Syoss SalonPlex sau experienta unui hairstylist la noi acasa!


Syoss SalonPlex


Nu va spun nici o noutate, a venit toamna! Nu ma bucur in mod special, pentru ca nu stiu cum sunteti voi dar mie toamna nu imi face nici un bine podoabei capilare...

In sensul in care in fiecare toamna, parul meu sufera schimbari majore si cade in cantitati industriale! Si intotdeauna caut solutii care sa ma ajute sa depasesc momentul, sa pastrez tonusul si vitalitatea firului de par.

Toamna aceasta Syoss a implinit 8 ani minunati in Romania, 8 ani de cand ofera ingrijire si styling  femeilor! Eu intotdeauna apreciez un produs de ingrijire bun, care isi face treaba pentru care l-am cumparat si sunt sigura ca si voi ganditi la fel. Evident ca mereu ne dorim sa avem parte de cel mai bun produs la un pret care sa nu ne faca o maaaaaaaaare gaura in portofel sau pe card si sa putem sa beneficiem totusi de calitatile acelea care sunt intotdeauna scoase in evidenta de reclamele TV.

Asadar atunci cand intalnesc un produs bun la un pret corect mi se pare ca am facut o afacere grozava si imi place sa impartasesc cu voi vestile bune.

Imi plac produsele Syoss, sampoanele au tot fost partenerele mele din baie de-a lungul timpului, la fel si balsamul pentru par! Insa intotdeauna simt ca o masca de par si un serum sunt cele care fac diferenta pentru parul meu. Si asta pentru ca ritualul meu de ingrijire le cuprinde de cele mai multe ori.


Syoss SalonPlex


Si pentru ca ultima perioada este extrem de agitata pentru mine, recunosc ca in timpul saptamanii nu folosesc intreg arsenalul de care dispun, samponez parul, aplic balsamul si apoi repede, repede il usuc si pun putin serum pe varfuri.

Daaaa, am parul cu fir subtire, fin, fara volum si care se ingrasa repede de aceea trebuie spalat frecvent. Stilistii spun ca un par gras trebuie spalat in fiecare zi, dar eu il spal pe al meu la 3 zile pentru ca altfel nu arata asa cum imi place mie, iar ei spun ca asa trebuie spalat un par in mod normal. In fine, eu tot consider ca este un par gras. Si pentru ca il usuc cu aer cald, uneori il coafez, sunt vesnic cu mana prin par, consider ca are nevoie de produse care sa il reconstruiasca din interior, sa aiba ingredientele necesare!

Evident nu uit de alimentatia corecta, hidratare, vitamine, sunt medic si cunosc lucrurile astea foarte bine, dar cred ca si un aport extern este esential. Noua gama Syoss ne rasfata cu astfel de ingrediente ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Ahhh si dimensiunea asta mare, de 500 ml este suficienta pentru parul meu lung, dar o impart evident si cu familia mea.

Balsamul completeaza perfect samponul iar masca aduce acel ceva care definitiveaza pasii curatarii parului. Practic eu aplic masca mai rar, de obicei in weekend cand am mai mult timp sa stau cu ea pe cap, cand nu ma grabesc si vreau sa ma rasfat!

Cantitatea este generoasa si imi place pentru ca are un miros foooooarte placut, dar mai mult decat atat simt ca patrunde in firul de par si chiar lucreaza. Imi simt parul mai greu, cu firul mai gros parca ar avea o alta structura. Mirosul placut, consistenta ferma, dar in acelasi timp cremoasa ( ma intelegeti sper...) ma face sa indrept tot mai des mana dupa ea. Si asta este primul semn ca un produs imi place si va fi folosit pana la ultima picatura.


Syoss SalonPlex


Cantitatea este absolut suficienta, 300  ml, ambalajul practic dar as putea spune chiar elegant, toate aduc puncte in plus acestui produs minunat!


Apoi nu pot, dar chiar nu pot fara un serum. Il aplic pe varfuri pentru ca imi doresc ca acestea sa reziste cat mai mult in stare buna, fara a se despica. Miroase la fel de bine ca si masca, lasa varfurile fooooarte fine si usor de pieptanat si iata cum devin eu dependenta de inca un produs Syoss.


Syoss SalonPlex


Fixativ folosesc extrem de rar, la evenimente mai speciale dar si-a gasit locul in trusa mamei care il foloseste zilnic si se declara extrem de incantata.


Syoss SalonPlex


Asadar v-am dat tema de casa! Va spun cu tot dragul ca merita sa le incercati, eu sper sa va placa la fel de mult. Mie imi este tare greu sa aleg un produs care imi place cel mai mult dintre toate dar daca chiar ar trebui sa aleg doar unul, ceea ce nu e cazul, in fine, as alege masca pentru par!

Mi-ar placea sa aflu si care este produsul vostru preferat de la Syoss, poate asa descoperim cu totii produse noi si minunate!

KISSES!

#iloveSyoss  #8aniSyoss


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu