Shoes, more shoes!


Nu stiu ce m-a apucat, dar in ultimele zile navigez si navighez pe site-uri, fac foldere peste foldere cu toate lucrurile pe care mi-ar placea sa le am. Stiti deja si daca nu stiti va spun acum, sunt o impatimita a pantofilor, cand voi face dressing-ul poate va prezint colectia mea de pantofi. Asa ca, orice ocazie de a admira potentiale piese de colectie, ma atrage ca un magnet.
Asa ca vreau sa va prezint si voua ultima descoperire in materie de pantofi.


M-am indragostit pur si simplu de aceasta pereche de pantofi. Sunt perfecti pentru o ocazie deosebita, ma gandesc foarte, dar foarte serios sa-i adaug colectiei mele. Cred ca asa arata pantofii unei printese...





 La fel de minunati pentru ocazii speciale mi se par si cei negri din tul.





O pereche de pantofi sexy, sexy, care inevitabil vor atrage toate privirile....





Pentru petreceri fabuloase o pereche de stiletto aurii, te scot din anonimat! Si cu cat mai inalti, cu atat mai bine!




Stiletto lacuiti de un galben papadie potriviti pentru sezonul care tocmai a debutat!




Pasionali de la varfuri si pana la toc, orice femeie cred ca ar trebui sa aiba o pereche de pantofi rosii in garderoba!





Perfecti pantofii de mai jos de la forma si pana la culoare, sunt absolut indragostita....





 Pantofii negri nu pot sa lipseasca, se intelege, dar modelul de fata m-a atras atat prin forma, dar si prin textura. Pot fi purtati si la o petrecere, dar se integreaza perfect si intr-o tinuta casual.





Stiti ca florile sunt pasiunea mea, asa ca nu ma tem sa le port si pe pantofi.





Stiletto cu dungi si toc rosu, mi se par minunati pentru o tinuta smart casual, plina de feminitate!





Bulinele se afla printre preferatele mele, cred ca dau un farmec aparte oricarei tinute!





Iubesc culorile puternice, optez intotdeauna pentru culori care sunt mai putin uzitate, chiar daca in prima faza pot avea impresia ca sunt mai greu de purtat, le gasesc intotdeauna locul in tinutele mele.




 here

Stiti ca am facut o pasiune pentru lila in aceasta perioada, pantofii acestia i-as putea purta cu cea mai mare bucurie, au o nuanta perfecta!





 Pentru o tinuta de primavara ce poate fi mai dragut decat o pereche de pantofi baby blue! Tocul nu foarte inalt ii fac extrem de purtabili. Trebuie sa aducem un suflu nou in garderoba in aceasta primavara si pastelurile le vad potrivite si pentru pantofi....





Tot la o tinuta fabuloasa de zi, as purta acesti minunati pantofi in trei nuante de violet, spuneti si voi daca nu sunt draguti!





 Rosul nu va iesi niciodata din tendinte, iar daca pantofii mai au si inimioare sunt cu siguranta potriviti pentru cea mai romantica tinuta! Ii vad integrati in atat de multe tinute in cat incep sa mi se para indispensabili.



Si daca preturile produselor din postarea anterioara sunt foarte, foarte mari, nu e cazul si pantofilor din postarea de astazi, sunt reduceri destul de mari pe site, iar pretul pantofilor de fata nu depaseste 50$.

As fi curioasa sa aflu si parerea voastra, care sunt preferatii vostri, daca sunt printre cei de fata pantofi care va fac cu ochiul...

CONVERSATION

18 comentarii:

  1. Toate modelele pe care ni le-ai prezentat arata divin!
    Imi place forma, imi plac culorile, sunt superbi!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Dee, ma bucur daca iti plac, eu atat intorc pe dos toate paginile cu pantofi si haine in ultima vreme ceva de speriat...cardul de credit! Pupici draga mea!

      Ștergere
  2. Cei animal print si cei aurii sunt absolut fabulosi :)! "Boala" pantofilor o avem multe dintre noi :)) asa ca te inteleg perfect! Pantofii mei preferati, pe care sper sa ii adaug in colectie cat de curand, sunt o pereche de Louboutin: http://us.christianlouboutin.com/us_en/shop/women/pigalle-patent-7.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Georgia, ma bucur ca ii plac cuiva si alegerile mele mai excentrice, altfel chiar as incepe sa cred ca sunt o ciudata! M-ai innebunit cu pantofii tai preferati, sunt bestiali si evident ca mi-as dori si eu o astfel de pereche! Poate, poate, cine stie...Tu sper sa ii ai cat mai curand, eu intai trebuie sa-mi mobilez casa si sa-mi amenajez gradina, mai au de asteptat acele minunatii! Pupicei!

      Ștergere
  3. Care sunt preferatii nostri? Este foarte greu sa alegi, toate modelele sunt frumoase. In primul rand as alege cele trei perechi care au culoarea rosu. Imi plac si cei negri, toti imi plac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu stiu ce am si eu cu rosul in ultima perioada! De curand mi-am cumparat o pereche superba de sandale rosii, pe care o veti vedea cu siguranta pe blog!

      Ștergere
  4. Nu mai pot, sunt tot intr-un mare freamat privindu-i!
    Hmm ceva se intampla cu Racoaicele, mi-as bucura intr-una pantofii! Daca mi-ar da si mana...:))

    Preferatii mei?! Am tot oscilat intre cei rosii si cei baby blue! Refuz sa ma hotarasc, iau ambele perechi! :P

    Tinem pumnii sa se indeplineasca rapid obiectivul "dressing" si sa ne uimesti cu poze! :D

    Te pupacesc cu mult drag, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, draga mea, eu cred ca la mine e o doza de nebunie, cand imi place ceva nu mai pot dormi pana nu am acel ceva...Parca, parca in ultima perioada sunt totusi mai rationala ( oare imbatranesc?!)
      Pantofii, asa cum spui si tu, i-as cumpara zilnic daca as putea, dar ma rog, e bine sa faci si liste de dorinte, asa ii tot vezi, zici ca sunt ai tai, incepi sa te plictisesti de ei si treci la urmatoarea lista! Tot e bun si blogul asta la ceva!
      Mai dureaza din pacate cu dressing-ul, nu e chiar o prioritate de gradul zero, dar se va realiza, sper eu cat mai curand!
      Pupici multi, multi, draga mea Ilda!

      Ștergere
    2. :)))) Nu ai ras tare cand ai vazut ca "mi-as bucura pantofii"! Nici nu stiu ce a fost in mintea mea, probabil ca am vrut sa spun ca "as cumpara intruna pantofi"! Nici eu nu pot face analiza pe text! :D Cine s-a mai gandit la ce spune si la exprimare vazand toti pantofii laolalta?! :P

      Ștergere
    3. Ce mai conteaza, nu te stresa, am inteles ce era de inteles. Iubim pantofii si ne pierdem "uzul ratiunii". Pupicei draga mea!

      Ștergere
  5. tare frumosi, cei roz...mi-a ramas ochii la ei! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, si eu iubesc roz-ul!!! Dar oare ce nuanta nu iubesc?!!...Grea intrebare! Pupici Coco.

      Ștergere
  6. Foarte frumosi pantofii, fiecare in parte. Insertiile de plastic nu ma dau pe spate. Ii ador pe cei bareta, dar daca ar avea tocul micut i-as purta pe toti.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca iti plac Miha. Mie mi se par sexy cei cu insertii, dar depinde de gust intr-adevar. Si nu am o problema cu inaltimea, cu cat mai inalti, cu atat mai bine. Te pupic.

      Ștergere
  7. Mie imi plac cei galbeni, cei rosii (uni, ca cei cu inimioare nu-mi plac deloc, oi fi eu mai putin feminina si sensibila?) si cei mov (uni, nu in 3 culori). :D
    Nu spun ca azi am gasit si eu o pereche de pantofi si tot asa, cred ca nu dorm pana nu ma intorc sa ii iau.
    Erau de-o culoare ceva intre fucsia si magenta :))) un pigment mai inchis si tare si lacuiti. Foarte asemanatori cu cei negri aratati de Georgia (dar muuult mai ieftini :))) )
    Doamneee, aratau fabulos!! Am stat 15 min in magazin cu ei in picioare in fata oglinzii si ma intorceam in lateral, apoi reveneam cu fata....asta am facut un sfert de ora, ma simteam penibil, stiam ca trebuie sa ii dau totusi jos... si sa revin cu bani dupa mine (i-am vazut accidental, nu eram pregatita!). :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat inca o data la cei cu inimioare sa vad de ce nu-ti plac...depinde de gust evident, mie chiar imi plac.
      M-ai innebunit cu culoarea descrisa, ce ai facut pana la urma, i-ai luat? Daca da, trebuie sa-mi pui o poza cu ei pe pagina de FB a blogului, vreau sa-i vaaaaaad!!!!
      Pupici draga mea!

      Ștergere
  8. imi spui te rog unde i ai gasit pe cei aurii?? sunt dementiali!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sub fiecare fotografie este un link, apesi pe cuvantul "here" si te duce exact la pagina cu produsul. Ma bucur sa vad ca iti plac! Pupici.

      Ștergere