Mon Guerlain


Mon Guerlain


Mereu va povestesc cat de mult imi place Guerlain, va arat intotdeauna ce noutati mai am de la ei si chiar de curand v-am aratat pe FB si pe Instagram chiar parfumul despre care va povestesc astazi. Daaaaa, stiu, sunt o norocoasa, am cam tot ce imi doresc in materie de Guerlain! De cele mai multe ori mi le cumpar singura, dar uite ca de data asta universul a complotat si l-am primit cadou!

Revenind la detaliile parfumate, vreau sa vi le dezvalui pe toate, trebuie, dar chiar trebuie sa cunoasteti povestea din spatele succesului!

Capitolul 1

Parfumierul
                                                                                               
Thierry Wasser, GUERLAIN MASTER PERFUMER

Am o sete de nestapanit pentru tinuturile indepartate, cu o dorinta tot mai mare de a calatorii in cautarea de noi miresme”.


Mon Guerlain


Din 1828, 5 generatii de parfumieri Guerlain au marcat istoria parfumeriei cu capodopere olfactive majore, create din suflet.

Parfumurile Guerlain au o semnatura unica, Guerlinada, incununarea a 6 ingrediente cult, favorite ale brandului: trandafiri, iasomie, iris, bergamota, vanilie si boabe de tonka.

Thierry Wasser, a 5 generatie, devine parfumier Guerlain in 2008, iar de atunci a exploarat cele mai indepartate tinuturi pentru a gasi cele mai rare si pretioase materii prime.

Astfel, el a inventate noi acorduri si a creat peste 1100 de esente olfactive.
De asemenea, el a orchestrat crearea noului parfum feminin, Mon Guerlain, prin combinarea unor materii prime rare in concentratii secrete.

La fel ca si predecesorii dinaintea mea, munca mea este ghidata de pasiunea pentru maiestrie, pentru admiratia know-how a artizanilor, autenticitatea întâlnirilor È™i sinceritatea emoÈ›iilor”.
Cunoastem fiecare detaliu al ingredientelor selectate, iasomia, vanilia, lemnul de santal si lavanda, deoarece ne achizitionam materiile prime de la femei si barbati pe care ii intalnim si cu care cream o legatura tot mai puternica”.


Mon Guerlain


In spatele lemnului de santal din Australia, a Carlei lavanda care creste la altitudini de 1300m (4265 picioare) in regiunea Provençal, Drôme, a iasomiei Sambac din sudul Italiei si a vaniliei Tahitensis din Papua New Guinee, exista oameni mununati si pasionati, care cresc, selecteaza, extrag si distileaza materii prime pretioase.


Mon Guerlain


Inca din timpul lui Aimé Guerlain, al 2-lea parfumier Guerlain, care a calatorit in Rusia la sfârșitul secolului al 19-lea in cautarea esentei de mesteacan si a notelor de piele, legatura acestora a fost contruita pe baza de incredere.


Mon Guerlain


Guerlain reprezinta o concentrare a relațiilor umane reale cu oameni care fac creatiile noastre autentice si unice. Toate emotiile, de la camp si pana la laborator, devin note Guerlain, reprezentate in final prin intermediului parfumului creat pentru femeia sincera, extraordinara si autentica.


Mon Guerlain



CAPITOLUL 2

Parfumul

Crearea unui parfum este o lucrare de emoÈ›ie È™i intuiÈ›ie. Perpetuează minunea oferită de frumusetea naturii, cand este transpusa de inteligenta umana”. JACQUES GUERLAIN, a 3-a generatie.

NUMELE

Un nume spotit ca o mangaiere pe piele. Un nume care evocă 200 de ani de istorie plini de experiențe, alimentat de succes si expertiza, evidentiat de pasiunea parfumierului Guerlain.

STICLA

Sticla quadrilobe, a fost gandita de Gabriel Guerlain și realizata de Baccarat în 1908.
An dupa an, si-a castigat statutul in randul sticlelor legendare Guerlain, inspirand numerosi artisti si designeri in creatiile lor.

Simpla si eleganta, ea aminteste de recipientul unui alchimist, numele ‚quadrilobe’ fiind inspirat de dopul sticlei, format dintr-o bucata solida obtinuta dintr-o forma cu 4 lobi.

Astazi, noul parfum aduce un omagiu feminitatii contemporane, prin unirea contrastelor exprimate de liniile drepte si forma curbelor, evocand o feminitate puternica, libera si senzuala.


Mon Guerlain


Punctul de plecare pentru Mon Guerlain a fost vanilia. Ingredient preferat, cu note invaluitoare si senzuale, nelipsita din marile capodopere Guerlain: Shalimar, Habit Rouge si Jicky.

Carla Lavanda, este ca nici o alta. Cultivata in Drôme,Provence, are proprietati olfactive unice, combinand genurile masculine / feminine, pentru o oferi noului parfum modernitate.

Carla Lavanda, agita componenta feminina, senzuala si invaluitoare a veniliei prin infuzarea ei cu prospetime, puritate si simplitate.

Acest lucru nu este considerat un efect de opoziție sau compromis, ci mai degrabă bogăție adusă prin diferență.

Iasomia Sambac

Pentru a dezvalui feminitatea delicata, Thierry Wasser a ales pentru noul parfum regina florilor, iasomia.
Reprezinta linkul care face legatura intre vanilie si lavanda.

Lemnul de santal Australian

Lemnul de santal exprima bogatiile interioare ale tuturor femeilor. Este ingredientul cheie care asigură rezistența și păstrează misterul feminitatii eterne.


CAPITOLUL 3

Muza


Intotdeauna am creat parfumuri pentru femeie pe care o admiram
JACQUES GUERLAIN, a 3-a generatie

Tatuajul meu invizibil, parfumul meu, Mon Guerlain.
ANGELINA JOLIE


Mon Guerlain


Intre Angelina Jolie si Guerlain exista o legatura inca din copilarie, legata de amintirea mamei sale care iubea si aprecia pudra Guerlain, parfumata cu iris si violete, si pastrata de aceasta printre bunurile sale pretioase.
Angelina asocieaza amintirea acestui produs cu eleganta, feminitate si calitate.

Multi ani mai tarziu, legatura invizibila dintre Angelina si Guerlain este reinnoita in timpul intalniri din Cambodgia, in timp ce aceasta isi regiza cel de-al 4 film artistic ” First They Killed My Father” , care istoriseste despre trecutul unui copil prin prisma razboiului si a pierderii.

Acesta moment marcheaza inceputul parteneriatului pentru crearea unui nou parfum, ce avea ca scop readucerea in atentia consumatorilor a maiestriei Guerlain, a calitatii, expertizei, valorilor si aspiratiile feminitatii moderne.


CAPITOLUL 4

Filmul


ANGELINA JOLIE, este actrita, regizor si reprezentant special ONU pentru Refugiati. De asemenea, este co-fondator al Initiativei de prevenire a violentei sexuale.

In prezent, este regizor pentru al 4-lea ei film de lung metraj “First They Killed My Father”, ce are ca subiect principal genocidul din Cambodgia prin ochii unui copil.

Ea si-a donat intreagul onorariu, obtinut in urma colaborarii cu Guerlain, în scopuri caritabile.

Filmul publicitar al parfumului a fost filmat in Provence, Franta - unde creste si se recolteaza Carla Lavanda din Mon Guerlain- regiune iubita si cunoascuta de multi ani de Angelina si familia ei.


Note ale unei femei, reimaginează povestea crearii parfumului.

Pentru prima data, Guerlain plateste tribut pentru renumele si maiestria dobandita inca din 1828, prin punerea numelui in centrul atentiei, propriei creatii, in cadrul campaniei publicitare.

Intalnim creatorul, compunand un parfum pretențios și somptuos, plin de indrazneala si mister. Un parfum pentru imaginea femeii pe care o admira, care reprezinta in mintea lui emotiile, atributele, alegerile si visele care intruchipeaza feminitatea moderna: neinfricata dar blanda, puternica dar delicata, senzuala si iubitoare, libera si cu multa compasiune pentru ceilalti.

Un parfum pentru femeia care imbratiseaza tot ceea ce viata ii ofera si toate laturile sale personale, care se simt bine in propria piele si a carei ghidare spirituala este de a trai o viata in care sa ii ajuti si pe ceilalti.

In felul sau, parfumul este ca o haina invizibila, un joc intre ceea ce ascunde si ceea ce dezvaluie”. Guerlain

Si daca aveti nevoie si de parerea mea pe langa toate informatiile pe care vi le-am oferit, trebuie sa va spun ca mie imi place tare mult! Si mai presus de toate imi place pentru ca este un parfum purtabil, sexy, senzual, dar care dozat corect poate fi purtat de dimineata pana seara. Pe gustul meu, pentru mine! Ahhh, si mie imi place si Angelina, desi am vazut multe pareri contra atunci cand Guerlain a ales-o ca imagine pentru acest parfum! 

De aceea, daca il aveti sau l-ati mirosit in parfumerii, mi-ar placea sa aflu si parerea voastra. Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Inainte de lansare parfumul Mon Guerlain a inceput sa fie criticat si controversat. Mie mi-a starnit curiozitatea ce e drept si deja ma gandeam oare cum o fi?..
    La fel ca tine si mie imi place tare mult.E un parfum special, senzual cu un acord de baza usor unisex pe care il simt mereu si il adooor.
    <3 Mi-a placut mult articolul

    RăspundețiȘtergere