Super Vitamin E Cream

Dragilor, de ceva vreme in rutina mea de ingrijire a intrat o noua crema! Este vorba despre Super Vitamin E de la Life-flo.




Ce spune producatorul:

Super Vitamin E Cream mentine nivelul optim de hidratare al pielii, imbunatatind functia de bariera a epidermei.

Creste luminozitatea pielii si ajuta la uniformizarea pigmentarii, prin stimularea ratei de inlocuire a celulelor din straturile superficiale ale epidermei (creste turn-over-ul celular), promovand astfel indepartarea celulelor incarcate excesiv cu pigment melanic si reducand sinteza acestuia.

Reduce aspectul ridurilor si al liniilor fine, stimuland sinteza de colagen si elastina si diminuand degradarea acestora. De asemenea, protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi, mentina structura normala a ADN-ului, promoveaza diviziunea celulara normala, prin efect antioxidant, si ajuta la reducerea efectelor nocive ale radiatiilor UV: pigmentarea si degradarea colagenului si a elastinei.


Stim cu totii ca vitamina E este un puternic antioxidant!




Avantajele pe care le are aceasta crema fata de altele similare:

    -Contine toate cele 8 forme naturale ale vitaminei E (tocoferoli si tocotrienoli), in concentratie de 25000UI.

    -Formula este imbogatita cu vitaminele A si C pentru actiune superioara si stimularea regenerarii cutanate, iar continutul de Lecitina asigura puterea mare de penetrare a formulei.

    -Contine de asemenea PCA sodic, factor natural de hidratare specific pielii, si adaos de Aloe, ulei de Palmier si uleiuri esentiale cu un puternic efect emolient!




Ce spun eu:

Este o crema destul de lejera, usoara. Pentru ca nu are factor de protectie solara eu o folosesc seara. Pentru tenul meu, care se mai ingrasa pe parcursul zilei, o vad potrivita ziua doar primavara si toamna. Dar mie imi place mult sa folosesc o crema seara, asa mi se pare ca ii observ cel mai bine eficacitatea! Are timp sa actioneze peste noapte, iar dimineata imi dau seama daca face sau nu ceva.

In cazul de fata, datorita continutului foarte ridicat de vitamina E ar putea fi potrivita si ziua, in lupta cu radicalii liberi cu care venim in contact.

Este o crema foarte hidratanta, care reda luminozitatea datorita vitaminei C din compozitie si un aer de ten sanatos, probabil si datorita vitaminei A. Asa incat tenul meu este foarte fin, hidratat, luminos, odihnit si nu am intampinat nici o problema negativa cu aceasta crema. Poate si datorita faptului ca are ingrediente naturale. De aceea eu recomand pastrarea ei la frigider, mai ales pe caldurile astea.

Puterea anti-rid nu i-am putut-o observa intrucat din fericire nu ma confrunt inca si cu ridurile. Dar cu siguranta vreau sa le tin departe in continuare asa ca e important si ce aliati ne alegem in aceasta batalie inegala cu timpul!

O recomand cu drag, mai ales prin prisma continutului ridicat de Vitamina E si a ingredientelor naturale, pentru ca este important ce punem pe fata. La urma urmei toti acesti ingredienti activi ajung in sange si ne pot cauza neplaceri daca nu sunt siguri si de calitate!

O gasiti aici la pretul promotional de 77 Ron.

Ati incercat pana acum vreun produs de la Life-flo? As fi tare curioasa sa facem schimb de impresii aici! Va astept cu mare drag opiniile!

Kisses!




CONVERSATION

6 comentarii: