DOCTOR BABOR BOOST CELLULAR – Fiole Bifazice Concentrat. Precis. Revolutionar.

Dragilor, ultimele noutati in materie de ingrijire revolutionara vin intotdeauna de la Babor! Va przint asadar noile fiole Babor bifazice, care promit sa ne hraneasca si ingrijeasca tenul instant!




Doua faze si o descoperire revolutionara in domeniul cercetarii lipidelor:

DOCTOR BABOR BOOST CELLULARfiole bifazice care combina efectul instant al unei fiole active, cu proprietatile hidratare ale unui ulei.

Aceasta simbioza bifazica, inovatoare, functioneaza la fel  de precis ca o patruzand adanc in piele, iar lipidele microfine se comporta precum o crema care a fost imbogatita cu ingrediente active inovatoare

Agitati bine fiola inainte de a o aplica, astfel incat sa se creeze un amesct omogen. Textura speciala se va absorbi imediat, lasand pielea fina si catifelata.

REZULTATUL?

Efect instant asemanator cu cel al unei fiole si acel sentiment perfect pe care il simti dupa ce aplici o crema.

Performanta bifazica  – Cea  mai pura si precisa  forma  de ingrijire a pielii!

Glow Booster Bi-Phase Ampoule
Luminozitate. Uniformitate. Stralucire

Pret recomandat de vanzare 564 lei / set de 14 fiole




Contine o combinatie foarte eficienta de:  radacina de bistorta - pentru fermitate care este folosita in mod traditional pentru tratarea muscaturii de sarpe, vitamina C - care stimuleaza mecanismele naturale de aparare a pielii si sinteza de colagen , extract de cantina –care regenereaza pielea . Uleiul din seminte de spuma pajistei, catifeleaza pielea si ii confera tinerete si luminozitate. Pentru o piele mai fina, care straluceste de tinerete!


Youth Control Bi-Phase-Ampoule
Anti-rid. Fermitate. Activare
Pret recomandat de vanzare 564 lei / set de 14 fiole





Aceasta fiola este plina de biotehnologia albastra si contine un extract de alge brune bogate in acizi grasi Omega 3, 6 si 9 pentru a imbunatati bariera de lipide si protectia pielii. In acelasi timp, stimuleaza productia naturala de acid hialuronic, promoveaza sinteza colagenului si crește fluxul de energie in interiorul celulelor. Actiunea intensa a polizaharidului maltotrioza 1-6 are un efect instantaneu de netezire, in timp ce uleiul de amarant trateaza pielea, lasand-o moale si catifelata.

Stress Relief Bi-Phase Ampoule:
Calmeaza. Intareste. Hidrateaza.
Pret recomandat de vanzare 564 lei / set de 14 fiole





Puterea moleculara : molecula hidratanta Hydracyl este o combinatie de aminoacizi  care sunt de asemenea componenti ai factorilor naturali de hidratare si saturare a pielii ( NMFS)
Boosterul reduce instant liniile fine si calmeaza pielea. Complexul cardiospermum echium combinat cu floarea soarelui inhiba inflamatiile instant si creste bariera de protectie a pielii si creaza un amestec puternic de ingrediente active.
Uleiul din seminte de coacaze negre stabilizeaza bariera de protectie a pielii si creste rezistenta pielii la stres.
Pentru frumustete revolutionara!

 Evenimentul de lansare a fost foarte intructiv si promit sa revin cat de curand si cu parerea mea personala!
 Ati auzit pana acum de fiolele bifazice Babor? Ati mai incercat poate alte tipuri de fiole de la ei?

Va astept cu drag impresiile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu