Bottega Verde - violeta si lavanda!


 Bottega Verde


Astazi m-am gandit sa va povestesc despre cateva produse absolut minunate pe care mi le-am comandat in ultima perioada! Sunt convinsa ca ati auzit pana acum despre Bottega Verde, iar daca inca nu s-a intamplat acest lucru, ei bine, este momentul sa auziti!

Pentru ca asa cum va spuneam si cu alta ocazie, viata este prea scurta ca sa ne inconjuram de lucruri anoste!

Daaa, cu siguranta eu aleg acele produse care ma inspira, care sa stiu sigur ca imi vor placea, sau ma rog, in cazul unor arome necunoscute comandate on-line, aleg ceva ce ar avea sanse mari sa nu ma dezamageasca! De fapt Bottega Verde nu vad cum v-ar putea dezamagi! Cuinoscutul brand italian are produse absolut minunate si o gama vaaaasta de arome in care va veti pierde cu siguranta si cu greu va veti hotari ce veti comanda!

Ei bine, pentru ca eu deja incercasem cateva arome de la ei care imi placusera mult, am hotarat sa mai aleg cate ceva care sa imi faca viata si ritualul dusului mai placut!


Lavanda Bottega Verde


Asadar am ales doua arome: violeta si lavanda, pentru ca ambele imi plac de mor! La mine testul suprem il reprezinta mirosul de lavanda, adica sa miroase a ceea ce pretinde si nu un miros sintetic fara legatura cu esenta respectiva!


Lavanda Bottega Verde


Si da, aici chiar vorbim de un miros exceptional, te gandesti clar ca esti intr-un camp de lavanda! Am ales gelul de dus si sapunul lichid cu miros de lavanda si va spun ca este o adevarata placere si bucurie sa le folosesc, asta datorita mirosului pe care il ador dar si a spumei fine, cremoase pe care o produc. Lasa pielea discret parfumata, iar extractul de lavanda este obtinut din culturi organice din Muntii Apenini din Italia.


Lavanda Bottega Verde


Pot fi folosite pentru toate tipurile de piele si va asigur ca va veti simti ca intr-un camp cu lavanda! Bine, daca va surade ideea. Vreau doar sa punctez inca o data faptul ca mirosul este extrem de fidel!


Violeta Bottega Verde


Cea de-a doua aroma este cea de violete si aici am ales de asemenea un gel de dus, un sapun lichid, o crema pentru maini si am primit cadou un sapun solid! Nu as putea sa va spun cat de fericita sunt si cu aceasta aroma usor pudrata. Parca cei care au facut aceste arome s-au gandit la mine! De fapt s-au gandit la fiecare dintre noi, pentru ca sunt convinsa ca toti cei care cumparam un anumit produs cu o aroma care ne incanta suntem de fapt convinsi sa ramanem clienti atunci cand primim exact ce am comandat!


Violeta Bottega Verde


Crema pentru maini are 75 ml si contine in compozitie si ulei de argan ceea ce confera suplete pielii.


Violeta Bottega Verde


Si trebuie sa stiti ca toate produsele astea minunate sunt la reducere de pana la 50% asa ca va asigur ca veti face o super afacere. In functie de valoarea comenzii primiti si diverse cadouri iar selectia de arome este atat de variata incat nu veti sti catre ce sa va orientati mai repede!

Pe langa toate astea gasiti si creme pentru fata, produse de make-up, iar livrarea este extrem de prompta, in 3 zile mi-au ajuns la usa. Super happy ce sa mai spun!

Le gasiti pe toate AICI!

Sunt curioasa daca voi ati incercat ceva de la ei si daca dam ce anume si cum vi s-au parut! Va astept cu mare drag si interes impresiile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu