C&A lansează prima colecţie de tricouri din lume Cradle to Cradle™certificată Gold Level


C&A


Pentru ca in ultima perioada ne gandim tot mai mult la mediul inconjurator, sunt bucuroasa sa va anunt inca o initiativa pe care sper sa o gasiti la fel de interesanta ca si mine si sa o imbratisati cu mult drag!



Compania C&A este mândră să anunţe că lansează prima colecţie din lume de tricouri Cradle to Cradle ™ certificată Gold Level. C&A va oferi 2 modele de tricouri (basic si trendy) pentru femei în 17 variante cromatice, acestea reprezentând prima colecţie circulară a brandului. C&A devine astfel primul retailer de modă din lume care oferă articole vestimentare la acest nivel de certificare.  Aceste tricouri sunt create pentru a putea fi reciclate sau refolosite, deci cu gândul la utilitatea lor pe termen lung: realizate 100% din Bumbac Bio, doar din fibre şi materiale sigure, într-un mediu responsabil şi sustenabil. Reutilizarea energiei şi a apei în procesul de producţie nu e benefic doar pentru planetă, dar şi pentru producători şi comunităţile acestora.

Tricourile nu sunt doar  articole esenţiale pentru garderoba feminină, dar şi o piatră de temelie în ceea ce priveşte drumul către un viitor sustenabil.

Programul produselor certificate™     Cradle to Cradle  se  asigura că procesul de producţie este unul sigur si sustenabil pentru oameni şi mediu, inclusiv în ceea ce priveşte utilizarea de energii  regenerabile, managementul emisiilor de carbon, gestionarea apei şi a echitabilităţii sociale. Rezultatul acestor procese se certifică pe 5 nivele: Basic, Bronze, Silver, Gold sau Platinum. 

Suntem foarte mândri să lansăm primele tricouri Cradle to Cradle certificate™ Gold level.  Inspirate din natură aceste tricouri au fost create ţinând cont de utilitatea lor pe termen lung. Asta înseamnă  că ele pot fi refolosite, reciclate sau pur şi simplu aruncate fără nicio ezitare cu privire la degradarea acestora în natură. Credem în moda cu impact benefic pe termen lung şi suntem încântaţi să oferim clienţilor noştri produse stylish şi în acelaşi timp sustenabile, la un preţ accesibil,” a declarat Nguyen You – directorul de creaţie al departamentului Womenswear al C&A Europa


C&A


Lansarea tricourilor de damă certificate TM  Cradle to Cradle  este un pas extrem de important în strategia de sustenabilitate a C&A – cel mai mare utilizator de Bumbac Bio din lume. Colecţia aceasta este şi dovada că este posibil să creezi haine la un preţ accesibil având în minte grija pentru un viitor mai bun.

Tricourile au fost create în parteneriat cu Fashion For Good - o iniţiativă globală susţinută de fonduri oferite de către Fundaţia C&A, al cărui hub se află în Amsterdam şi care uneşte producători de îmbrăcăminte, retaileri, organizaţii non-profit, inovatori şi sponsori cu ambiţia comună de a transforma industria de Apparel într-una circulară.

Tricourile C&A certificateTM  Cradle to Cradle vor fi disponibile în magazinele din cele 19 ţări europene, dar şi online, începând cu 1 Iunie 2017 . În România tricourile vor costa 29,90 lei (modelul basic), respectiv 39,90 lei (modelul trendy).


Pentru mai multe informaţii accesaţi www.c-a.com/c2c .

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu