Trei rujuri favorite de la YSL

 

YSL-notino.ro


Daca vreodata m-ar intreba cineva ce as lua cu mine pe o insula pustie, ei bine, as raspunde fara ezitare ca unul dintre acele lucruri ar fi un ruj.  Ma incadrez fara ezitare in categoria femeilor care nu se duc nici sa duca gunoiul fara ruj pe buze si realmente tin minte ca fix asa era cand eram studenta si stateam la camin, mergeam sa duc gunoiul dar inainte ma dadeam cu ruj, haha!


Am cateva branduri care imi sunt apropiate ca si concept sau calitate a rujului dar bmereu sunt in cautare de ceva nou. De-a lungul timpului, am incercat multe, unele mai scumpe, altele foarte ieftine si am in continuare o plaja larga de rujuri pe care le folosesc. Am constatat insa ca am schimbat oarecum paleta coloristica si nu prea mai folosesc nuante de nude, cel mult un nude rozaliu, sau cu tenta de mov. Altfel, favoritele mele ca si culori sunt rujurile in nuante puternice, rosu, cu toate declinarile lui de la corai la rosu intens, sangeriu si pana la visiniu, burgundy sau nuantele de roz. Rozul imi place in muuuulte nuante, de la acel baby pink, roz soft si pana la fuchsia cu intensitatea lui remarcabila.

Un alt capitol la care incerc sa nu mai fac rabat este rezistenta,  Dar nu rezistenta aceea care nu se da dusa timp de doua zile si trebuie sa dai rujul jos cu diluant, nuuuu, imi plac rujurile rezistenta, dar care sa fie in acelasi timp blande cu buzele, cremoase si hidratante!

Tineti minte rujurile acelea care se aplicau in doua faze? Primul pas consta in aplicarea unui ruj foarte rezistent iar cel de-al doilea in aplicarea unui balsam hidratant deasupra. Doamneeeee, le-am urat si le urasc in continuare. Mi se pareau moartea pentru buzele mele, cel putin. Dupa nici doua ore de purtare aveam deja buzele crapate! Si evident ca nu imi doream asta, cine si-ar fi dorit?????

Vedeti asadar ca sunt pretentioasa atunci cand vine vorba despre alegerea rujului ideal si de ce nu as fi? Cred ca toate ar trebui sa fim mai mult preocupate ca ceea ce folosim sa fie sigur pentru corpul nostru.

Iata de ce, pornind de la toate aceste aspecte, nu imi este teama sa recomand YSL!!!


YSL Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick este un ruj vedeta! Are un ambalaj atat de elegant incat pare cu adevarat o bijuterie! Il gasiti pe NOTINO in 32 de nuante fabuloase!!!! Da, stiu, chiar nu ai cum sa spui ca nu au nuanta ta preferata!

Are un efect satinat pe buze, se aplica atat de usor incat practic pare ca aluneca pe buze, este super-mega hidratant ingrijind practic buzele datorita uleiurilor incapsulate din compozitie. Nu ai cum sa nu il iubesti, pur si simplu nu ai cum! V-am spus ca eu il ador, asa-i?????


YSL-notino.ro


YSL-Vernis a Levres Glossy Stain este un ruj absolut demential! Da un aspect absolut minunat buzelor, le ofera volum, este rezistent pe buze pentru muuuulte ore chiar daca mananci sau bei si mai presus de toate are si calitatea pe care eu o caut la un ruj, este foarte hidratant. As putea spune ca intruneste chiar toate calitatile necesare. 

In plus vine intr-o multitudine de nuante si chiar fiecare are de unde alege nuanta preferata! Da buzelor o nuanta intensa, saturata, care pare ca se impregneaza in buze, in structura acestora, dar nu se sterge greu. Ramane la locul lui chiar daca mananci sau bei si nu se ia de pe buze inestetic. Chiar daca nuanta se estompeaza, coloratia ramane uniforma si extrem de placuta!

Aplicatorul este de foarte buna calitate si ajuta la cea mai performanta aplicare posibila! Nota 10 din partea mea!


YSL-notino.ro


Rouge Pur Couture este si el un ruj iconic, din categoria care nu trebuie sa lipseasca din trusa de make-up a unei femei. Pe Notino in 36 de nuante, daaaa, 36, am zis bine si mereu se lanseaza nuante noi si fabuloase! Eu sunt indragostita de el, de la culori, la putere de acoperire, la stralucirea subtila, la nuantele fabuloase, la consistenta cremoasa si la modul de aplicare atat de usor dar in acelasi timp perfect!

Hidrateaza intens si ofera o senzatie de maxim confort, rezista muuuult timpo pe buze si nici el nu se sterge inestetic. Coloreaza parca buzele la nersfarsit intra in structura lor. Contine in compozitie si substante antioxidante.

Il veti iubi de la prima aplicare, va asigur!


YSL-notino.ro


Daca inca nu ati incercat un ruj de la YSL este cel mai bun moment sa o faceti! Iar daca le-ati incercat, spuneti-mi va rog cum vi se par!


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu