SAKURA BLOOM Simte parfumul florilor de cires!

 

sabon


Este un moment minunat de reinnoire si optimism. Pe masura ce vantul adie printre ramurile de ciresi, uimitoare inflorescente roz transforma banalul cotidian intr-un peisaj de basm. E semn ca primavara si-a intrat in drepturi!


Floarea de cires, Sakura, este floarea-emblema a Japoniei, iar inflorirea ei de primavara, o explozie de roz-delicat, e intotdeauna o incantare pentru priviri.

Aparitia ca prin farmec a gingaselor flori marcheaza sfarsitul iernii, alungand intunericul si anuntand zile mai calde, pline de speranta si culoare.

Petalele de Sakura de un roz pudrat fac parte integranta din cultura japoneza si au inspirat nenumarate picturi, filme si poezii cu frumusetea lor efemera. Dupa numai doua saptamani, florile cad la pamant, ca o zapada de primavara, doborate de capriciile vantului. Cu toate acestea, ele sunt celebrate pe tot parcursul anului in intreaga lume si mai ales in Japonia, unde sunt vazute drept expresia durabila si emblematica a optimismului, a momentelor de bucurie si a reinnoirii.

De aceea am ales sa surprindem esenta frumusetii efemere, si totusi nemuritoare, a florilor de cires, in noua noastra aroma si in design-ul special al colectiei SAKURA BLOOM editie limitata.


“SAKURA BLOOM” – Povestea din spatele parfumului


sabon


Floral & Verde

O compozitie de flori de cires insotite de note verzi, proaspete, ce ofera aromei eleganta si modernitate.

Acest parfum te poarta intr-o calatorie magica, multisenzoriala, sub copacii infloriti, de-a lungul unei carari acoperite de o patura de flori-simbol al Japoniei: Sakura, gingasele flori de cires. O adiere blanda te intampina cu note vegetale divine care umplu aerul cu un sentiment unic de prospetime si reinnoire.

Apoi, pentru o nota surprinzatoare, folosind o tehnica avansata, am captat esenta pura a acestor flori delicate si am sublimat-o intr-un univers floral sustinut de o adiere de iris rar.


3 esente de baza:

Note vegetale – Sakura – floare de Iris


Cireasa: cel mai la moda ingredient in ingrijirea pielii

Sa-i uram bun venit ciresei, un puternic aliat al frumusetii tale! Ciresele nu sunt doar fructe absolut delicioase – ele contin, de asemenea, multe beneficii pentru piele, datorita continutului bogat de antioxidanti si vitamine. La SABON, am selectat doua ingrediente-cheie extrase din cirese, pentru noua noastra colectie SAKURA BLOOM:

Ulei de samburi de cirese: bogat in vitaminele A si E, acizi grasi si antioxidanti, ajuta la regenerarea naturala a pielii si, de asemenea, actioneaza ca un emolient natural pentru hidratarea pielii uscate.

Granule de cirese: de origine 100% naturala, granulele de cirese asigura o exfoliere blanda, redand pielii luminozitatea naturala si contribuind la un efect unic si imediat de catifelare. Combinate cu sarurile de la Marea Moarta, ofera o senzatie de „piele noua” pe care o poti simti cu adevarat.


Colectia


sabon


Da voie clipelor magice oferite de Sakura sa zaboveasca un pic mai mult...


Ulei de dus

Invioreaza-ti mintea si revigoreaza-ti sufletul cu acest ulei de dus botanic de lux! Spuma fina include uleiuri de jojoba, avocado, germeni de grau si masline, pentru a curata delicat pielea si a o hidrata intens. Ca o celebrare a primaverii, uleiul de dus Sakura Bloom este imbogatit cu ulei de samburi de cirese, plin de vitamine si acizi grasi ce hranesc pielea uscata si-i ofera un efect unic de catifelare si stralucire reinnoita.

300 ml


Scrub de corp

Bucura-te de emblematicul nostru exfoliant pentru corp, acum in stil Sakura! Formulei deja celebre cu saruri de la Marea Moarta i-am adaugat doua ingrediente-minune: ulei de miez de cirese si granule de cirese ce creeaza un efect combinat de exfoliere blanda si catifelare. Pielea uscata e energizata, revitalizata si hranita, celulele moarte sunt indepartate cu grija, iar tu te bucuri de o piele radianta si fina ca o petala de flori de cires.

320 g


Lotiune de corp Aceasta lotiune de corp este ingrijirea de zi perfecta pentru a oferi pielii hidratare profunda si de lunga durata. Formula delicata este imbogatita cu sapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide ale naturii: masline, avocado, borage, germeni de grau, jojoba, macadamia, shea. Aceasta noua formula in editie limitata include si ulei de miez de cirese, plin de vitamine, antioxidanti si acizi grasi, pentru a hidrata pielea uscata si pentru un efect imediat de catifelare. Se absoarbe rapid si e excelenta pentru pielea normala pana la uscata, care devine mai uniforma si cu un aspect luminos.

200 ml


Crema de maini

Imbogatita cu unt de shea hidratant si extract de Aloe Vera, crema noastra protejeaza pielea delicata a mainilor, pentru hidratare si catifelare instantanee. Formula Sakura Bloom in editie speciala contine in plus ulei de miez de cirese pentru a hidrata si hrani pielea uscata cu un amestec minunat de vitamine, antioxidanti si acizi grasi care ofera pielii o uimitoare finete. Se absoarbe usor in piele si lasa mainile suple si moi.

30 ml


EAU de SABON

E bucuria ta de zi cu zi! EAU de SABON, racoritoare si sursa de buna dispozitie, e inspirata de aromele ritualurilor noastre de frumusete pentru a aduce o scanteie de magie in viata ta. Bucura-te de ea ca atare sau in combinatie cu alte produse pentru corp sau par de la SABON, ca o tusa finala de parfum. Mai concentrata decat un mist de corp, dar mai putin concentrat decat un parfum clasic, EAU de SABON ofera o prezenta usoara si proaspata, insa de lunga durata. E prezentata intr-o sticla eleganta si ambalata intr-un fermecator saculet din bumbac veritabil, pentru a rasfata simturile oricui o cumpara sau o primeste cadou.

30 ml


Parfum pentru textile

Include lucrurile tale fine in ritualul parfumat Sakura: supremul rafinament, parfumul nostru pentru tesaturi innobileaza materialul cu aroma delicata de flori de cires, oferind hainelor, cuverturilor, lenjeriilor si tapiteriilor un aer proaspat de primavara. Iar ambalajul elegant din sticla face din el un element fermecator de decor pentru orice camera. Adu la tine de acasa arta de a trai frumos marca SABON!

300 ml


Esarfa SAKURA

Iata o idee minunata de cadou eco! Noua noastra esarfa Sakura este inspirata de furoshiki, panze traditionale japoneze folosite pentru a ambala cadouri si a decora casele. E un obiect de rasfat personal si de multipla folosinta, ideal pentru toti cei care apreciaza frumusetea naturala in fiecare mic detaliu. Nu necesita plastic sau hartie de ambalaj.

60 cm X 60 cm, 100% bumbac


sabon


Lasa-ti frumusetea sa infloreasca!

Reimprospateaza-ti aerul si reinnoieste aspectul pielii tale cu produse de ingrijire SABON esentiale, gazduite de o geanta luxoasa. Ofera-ti un strop de incantare sau rasfata pe cineva drag cu acest set-cadou unic, cu aroma vesela Sakura Bloom in editie limitata!

Contine:

• Ulei de dus 300 ml

• Exfoliant pentru corp 320g

• Lotiune de corp 200 ml



N-ai gasit cadoul perfect?

Alege produsele preferate, asorteaza-le o cutie eleganta, in editie limitata, si creeaza propriul cadou.

In magazine si online- www.sabon.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu