Cereal BIO, pentru micii sau marii campioni!




Incepe scoala!!!!!Hmmm, dar pentru cei care aveti copii de scoala sau gradinita, aceasta nu este bineinteles nici o noutate, ci poate uneori un motiv de stress...

Stress din multe motive, incepem cu alergatul dimineata catre scoala, la pranz inapoi catre casa, vesnica problema a pachetelului care sa fie si gustos dar si sanatos...Sa impacam si copilul dar si mama, haha!

De ce sa nu fii original si, anul acesta, sa incepi scoala in Green style?! Nu, nu inseamna sa porti uniforma verde, ci sa fii eco, sa mananci echilibrat, sa iubesti produsele BIO, sa nu iti lipseasca in nicio zi fructele, legumele ori gustarile sanatoase. Caci BIO inseamna respect pentru natura, consumul de produse naturale, fara coloranti si conservanti si mai multa energie, zi de zi, datorita nutrientilor integrali din alimente. Si nu uita sa faci cat mai multa miscare; e super-fantastic si distractiv, crede-ne!

Spune-le si colegilor si prietenilor tai vestile: Green is trendy, fun & cool!

Iar acum, Cereal BIO iti aduce produse delicioase si sanatoase si un super-concurs - motive in plus sa incepi scoala cu energie de campion!


Cereal BIO si BIO Kid - o gustare sanatoasa in fiecare ghiozdan!

Descopera si tu universul BIO prin produsele din gama Cereal BIO - marca a grupului Nutrition & Sante Franta, lider european in alimentatia BIO si dietetica. Avand o experienta de peste 30 de ani in prelucrarea cerealelor, Cereal BIO iti propune produse 100% naturale, cu peste 95% ingrediente provenite din agricultura ecologica, la cele mai inalte standarde de calitate, fara coloranti, conservanti ori potentiatori de gust, certificate conform legislatiei europene in vigoare, de catre organe de inspectie abilitate la nivel local sau european.

Prin produsele variate, gama Cereal BIO readuce in actualitate beneficiile nutritionale ale unor cereale milenare, precum graul spelta, hrisca, amarath-ul, quinoa, regasite in intreaga gama, de la biscuiti si fursecuri, la cerealele pentru micul dejun, paleuri, paine nordica, paine crocanta taraneasca, sos pentru paste si umpluturi.




In plus, datorita pachetelor mici din fiecare punga de biscuiti, acestia sunt o portie dulce delicioasa si sanatoasa, usor de pus in ghiozdanul celor mici, pentru gradinita sau scoala. Si la fel de usor de luat de catre parinti, pentru gustarea sanatoasa de la serviciu.

O gama completa pentru energia micului campion
O mare parte din gama de produse Cereal BIO este gandita special pentru copii, fiind bogate in vitamine si minerale, esentiale in dezvoltarea armonioasa a micutilor.

Cereale pentru micul dejun, in variantele Bulgarasi miere 250g (pret recomandat: 16,9 lei) si Petale Ciocolata 250g (pret recomandat: 16,9 lei) sunt produse in Elvetia, cu faina integrala din grau, orz, secara si porumb, ideale pentru un mic dejun sanatos, bogat in fibre.

Biscuitii din faina macinis integral, netratata chimic in timpul stocarii, cu diverse adaosuri de ingrediente (seminte, bucati de fructe etc.) ii vor reface rezervele de energie la gustarea de la scoala sau de dupa-amiaza, alaturi de un produs lactat ori de un fruct.

Descopera si tu produsele Cereal BIO si gama BIO Kid pe www.nutrivita.ro, in raioanele BIO ale marilor lanturi de magazine din Bucuresti si din tara sau in magazinele naturiste si tip plafar.




Cereal BIO iti aduce super premii, pentru un inceput de an scolar plin de energie!


Pregateste-te de scoala cu energie de campion! Si inscrie-te chiar acum in concursul “Cereal BIO.

Orice produs Cereal BIO achizitionat pana la 23.10.2016 iti poate aduce super premii:

5 copii si un insotitor vor avea ocazia inedita de a participa la un drive test plin de adrenalina, alaturi de Alex Filip, campionul national de raliu 2WD.

Alti 80 de norocosi vor castiga tricouri sau ghiozdane cu produse BIO, toate purtand autograful lui Alex Filip. Inscrie-te pe www.nutrivita.ro/CerealBio ori pe facebook, in aplicatia www.facebook.com/Nutrivita.ro

Mult succes: la start, la concurs si la scoala!

Go Green! Mananca sanatos, incepe scoala cu forte de campion si castiga energie pentru cel mai reusit an scolar. Cu Cereal BIO!

Afla pe www.nutrivita.ro/produse/cereal-bio-14 detalii despre intreaga gama Cereal BIO. Mai multe despre regulamentul de inscriere la concursul “Pregateste-te de scoala cu energie de campion” gasesti pe www.nutrivita.ro/CerealBio. Spune-le si colegilor si prietenilor tai!


Va astept ca intotdeauna cu drag parerile despre tot ceea ce inseamna pentru voi nutritie sanatoasa, ce le dati micutilor in pachetelul pentru scoala sau gradinita, sau chiar ce va luati voi la pachet daca faceti acest lucru. Sunt curioasa sa va aflu parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu