Metallic Carnival by Jenny Fairy

 

carnival


Carnaval Metalic: petrecere și strălucire. Vrei să strălucești ca o stea în noul an? Noua colecție capsulă Jenny Fairy include două stiluri de pantofi și genți de mână în nuanțe electrizante și texturi strălucitoare.


carnival


Nuanțe profunde, texturi strălucitoare, forme originale - colecția capsulă Metallic Carnival de la Jenny Fairy, un brand preferat de influenceri, include piese must-have festive: două stiluri de pantofi și un stil de geantă de mână. 


carnival


Papucii pe un toc ușor curbat cu crestătura caracteristică în mijloc sunt disponibili în smarald, negru și roz, în timp ce pantofii similari cu cusături distinctive pe vârf sunt disponibili în indigo, violet și argintiu hologramic. Aceeași culoare, precum și negru, indigo și roz, au apărut pe o geantă alungită cu o curea scurtă. O astfel de geantă tip baghetă ar putea fi purtată cu ușurință de Carrie Bradshaw în noua versiune a serialului „Sex in the City”, „And Just Like That”. 


Cum să porți colecția Metallic Carnival? Pentru o petrecere cu o rochie scurtă, neagră, cu paiete sau cu un costum purtat direct pe piele, dar și pentru ocaziile de zi cu zi, în contrast cu blugi și un hanorac, o rochie tricotată sau chiar un trening. 


carnival


Colecția capsulă Jenny Fairy este deja disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.


KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu