WASO by Shiseido


WASO by Shiseido


Intrebarea care imi este pusa obsesiv in ultima perioada este " cum te descurci atat de bine? Pare ca esti peste tot...." Raspunsul ar fi ca nu ma descurc atat de bine, nu dupa criteriile mele, daaaar totusi sunt un om destul de bine organizat!

Pe ore si pe minute as putea spune! Daaa, de fapt in asta sta performanta, in a face lucrurile cat poti tu de bine, sa cauti cele mai bune si viabile solutii astfel incat sa fii tot timpul acolo in top, cu atentia pentru detalii a japonezilor as putea adauga!

Personal sunt fascinata de cultura japoneza si mi-ar placea sa ajung intr-o buna zi acolo, la ei acasa sa descopar la fata locului toate minunatiile de care dispun acesti oameni fascinanti! Pana sa ajung eu in Japonia, a venit ea la mine prin invitatia la un minunat eveniment Shiseido, care a avut loc la Stejarii Country Club, locul unde se afla si SPA-ul Shiseido, locul de unde se pot achizitiona in exclusivitatea produsele Shiseido!




SPA-ul nu l-am testat, desi recunosc ca suna tentant numai gandul, dar am avut minunata ocazie sa testez texturi, culori, creme, lotiuni, rujuri, farduri, hmmmm as fi ramas acolo, va spun sincer sau le-as fi luat pe toate acasa, este si asta o varianta.




Lansarea colctiei WASO a fost motivul pentru care ne-am reunit acolo, o colectie young, fresh, destinata femeilor in miscare, care isi doresc ingrijire de top, cu ingrediente pretioase si recunoscute pentru proprietatile fabuloase dar cu preturi mai mult decat accesibile avand in vedere calitatile de necontestat si valorile brand-ului!

Colectia atrage in primul rand prin calitatile ingredientelor folosite, prin usurinta aplicarii produselor, prin texturile deosebite, prin culorile calde, pastelate de bomboane fondante, prin ambalajele deosebite, prin mirosul atat de placut si fresh.

O gama de ingrijire care hraneste puterile naturale ale pielii renascand frumusetea sa originala!

WASO aduce un suflu nou, fiind creata avand la baza filozofia washoku, esenta Japoniei in bucataria japoneza!




Washoku respecta unicitatea fiecarui ingredient si maximizeaza aroma naturala a acestuia, folosind puterea alimentelor si a vegetalelor cunoscute drept promotori ai sanatatii si frumusetii in Japonia. Optimizeaza echilibrul pielii si mintii din interior hranind pielea si stimuland puterea de a rezista la diferite probleme: pori vizibili, acnee sau textura aspra.

WASO se giheaza dupa cele 5 principii ale bucatariei japoneze care conduc la armonie: 5 texturi, 5 culori, 5 ingrediente, 5 metode de preparare si 5 gusturi!

Recunosc ca pentru mine faptul ca am putut patrunde in universul Shiseido altfel decat o facusem pana acum a fost fascinant! Pentru ca da, produsele Shiseido m-au insotit si ma insotesc mereu in calatoria mea fascinanta prin aceasta arie de beauty atat de ofertanta si raman mereu acolo, in top, bazandu-ma pe rezultatele minunate pe care le-am observat de-a lungul anilor!

WASO este o gama minimalista, cuprinzand produse care pot fi folosite singure sau combinate in functie de starea si nevoile pielii!

Ingredientele vegetale din gama WASO folosite in alimentatie japoneza: morcov, miere, tofu, frunze de loquat si ciuperca alba gelatinoasa asigura hrana celulelor pielii.

Vreau sa va spun cateva cuvinte despre o crema pe care am si incercat-o si care imi place foarte mult, de la ambalaj si pana la modul in care se aplica, nu mai vorbesc de cum se sinte tenul dupa aplicare!!!


CLEAR MEGA-HYDRATING CREAM 



WASO by Shiseido


O crema hidratanta, invizibila, supe soft, o crema gel de fapt! Se recomanda tenului normal-uscat, in care ma incadrez cu brio. Hidrateaza timp de 24 de ore si se poate aplica atat dimineata cat si seara. Are ca ingredient principal morcovul iar eu am observat pe pielea mea ca este mai supla, mai hidratata, fina, elastica, hranita.

Cantitatea aplicata este mica, pentru ca intinde extrem de bine si se poate aplica pe toata suprafata pielii, ba chiar si pe varful firelor de par!

Imi place tare mult, o recomand cu mare drag!

Ahhhh, si ati remarcat ambalajul, capacul? Ce spuneti, cum vi se pare? Mie mi se pare extrem de practic!


COLOR-SMART DAY MOISTURIZER SPF 30



WASO by Shiseido


Este o emulsie hidratanta si care ofera luminozitate pe timpul zilei. Se adapteaza tonului pielii pentru un efect natural si sanatos. Ofera protectie antipoluare!


QUICK MATTE MOISTURIZER OIL-FREE



WASO by Shiseido


O emulsie gel de curatare, care ofera controlul sebumului, conferind un aspect matifiant instant! Previne acneea si ofera hidratare 24 de ore.Ofera aspect mat pe tot parcursul zilei si micoreaza porii. Are o textura usoara, racoritoare, fara ulei.

Ca ingredient principal are loquat.



COLOR-SMART DAY MOISTURIZER SPF 30 OIL-FREE


WASO by Shiseido


este solutia hidratanta care ofera si protectie UV destinata tenului gras dar care are nevoie de hidratare. Ofera luminozitate si se adapteaza culorii tenului. Ofera protectie anti-poluare.


QUICK GENTLE CLEANSER 150 ml



WASO by Shiseido


Un produs de curatare 2 in 1 care indeparteaza eficient machiajul si impuritatile in timp ce mentine nivelul de hidratare al pielii.

Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, curatand in profunzime dar bland. Pielea este fina, radianta, porii sunt redusi.

Se aplica 2 ml in palma si formeaza spuma fara apa. Contine miere si propolis, fara alcool sau sapun.


FRESH JELLY LOTION 150 ml



WASO by Shiseido


O lotiune gel hidratanta care reface prospetimea tenului si il pregateste pentru urmatoarele aplicari de produse.

Se recomanda chiar si tenului sensibil si care necesita un plus de hidratare.

Este un gel care se transforma in lotiune atunci cand se aplica. Contine ciuperca alba gelatinoasa. Poate fi depozitat cu capacul in jos pentru o utilizare rapida!


SOFT+CUSHY POLISHER 75 ml



WASO by Shiseido


Este un exfoliant usor cu un continut bogat in tofu! Se poate aplica pe toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil. Exfoliaza perfect celulele moarte si elimina impuritatile aflate in pori.

Are granule biodegradabile. Se poate folosi de 1-2 ori pe saptamana.


Asadar, avem la indemana toata puterea si delicatetea unor ingrediente minuante dar combinate cu stiinta japoneaza a ingrijirii tenului pentru acelea dintre noi care vrem mai mult pentru tenul nostru, care simtim ca da, meritam tot ce este mai bun.

Ca intotdeauna, te astept sa imi lasi parerea ta, daca ai incercat vreun produs Shiseido si daca da, cum a evoluat relatia ta cu el! Cu produsul, evident! Va astept cu drag!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu