Invitatie la cinema!




Intotdeauna mi-a placut sa merg la film! Sigur, urmaresc si acasa filme, dar parca nu este acelasi lucru ca in sala, cu ecran mare si alta atmosfera! Ma simt mai acolo, parte din actiune!

Asa ca astazi vreau sa va recomand doua filme pe care le-am vazut in ultima perioada!

Ben-Hur!!!!!

Ei bine, pe cand urmaream reclama pentru film imi spuneam ca nuuuu, nu vreau sa vad un film sangeros, nu e genul meu si atunci, la ce bun?! Daaar, acum, dupa ce am vazut filmul pot spune cu mana pe inima ca este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut, ca m-a captivat in totalitate, ca m-am simtit cumva parte din poveste, ceea ce mi se pare tot ce conteaza la un film! Sa fii acolo, sa traiesti impreuna cu personajele tot ceea ce li se intampla, bun sau mai putin bun.

Extrem de bine realizat, cu actori minunati, am trait cursa in arena cu intensitate maxima!




Povestea ne transpune cu doua mii de ani in urma, intr-o familie de nobili in care cresc doi frati a caror evolutie o vom urmari constant pe parcursul filmului. Momentul in care Judah Ben Hur este tradat de propriul frate si trimis la galere nu este de loc unul placut!

După ani de zile în care trage la galere ca sclav pe o corabie romană, Judah se întoarce acasă să-și recapete onoarea si cu speranta ca familia lui il asteapta undeva.




Un film captivant, care va va ramane in memorie pentru multa vreme, va asigur! Asa ca eu va invit sa il vedeti la cinema!

Cel de-al doilea film pe care vi-l propun este 

Pete si Dragonul

un film pe care il puteti urmari impreuna cu toata familia! Am regretat ca Beatrice nu a fost in Bucuresti, sunt sigura ca i-ar fi placut!




Aventurile nu lipsesc nici aici, in plus este dezvoltata maxim ideea de prietenie. Filmul este realizat de catre Studiourile Disney.

Elliot, dragonul magic al lui Pete, are puterea de a apărea și de a dispărea, atunci când dorește. Filmul spune povestea lui Pete, un copil ramas fara parinti in mod tragic, care traieste de cativa ani in padure in compania lui Elliot.




Dar va voi lasa sa descoperiti voi restul aventurii, pentru ca nu-i asa, nu mai este "fun" dupa ce altcineva iti povesteste scenariul filmului. Va invit insa sa il vedeti in varianta 3D alaturi de cei dragi, fie ei mari sau mici!

Daca ati vazut vreunul dintre filme, sau de ce nu pe ambele, va astept cu mare drag parerile! Daca inca nu le-ati vazut, ce spuneti, care va tenteaza?

KISSES!

CONVERSATION

1 comentarii: