KORRES WILD ROSE ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL




KORRES WILD ROSE ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL


Sa va spun cum imi place mie cel mai mult sa imi petrec o zi linistita acasa? Intotdeauna am multe lucruri de facut si sunt in mare viteza, dar imi place uneori sa ma rasfat!!!! Si ce rasfat poate fi mai bun decat sa stai comod pe canapea cu o crema minunata in mana care sa simti ca sterge oboseala si reda supletea tenului?

De multe ori mi se spune ca am un ten care arata foarte bine, dar trebuie sa fiu sincera cu voi, asta este meritul unei ingrijiri constante cu cele mai bune creme. Incerc muuuulte dar nu scriu despre toate pentru ca nu toate merita. Dar atunci cand gasesc ceva care ma seduce, trebuie sa impartasesc si cu voi asta!


KORRES WILD ROSE ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL


Pur si simplu am avut asa, un crush atunci cand am deschis cutiuta minune! Din sticla grea, un rosu-burgund, plin, cutia ascunde o adevarata comoara! Stiu din prima clipa cand deschid un ambalaj daca o sa-mi placa sau nu.


KORRES WILD ROSE ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL


Textura plina dar totusi usor de aplicat, este pur si simplu ca un balsam pentru piele. Este de fapt o crema-masca, asa cum spune producatorul. Se absoarbe foarte usor si lasa in urma un ten catifelat, suplu si o aroma pur si simplu seducatoare! Stiu ca unele dintre voi va feriti de produsele care miros, dar eu trebuie sa recunosc ca prefer intotdeauna un produs cu o aroma usoara, care sa ma poarte intr-o lume aparte si sa imi dea o stare de bine, de liniste!


KORRES WILD ROSE ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL


Sunt convinsa ca atunci cand veti incerca aceasta crema imi veti da dreptate, sunt putine cremele care miros atat de bine fara sa fie ceva strident sau intepator!

Iata ce spune si producatorul!

Îmbunătățește textura pielii cu fiecare aplicare!


KORRES WILD ROSE ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL


O descoperire revoluționară pentru somnul de frumusețe; mai mult decât o simplă mască, mai mult decât o cremă de noapte, oferă o acțiune de întinerire pe mai multe niveluri, îmbunătățind textura pielii chiar după o singură aplicare. Combinând uleiul de trandafir sălbatic cu vitamina C stabilizată pentru o strălucire intensă a tenului, Advanced Repair Sleeping Facial întărește procesul natural de regenerare celulară în timpul somnului, pentru a oferi pielii, până dimineața, catifelarea unei petale de trandafir. Grație texturii sale lejere, se absoarbe instant în piele, lăsând-o fină și catifelată. Tenul este reîncărcat peste noapte și devine din ce în ce mai luminos, uniformizat și extrem de radiant.

Revoluționează somnul de frumusețe
Îmbunățește textura pielii de la prima aplicare
Piele mai fină și mai catifelată dimineața

97% dintre femeile care au testat produsul au declarat că au resimțit o îmbunătățire a texturii pielii după o singură aplicare. Aici pot sa confirm si eu, da, structura pielii mele a fost mult imbunatatita!


KORRES WILD ROSE ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL


Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial este un tratament inovator pentru revitalizarea, hidratarea intensă și strălucirea tenului; literalmente un somn bun într-o sticluță. Acesta a fost dezvoltat în jurul științei somnului și a ritmului circadian, ceasul nostru interior. Pielea devine mai luminoasă, uniformizată și extrem de radiantă zi după zi.

Trandafirul sălbatic, cu o concentrație ridicată de vitamina C - de nouă ori mai mare decât cea a sucului unei portocale - oferă luminozitate și uniformizează culoarea tenului. Greutatea moleculară scăzută de acid hialuronic, combinat cu aloe și ulei de jojoba, amplifică sinteza de colagen, lăsând pielea profund hidratată, fină și radiantă.

Ingrediente active

Ulei de trandafir sălbatic – o sursă naturală de vitamina C, bogat în acizi graÈ™i omega-3, 6, 9 È™i vitamina A – reduce liniile fine È™i dicromiile, ajutând la distribuirea uniformă a melaninei. Are proprietăți antioxidanre, hidratante È™i calmante.

Vitamina C – în cea mai stabilă formă a sa, îmbunătățeÈ™te aspectul ridurilor È™i al discromiilor, întinerind tenul È™i conferindu-i luminozitate.

Compus antioxidant derivat din rădăcinile tumericului – acÈ›ionează împotriva radicalilor liberi È™i uniformizează tenul.

ConcentraÈ›ie moleculară scăzută de acid hialuronic – reîntinereÈ™te tenul È™i previne îmbătrânirea, prin sporirea sintezei de colagen în fibroblastele dermice.

Complex special de jojoba, mimosa È™i floarea-soarelui – hidratează È™i hrăneÈ™te tenul, formând un scut neted care protejează pielea de deshidratare.


KORRES WILD ROSE ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL



95,0% ingrediente naturale

NU CONȚINE: uleiuri minerale, ceară de petrol/parafină, siliconați, parabeni, propilenă glicol, etanolamină, PEG, SLES, ALES, vopseluri sintetice, ftalați, Polycyclic Musks , retinol.

Asadar o crema care imi place mult, care sunt absolut sigura ca v-ar placea si voua, trebuie doar sa ii dati o sansa!

Eu sunt chiar curioasa daca a mai incercat-o cineva! Sau poate ati incercat un alt produs de la Korres si ne puteti face alte recomandari! Eu le astept cu tot dragul!

KISSES!





CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu