Double Serum by Clarins


Double Serum by Clarins


Stiti zilele acelea in care te trezesti bine dispusa si simti ca ai energia si puterea de a face tot ceea ce ai pe lista?  Cum care lista? Lista aceea pe care ti-ai setat-o in minte la sfarsitul anului trecut!!! Sau poate ai scris-o, ai ars-o si ai aruncat-o in vant, sau din contra ai pus-o undeva bine si o recitesti din cand in cand!

Sau poate sunteti si voi  ca si mine, un pic mai boeme si luati lucrurile asa cum vin si le rezolvati pe rand?

Am divagat de fapt de la ce voiam sa va spun...Recunosc ca eu nu am liste, dar am totusi prioritati, iar cand vine vorba de mine, dupa ce am terminat cu toti ceilalti, prioritatea numarul unu o constituie ingrijirea corecta, adecvata, cu produse care sa imi usureze munca si da, sa ma faca sa ma trezesc dimineata cu tonusul acela de a muta muntii din loc!


Double Serum by Clarins


Am descoperit in decembrie un astfel de produs si nu puteam sa nu va dau si voua toate detaliile despre el! Este vorba despre Double Serum de la Clarins!

L-am descoperit prima data intr-o mostra dintr-o revista si l-am vazut laudat peste tot si evident ca eram super curioasa in privinta lui! Am incercat mostra si mi-a placut instant si am ramas cu regretul ca a fost prea mica...

Dar pentru ca stiti ca dorintele nu pot ramane neindeplinite atunci cand iti doresti cu adevarat, cumva se va ajunge in punctul acela unde ti-ai dorit sa fii....

Si iata-ma in posesia unui ambalaj minunat, in care am descoperit celebrul Clarins Double Serum. Si m-am pus pe testat, de fapt pot spune ca m-am rasfatat in tot acest timp in care l-am folosit!

Despre ce este vorba.... Double Serum este un serum de ultima generatie, intr-un ambalaj inovator cu pompita, care include de fapt doua recipente intr-unul astfel incat dele doua tipuri de serum sa fie in final pompate impreuna. Simplu, nu? Nu stiu cat de simplu este de construit, dar stiu ca mie mi-a placut teribil sa pot beneficia de aceasta tehnologie!

Practic ambele serumuri ajung in palma, unde le amestec si le aplic cu usurinta! Pe langa acest fapt, poti adapta si marimea picaturii, mica sau mare, in functie de necesitatile pielii tale pentru a nu pierde din pretiosul serum fara rost!


Double Serum by Clarins


Cele doua faze ale acestui serum sunt doua emulsii, una pe baza de ulei si cealalta pe baza de apa, pentru ca ingredientele diferite sa poata sa fie transportate catre celule! Partea buna este ca poate fi aplicat atat seara cat si dimineata, pentru ca nu ramane efectul acela uleios pe ten, ci se absoarbe imediat!Are un miros subtil si lejer, nimic pregnant sau deranjant, cat sa iti induca o stare de confort si relaxare!

Nu stiu ce sa va spun despre riduri, eu nu am riduri adanci sau marcante, asa ca nu pot masura efectul asupra lor, pot doar spera ca aceasta ingrijire asidua sa dea roade in continuare si ridurile sa se lase asteptate!

Pot insa sa va confirm ca tenul meu arata foarte bine dupa ce il folosesc, iar senzatia de ten radios, proaspat, odihnit si sanatos este ceea ce caut eu atunci cand masor beneficiile unui produs!

Si mai pot sa va spun ca in ziua urmatoare dupa ce l-am folosit m-am dus sa cumpar ceva de la o farmacie unde merg des si fetele de acolo ma cunosc. Reactia generala a fost:" - Ce bine aratati, Doamna doctor! " . Am mustacit, si gandul m-a dus la serumul meu minune, pentru ca eu nu ma machiez excesiv , iar in viata de zi cu zi sunt cam aceeasi, ruj, rimel si creion dermatograf, nimic complicat, nimic care sa ascunda pielea.


Double Serum by Clarins


Asadar merge incredibil de bine pe hidratare, sunt extrem de multumita de aspectul global al pielii, de starea de bine pe care o da tenului meu si de tonusul care pare sa fie un alt beneficiu ce nu poate fi ignorat!

Clarins vine cu o expertiza de 30 de ani in domeniu, ceea ce nu este putin, iar acest serum este destinat tuturor varstelor sau tipurilor de ten, chiar si celui sensibil. Nu este comedogenic. Se aplica prin tapotare si cu miscari usore dinspre centrul fetei spre exterior.

Contine 21 de extracte din plante si imbunatatsete hidratarea, oxigenarea, hranirea, regenerarea si protectia fata de mediu a tenului.

Este un produs care imi place tare mult si va recomand si voua sa il incercati. Puteti cere o mostra in magazine ca sa va convingeti inainte de a-l cumpara, dar eu cred ca nu are cum sa nu va placa!

Daca  l-ati incercat sunt curiaosa cum vi s-a parut! Va astept cu drag impresiile!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu