Bonilash pentru altfel de sprancene


Bonilash sprancene


Mi se intampla foarte des ca atunci cand merg la pensat sa mi se spuna...."aveti niste goluri in spranceana, sa incercati uleiul de ricin"...Dar cum de la vorba pana la fapta e cale lunga, nu am ajuns niciodata sa-mi cumpar uleiul de ricin.


Sa fiu sincera cred ca si din cauza faptului ca nu sunt mare fan al modului "uleios" in care se aplica...Pai da, nu imi place sa simt ca mi se scurge uleiul printre degete, niciodata nu il puteam doza bine si ma trezeam cu muuuult prea mult ulei pe degete. So, am abandonat ideea din fasa, de fapt cred ca nu am luat-o niciodata in serios la modul real!  Dar sprancene "dese ca mararul" am continuat sa imi doresc, haha!


Bonilash sprancene


Asadar, atunci cand am aflat ca Bonilash lanseaza serumul pentru sprancene mi s-a parut firesc sa il incerc, sa vad ce poate face! De fapt eram aproape convinsa ca va merge pentru ca incercasem formula pentru gene cu ceva timp in urma. Prin urmare mi-am propus sa fiu sarguincioasa si sa il folosesc seara de seara, pentru ca da, in privinta consecventei pot avea probleme....


Bonilash sprancene


Dupa succesul rasunator al serului pentru gene lungi si dese, Bonilash® lanseaza un nou produs revolutionar, care, de data aceasta, ajuta la cresterea si indesirea sprancenelor. Fiecare femeie isi doreste sprancene definite si fara goluri inestetice, acestea reprezentand trasatura care asigura expresivitatea fetei. Personal nu am rabdare sa stau sa imi conturez sprancenele, mi se pare o pierdere de timp, asadar un produs care sa ma ajute sa obtin sprancene frumoase si definite in mod natural este exact ce aveam nevoie!


Bonilash sprancene


Tendintele pun in lumina reflectoarelor sprancenele voluminoase si dese, insa nu toate femeile sunt inzestrate cu aceasta caracteristica, de aceea apeleaza la machiajul sprancenelor, care le ajuta sa obtina forma dorita, dar doar temporar. Insa, serul Bonilash poate sa obtina aceste rezultate in mod natural, prin stimularea cresterii lor. 


Bonilash sprancene


Inovatia sta in formula revolutionara!

In urma cercetarilor specializate efectuate, s-a obtinut o formula unica care poate sa te ajute sa obtii sprancenele la care ai visat. La baza stau ingredientele atent selectionate, cum este substanta Bimatoprost care stimuleaza cresterea si indesirea parului, complexul inovator si unic Widelash™, ce ajuta la intarirea parului, reface structura firului si accelereaza cresterea, biotina si un complex de 11 ingrediente naturale, care imbunatatesc circulatia sanguina si reduc caderea parului. Fiecare ingredient a fost special selectat astfel incat sa ofere beneficii multiple, dar mai ales pentru a avea rezultate vizibile.

Ce spune producatorul!


Bonilash sprancene


Serul pentru sprancene Bonilash stimuleaza cresterea si indesirea sprancenelor, confera profunzime culorii naturale a sprancenelor, previne caderea excesiva a firelor, hraneste, hidrateaza si regenereaza sprancenele. Rezultatul? Sprancenele tale devin mai definite si mai dese. 

Ce spun eu!

Imi place taaaaare mult!!!! Este un produs care pentru mine a devenit indispensabil! Extrem de usor de aplicat, il tin pe noptiera si seara inainte de culcare il aplic cu ajutorul aplicatorului.. E genial, nu se intinde prea mult produs si pe langa asta, in cazul meu rezultateale au fost vizibile. 

Vei uita de machiaj! Pentru ca dupa folosirea noului ser Bonilash, sprancenele tale naturale vor fi asa cum ti-ai dorit!

Mod de utilizare:


Bonilash sprancene


Include serul pentru sprancene in rutina de ingrijire pentru seara. Se foloseste zilnic dupa ce tenul a fost bine demachiat, pe pielea curata si uscata. Folosind aplicatorul, aplica dintre interior spre exteriorul sprancenelor sau pe zonele care necesita indesire. 

Mi-ar placea sa aflu si parerea ta daca l-ai folosit. Mie mi se pare ca este una dintre cele mai bune inventii, sata daca esti consecvent evident, pentru ca exact ca in orice alt domeniu rezultatele nu vin peste noapte!


KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu