Ce produse pentru corp imi place sa folosesc!

 

body-peeling-notino.ro


O sa incep acest articol prin a recunoaste faptul ca pandemia a adus si un lucru bun in viata mea, si anume rutina de ingrijire a corpului. Aveam o rutina zilnica de ingrijire a tenului, dar pielea de pe corp nu era rasfatata zilnic  cu potiuni magice in nici un caz .

Intotdeauna dam vina pe lipsa timpului cand de fapt stim, cred, cu totii ca este vorba doar despre a seta prioritati. Prioritatea de a avea grija de propriul corp eu o lasam la final, poate la sfarsit de saptamana. Ei bine, de doi ani acest lucru nu se mai intampla si zi de zi am o rutina fara de care nu mai pot. In acesti doi ani nu cred ca am adormit de 5 ori fara sa imi duc la bun sfarsit acest ritual care pentru mine a devenit practic o necesitate.


spa-rituals-1-notinio.ro

Dusul este evident, nelipsit dar de doua ori pe saptamana mi se pare esential sa aplic un scrub corp . Sunt atat de multe variantele pe care le gasesc pe Notino incat intotdeauna pun in cos diferite tipuri, doar ca sa nu ma gandesc dupa aceea cu regret pentru ca nu le-am luat, mai ales ca intotdeauna preturile sunt foarte bune si sunt mai mereu si oferte.


spa-rituals-notinio.ro

Setul asta de la Spa Rituals este absolut DIVIN, spre exemplu si are pe langa exfoliantul pentru corp, o lotiune super satinata tot pentru corp, un sapun lichid pentru maini si o spuma pentru dus. Practic este un set complet de ingrijire iar aroma este super proaspata si revigoranta. Iar prezentarea este intr-un mare fel, trebuie sa recunoasteti! Poate fi cadoul perfect si chiar si cea mai pretentioasa persoana sunt sigura ca il va aprecia. atentia la detalii mi se pare chiar fabuloasa, iar citatul de pe cutie era fara sa stiu ca exista, cumva chiar motoul dupa care eu ma ghidez, asa, inconstient: " A life full of woders is a wonderful life" ! Placerile astea mici, de zi cu zi, un dus cu produse minunate spre exemplu, imi umplu viata de buna dispozitie si la final asta este fericirea!


collistar-notino.ro

Un alt produs care nu lipseste din baia mea este collistar scrub, care de cand l-am descoperit a devenit unul dintre marile mele preferate! Il gasiti la oferta pe Notino in diferite variante ca si cantitate. Este ideal daca chiar vrei sa simti ca se exfoliaza pielea, dar, in acelasi timp este suficient de bland. Are in compozitie sare de mare, masajul cu el avand un efect tonic si energizant. Evident ca stratul de celule moarte uiti ca a existat vreodata si ca in urma ramane cea mai fina piele posibila. 

Are o compozitie perfecta as putea spune. Pe langa sarea de mare avem si zaharul brun iar aceasta combinatie asigura un efect de netezire si revigorare a pielii. De asemenea avem extract de cafea, iedera si ceai verde, toate avand efect de tonifiere a tegumentului dar si de a combate acumularea grasimilor in tesutul celular subcutanat. La final combinatia de uleiuri esentiale de musetel, lavanda si lamaie care hranesc, revigoreaza si tonifica pielea dar dau si o stare de bine psihic, sunt practic cireasa de pe tort. De aceea spun fara dubiu ca este scrubul perfect. 

Poate fi aplicat atat pe pielea umeda cat si pe pielea uscata, masand delicat iar rezultatul este o piele fina ca matasea!


lirene-notino.ro

Si pentru ca tot vorbeam de piele ca matasea, pasul urmator consta in aplicarea unui ulei de corp. Eu l-am ales pe cel de la Lirene Natura care contine peste 99% ingrediente de origine naturala, ceea ce pentru mine reprezinta un mare plus avand in vedere mediul poluat in care traim si dorinta de a fi cat mai aproape de natural. Sincera sa fiu, in ultima perioada folosesc zilnic ulei pentru corp pe anumite portiuni ale pielii. V-am vorbit de multe ori pe stories despre produsele din rutina mea zilnica si ati observat cu siguranta ca aceasta contine invariabil si un ulei. Am descoperit altfel beneficiile unui astfel de produs si faptul ca lasa pielea foarte moale nu este doar un efect superficial, ci hraneste in profunzime si retine apa in straturile inferioare ale tegumentului, un lucru cu adevarat remarcabil pentru ca aceasta reprezinta cu adevarat un deziderat in cosmetologie. In plus uleiurile acestea naturale pot fi folosite si in sarcina sau alaptare dar si in derrmatitele atopice.

Uleiul acesta de la Lirene este un produs vegan si se maseaza in cantitati foarte mici pe intreg tegumentul. Ofera asa cum spuneam o hidratare intensa dar gratie compusilor cu ingrediente active are rol si in regenerarea tegumentara. Pielea este super-mega fina la final, moale si elastica iar imbatranirea acesteia este incetinita. 

Chiar cred ca trebuie sa introduceti un ulei in ritualul vostru de ingrijire, va face diferenta. 


Daca si voi aveti alte ponturi pentru mine, le astept cu drag, in comentarii. Sau daca ati folosit vreunul dintre produsele mele, mi-ar placea sa stiu si opinia voastra.


KISSES!


#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu