Noutatile primaverii de la Yves Rocher



Yves Rocher


Dragile mele, nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt mereu mega curioasa sa vad ce mai lanseaza Yves Rocher. In fiecare sezon vin cu surprize minunate, pe care abia le astept!




Yves Rocher


Lasa-te purtata in mijlocul campurilor din Provance prin aceasta colectie de ingrijire plina de prospetime. Mireasma acestei editii limitate asociaza dulceata caisei cu notele aromatice de rozmarin pentru un parfum care creaza dependenta!




Yves Rocher


Yves Rocher creaza primul balsam lichid de buze pe baza de ulei de cirese, cu proprietati nutritive. Buzele sunt hranite si au o culoare superba, stralucitoare dintr-un singur gest.

Este disponibil in 10 nuante!


Yves Rocher


Rujul Vertige combina o paleta de culori radiante cu textura cremoasa si hranitoare pentru confortul absolut al buzelor!

Il regasim in 40 de nuante si trei efecte:

-stralucitor
-satinat
-sidefat

Rujul Absolut este un ruj cu formula rezistenta care persista timp indelungat, dar cu o mare intensitate a culorilor ultra-pigmentate si cu efectul reconfortant al uleiului de camelie.

Il gasim in 20 de nuante cu efect satinat.


Yves Rocher


Cercetatorii Yves Rocher vin in acest an cu noutati in ceea ce priveste remodelarea corporala! Au cercetat un receptor care gestioneaza si echilibreaza balanta intre lipoliza si lipogeneza! Activarea specifica a acestui receptor permite sa se ajunga la un mecanism eficient de remodelare a siluetei.

Acesta este motivul pentru care cercetatorii Yves Rocher au identificat o molecula obtinuta din Mangostan: o molecula naturala ce poate activa acest receptor.Acesta actioneaza precum o cheie capabila de a debloca procesele celulare ale supletei!


Yves Rocher


Expertiza Yves Rocher in universul vegetal a permis sa identifice si sa evidentieze Geniul Vegetal al Adaptarii unei plante ce creste la malul marii: Steaua Dunelor!

Extractul poliactiv din aceasta planta demonstreaza cinci actiuni dedicate ingrijirii si protectiei pielii:

-amplifica sinteza melaninei
-stimuleaza capacitatea pielii de a se apara de efectele nocive ale razelor solare
-protejeaza impotriva foto-imbatranirii
-protejeaza structura pielii
-stimuleaza regenerarea celulara


Yves Rocher


Iata deci ca avem noutati atat de interesante, pe care eu abia le astept in magazine. Voi ce produse Yves Rocher iubiti? Va astept cu mare interes parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu