Noul aparat LPG Alliance


LPG Alliance lansare


Stiti si voi, o stiu si eu ca lupta cu timpul este solicitanta si necesita cele mai bune resurse! Asadar, daca vreti sa va mentineti in forma nu puteti rata ultima lansare Top Line!



Vedete din showbiz, bloggeri È™i specialiÈ™ti din industria de frumuseÈ›e au luat parte de curand la evenimentul de lansare al noului aparat  pentru slabire si anti-aging LPG Alliance, distribuit în România de Top Line. InvitaÈ›ii au salutat mesajul noii tehnologii, „Luptă pentru frumuseÈ›ea naturală!”, apreciind modalitatea de a fi în formă È™i a avea silueta mult visată fără a afecta naturaleÈ›ea.

Noua tehnologiet LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficienta decat cea precedenta, cu rezultate imbunatatite si vizibile dupa numai 3 sedinte, respectand 100% pielea. Noul Cellu M6 Alliance a fost lansat in 2 versiuni diferite-o versiune pentru tratamente de infrumusetare si Spa si una Medicala pentru tratamente de medicina estetica.


LPG Alliance lansare


Ce înseamnă să fii femeie în ziua de azi? Fii frumoasă È™i de succes, afirmă-te, fii liberă, alege ce e mai bine pentru tine fără să fii influenÈ›ată de alÈ›ii, cere ce e mai bun pentru pielea È™i corpul tău. Nimic nu este mai important decât sănătatea.”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Noul aparat LPG Alliance a fost descoperit în premieră și de vedete din showbiz, printre care Andreea Marin, Corina, Andreea Berecleanu, Carmen Brumă, Albertina Ionescu, Ela Crăciun, Carmen Negoiță, Ellie White, Adina Halas, Sonia Argint Ionescu, Patrizia Paglieri, Diana Bart, Crina Abrudan, Ileana Badiu, Ana Morodan.


LPG Alliance lansare


Specialiștii LPG au explicat și demonstrat acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG, ce ajută să elimine până la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu până la 67% și oferă cu 71% mai multă fermitate pielii. Rezultatele vizibile se văd încă din a treia ședință.

Este singura tehnică de stimulare mecanică a pielii 100% naturală, non-invazivă, non-agresivă, care activează natural metabolismul celular, lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime și pentru tratarea pielii relaxate, în timp ce respectă complet ecologia pielii și a corpului.


LPG Alliance lansare


Pentru prima dată, două tehnologii au fost combinate pentru rezultate fără precedent și un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slăbire și anti-îmbătrânire.

O sinergie de tehnologii patentate – rola motorizată È™i flapsul motorizat, alături de o aspiraÈ›ie secvenÈ›iala sincronizată, oferă o nouă È™i automată mobilizare a È›esutului:

Elimină grăsimea localizată;
Produce colagen natural, elastină și acid hialuronic
Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală diminuat

Pentru prima dată în istoria LPG, capătul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspirația secvențială, rola motorizată și clapa motorizată lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza țesutul în adâncime, în toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai plăcut și mai eficient.


LPG Alliance lansare


Datorită noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitată de calitatea țesutului. Stimularea se adaptează cu precizie fiecărei identități individuale a pielii.

Noul aparat LPG Alliance este disponibil în saloanele partenere Top Line, inclusiv în Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette (Bd. Regina Maria nr.1 și Calea Dorobanților nr. 200).

Ce spuneti, dragilor? Va tenteaza sa incercati noutatea? Va astept si cu impresii dupa!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu