrei să strălucești ca o stea în noul an? Noua colecție capsulă Jenny Fairy include două stiluri de pantofi și genți de mână în nuanțe electrizante și texturi strălucitoare.


carnival


NuanÈ›e profunde, texturi strălucitoare, forme originale - colecÈ›ia capsulă Metallic Carnival de la Jenny Fairy, un brand preferat de influenceri, include piese must-have festive: două stiluri de pantofi È™i un stil de geantă de mână. 


carnival


Papucii pe un toc uÈ™or curbat cu crestătura caracteristică în mijloc sunt disponibili în smarald, negru È™i roz, în timp ce pantofii similari cu cusături distinctive pe vârf sunt disponibili în indigo, violet È™i argintiu hologramic. AceeaÈ™i culoare, precum È™i negru, indigo È™i roz, au apărut pe o geantă alungită cu o curea scurtă. O astfel de geantă tip baghetă ar putea fi purtată cu uÈ™urință de Carrie Bradshaw în noua versiune a serialului „Sex in the City”, „And Just Like That”. 


Cum să porÈ›i colecÈ›ia Metallic Carnival? Pentru o petrecere cu o rochie scurtă, neagră, cu paiete sau cu un costum purtat direct pe piele, dar È™i pentru ocaziile de zi cu zi, în contrast cu blugi È™i un hanorac, o rochie tricotată sau chiar un trening. 


carnival


Colecția capsulă Jenny Fairy este deja disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu