Dans, dans, dans cu Arthur Murray!Intr-o dimineata, am lasat toooate activitatile mele balta ca sa ma duc sa ....dansez! Bine eram dupa-amiaza la serviciu, asa ca mi-am permis acest lux!

Pentru ca mi se pare minunat sa iti incepi ziua in acest fel! Eu iubesc dansul, cred ca v-am mai spus ca l-am cunoscut pe sotul meu la un curs de dans, asa ca da, am raspuns afirmativ invitatiei de a dansa cu Arthur Murray Bucuresti!
Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti propune adultilor dansuri de societate ideale pentru a se simti in vacanta in fiecare zi. Experienta de a dansa la Arthur Murray este relaxanta si energizanta, intocmai ca o vacanta savurata din plin. Cu sezonul concediilor aproape de final, adultii incep sa resimta din nou presiunea intoarcerii la job, iar lectiile de dans au rolul de a-i le reda starea de bine si buna dispozitie.
In cadrul evenimentului Dance Brunch cu Arthur Murray –Marine Party, bloggeri si jurnalisti au avut ocazia sa experimenteze relaxarea prin dans la scoala de dans Arthur Murray din Bucuresti. Am invatat pasii unei coregrafii pline de vitalitate, cu pasi de salsa ce pot fi dansati la orice petrecere sau eveniment, dar care aduc aminte de serile de vara, de vacanta.  Atmosfera din studio a fost completata de decoratiunile marinaresti, precum si de tinutele cu aer de vacanta propuse de partenerii evenimentului, Giorgal si Noi9.ro.
Fie ca sunt alese cursuri de dans cu stiluri energice, sau stiluri de dans cu miscari mai lente si mai dramatice, cei care iau lectii de dans la Arthur Murray se relaxeaza, intocmai ca intr-un concediu reusit.
Pentru persoanele cu un caracter plin de vitalitate, energic și plin de umor, dansurile latino precum salsa, cha-cha-cha, merengue și bachata sunt o sursa ideala de buna dispozitie. Muzica cu ritmuri vivace conduce la mișcări energizante, înșiruiri de piruete și pași într-un tempo rapid care stimulează mintea și corpul și îmbunătățesc starea de spirit, îndepărtând stresul și gândurile negative acumulate pe parcursul zilei de lucru.
Studioul de dans Arthur Murray București este un loc in care starea de vacanță este simțită în permanență și in care dansurile latino precum salsa, cha-cha-cha, merengue și bachata pot sa transpuna dansatorii pe o plaja exotica, pe yacht sau pe o terasa pe care se danseaza intens.
Persoanele cu un caracter romantic, cu o atitudine pătimașă ale căror simțuri sunt stimulate de acordurile senzuale, lente, dar cu multă personalitate, aleg dansurile precum tango, rumba, bolero sau tango argentinian potrivite pentru a-i relaxa si a le ridica tonusul. Energia pozitivă este resimțită și în acest cadru, dar atmosfera este plină de emoții puternice și trăiri intense.
Lecțiile de dans din studioul Arthur Murray București înseamnă mai mult decât învățarea unor pași de dans. Distractia, liniștea sufletească și relaxarea minții sunt doar cateva dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participanților. Lectiile de dans imprumuta starea de relaxare din vacanta si o transpun pe ringul de dans in fiecare zi.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.
Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.
Asadar mi-am inceput ziua foarte frumos si cu siguranta va spun ca mi-ar placea maxim ca fiecare zi sa se desfasoare asa! Daaar, bineinteles ca sunt constienta ca acest lucru nu este posibil, insa cateva ore de relaxare pe saptamana ar fi minunate intr-un program extrem de aglomerat!

Acum mi-ar placea sa imi spuneti voi care sunt activitatile care va fac placere! Este si dansul printre acestea? Care este stilul vostru de dans preferat? Stiati de Scoala de Dans Arthur Murray Bucuresti?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu