Nici o masa de sarbatoare fara cozonacul Le Grenier à Pain


Le Grenier à Pain


Pentru cei care ma stiu, sunt o traditionalista! Sarbatorile nu sunt sarbatori decat in familie, hmmm, iar cozonacul nu poate sa lipseasca de pe masa! Nu il pregatesc eu, nu sunt o super woman, de obicei il pregateste mama, dar parca nu i-ar strica si ei un pic de respiro, pentru ca oricum are cam prea muuuulte de pregatit!

Si va spun cu sinceritate ca nu ma omor dupa cozonacul cumparat, mai bine spus nu ma omoram, pentru ca de cand am descoperit Le Grenier à Pain, am devenit dependenta de cozonacul lor! Si este facut din cea mai alba faina posibila, nici nu credeam ca se poate asa ceva! Cred ca si mama se va indragosti de acest minunat cozonac!Oricum nu te poti abtine daca il gusti...


Le Grenier à Pain


Noile sortimente de cozonaci pufoși de la Le Grenier à Pain propun combinații inedite și surprinzătoare de gusturi.

Pe lângă celebrii cozonaci bogați în nucă, cacao și stafide, boulangeria Le Grenier à Pain propune noi gusturi precum cozonacii cu stafide și portocală confiată, cei cu vanilie, portocală confiată și ghimbir dar și cozonacul cu nucă și portocală confiată. Ca o alternativă la tradiționalii cozonaci, pentru masa de Paști puteți opta și pentru trei sortimente de chec, cu vișine, portocală confiată și ciocolată neagră.


Le Grenier à Pain


Coșurile de sărbători Le Grenier à Pain revin acum în varianta adaptată Paștelui, clienții putând opta între 8 variante de coșuri, ce pot reprezenta un cadou ideal pentru cei dragi. În funcție de varianta aleasă, pe lângă cozonac, acestea conțin macarons, meringuete, gem Bon Maman, sos de trufe, dulceață de smochine, bloc de Foie Gras, dulceață de ceapă de Monbazillac, nuci de macadamia, cutii cu praline, vin franțuzesc sau cea mai fină șampanie.


Le Grenier à Pain


Boulangeria Le Grenier à Pain este apreciată prin faptul că folosește doar ingrediente 100% naturale, făină produsă exclusiv în Franța, toate preparatele fiind proaspete și pregătite în laboratoarele din incinta fiecărei locații, detașându-se astfel de alte boulangerii cu preparate congelate în prealabil.


Le Grenier à Pain


Le Grenier à Pain excelează și cu un meniu de patiserie divers, care include unul din cele mai apreciate croissante cu unt din lume, pain au chocolat, fursecuri cu ciocolată sau vanilie, escargot cu nucă sau stafide, checuri cu portocale confiate, cozonaci, cu un meniu de cofetărie delicios (ecleruri, tarte cu ciocolata neagră sau multifruct, prăjiturile Elysée și Framboise, macarons, cupcakes, mousse-uri fine, cake pops, millefeuille vanille sau chocolat), sandvișuri, tartine, quich-uri, dulcețuri traditionale sau bonbons d’enfance au chocolat artisanal.


Le Grenier à Pain


În plus, noul meniu de restaurant include preparate delicioase ce pot fi savurate atât în restaurantele Le Grenier à Pain, cât și prin serviciul de catering Le Grenier à Pain, preparate precum Terrine Foie Gras, Tartine cu icre de Manciuria, Tartine cu brânză feta gratinată și roșii uscate la soare, supă de creveți cu lapte de cocos, ratatouille de legume, file de biban de mare cu sos Bearnaise și orez sălbatic, John Dorry rumenit în cuptor cu hribi, tigaie cu fructe de mare și ciuperci de pădure, cotlet de mânzat cu rucola și dulceață de ardei iute, Filet mignon tras în unt cu hribi în sos propriu, pulpă de rață cu varză roșie și măr Renette, chimen și sos de portocale, ciocănel de berbecuț la vatră cu legume alese, piept de rață cu mere caramelizate și dulceață de ardei iute.


Le Grenier à Pain


Le Grenier à Pain este prezent în România în trei locații: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr.87, București, în rondul Pieții Alba Iulia, din București, și în Centrul Vechi, pe strada Franceză nr 38-42 din București.

Le Grenier à Pain este una din cele mai apreciate boulangerii franțuzesti la nivel internațional, dezvoltându-se, în sistem de franciză, peste granițele Franței, în România, Emiratele Arabe Unite, China, Rusia, Liban și Japonia.


Le Grenier à Pain


Cel care a pus bazele Le Grenier à Pain, în 1998, este Michael Galloyer, acesta ridicând, în timp, brandul ca unul dintre cele mai dinamice și mai recunoscute din sectorul său.

Mi-ar placea sa aflu si de la voi daca iubiti la fel de mult ca si mine cozonacul! Si daca ati incercat pana acum cozonacul de la Le Grenier à Pain. Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: