Adu vara la picioarele tale!

 

OPI



Îngrijirea picioarelor nu este doar o chestiune de frumusețe, ci este foarte importantă pentru organism. Picioarele sunt una dintre părțile corpului cel mai neglijate de obicei: în special, odată cu sosirea iernii sunt închise în pantofi și șosete, limitându-le enorm libertatea de mișcare.

Ma mult decât atât: De sănătatea picioarelor tale, depinde cum decurge o zi întreagă. Ele sunt cele care te susÈ›in peste tot pe unde ai drumuri de făcut. Prin urmare, este important să ai grijă de ele, să le menÈ›ii sănătoase È™i îngrijite. 

Pentru că ne aflăm în plin sezon estival, este evident că ne-am schimbat și garderoba. Iar asta presupune că am trecut și la sandale. De aceea, este foarte important ca picioarele noastre să arate impecabil atunci când purtăm cele mai frumoase sandale. Mai exact, fără să lăsăm la vedere o piele uscată și călcâie crăpate și astfel, să umbrim frumusețea sandalelor și a întregii ținute. Ce e de făcut?

Îndepărtează celulele moarte

Primul pas È™i poate cel mai important constă în îndepărtarea celulelor moarte. Pentru asta, „o dată pe săptămână, foloseÈ™te o piatră ponce sau o pilă specială pentru călcâie. Pentru o îndepărtare intensă poÈ›i folosi pila OPI Foot File.”, recomandă Diana Marandiuc, Education Manager OPi.


OPI


Exfoliază, exfoliază, exfoliază!

Exfolierea este un pas esenÈ›ial pentru a obÈ›ine o piele catifelată È™i pentru a preveni uscarea picioarelor. „FoloseÈ™te un scrub pentru picioare cu cristale naturale. Pedicure by OPI Scrub poate deveni favoritul tău.”, adaugă specialistul.

Hidratează

Nu doar corpul, dar È™i picioarele noastre au nevoie să fie bine hidratate… zilnic! Aplică un strat generos de cremă hidratantă după fiecare baie sau duÈ™, pentru a preveni deshidratarea È™i călcâiele crăpate.

Ai grijă ce șosete și ce încălțăminte folosești!

Te-ai gândit că până È™i ceea ce purtăm ne poate afecta aspectul È™i sănătatea picioarelor? Ai fi surprinsă, dar „È™osetele È™i încălțămintea pot contribui la uscarea pielii. Optează pentru È™osete din bumbac È™i încălțăminte care să È›i se potrivească perfect. Nu purta pantofi care îți sunt prea mici sau prea mari pentru că aceÈ™tia pot afecta pielea picioarelor. ÃŽn plus, asigură-te că foloseÈ™ti È™osete sau papuci atunci când mergi prin casă. Protejează-È›i picioarele È™i ai grijă de ele. Vei observa diferenÈ›a, iar acestea vor arăta grozav în sandalele tale preferate.

Să ai o vară colorată!


KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu