Dr. Hart Cremă Calmantă


Dr. Hart Cremă Calmantă


Nu stiu cum s-a nimerit sa primesc tocmai informatiile astea...Povestea este a mea, proprie si personala, eu care m-am trezit pe la 2 si jumatate noaptea ca ma doare un genunchi cand ma intorceam de pe o parte pe alta....

Da, zana asa cum sunt, am probleme cu un inceput de gonartroza dar pana acum 2 zile doar imi trosneau genunchii, nu ma si dureau...Am reinceput sa iau colagenul abandonat si dis-de-dimineata mi-am rugat sotul sa imi ia de la farmacie un gel antiinflamator si niste tablete cu condroitin sulfat si glucozamina, pe drumul de intoarcere de la scoala. Zis si facut m-am bombardat cu de toate, iar acum sunt curioasa si de efectul local al acestei creme care pare sa fie adjuvantul ideal.

Daca durerile articulare și musculare sunt un impediment în desfășurarea activităților zilnice, uită de ele cu ajutorul Cremei Calmante de la Dr. Hart pe bază de Condroitin sulfat, Glucozamină și MSM. Aceste trei substanțe pătrund rapid în piele și au efecte benefice asupra inflamațiilor.


Este știut faptul că din cauza frigului, a vântului și a umezelii, durerile articulare și cele musculare sunt mai frecvente și se acutizează. Pentru a te bucura în continuare de ieșirile în aer liber, fără să înduri apoi dureri musculare sau articulare, ține aproape Crema Calmantă de la Dr. Hart.

Produsul Dr. Hart Cremă Calmantă este eficient în reducerea disconfortului generat de inflamații locale și diminuarea edemelor care apar la nivelul pielii.

Dacă te întrebi ce o face eficientă, iată răspunsul:

Condroitin sulfatul și Glucozamina fac parte integrantă din compoziția cartilajelor, au funcții antistatice și de condiționare a pielii.

MSM-ul conține o mare cantitate de sulf. Are efect antiinflamator și calmant și contribuie la creșterea fluxului sanguin pe zonele de piele pe care se aplică.

Prin sinergia ingredientelor sale active, Dr. Hart Cremă Calmantă are rol calmant și antiinflamator, iar mentolul și camforul dau o senzație plăcută de răcorire.

Pentru a scăpa de durerile musculare sau articulare aplică o cantitate suficientă de cremă pe zona afectată și masează ușor. Repetă aplicarea produsului de 3-4 ori pe zi, până când inflamația dispare.
Dr. Hart Cremă Calmantă se găsește în Farmaciile Sensiblu și costă 31.99 lei. Mai multe detalii găsești pe www.drhart.ro și www.facebook.com/SmartDeLaDrHart/

Voi ati incercat vreodata astfel de creme? Sunt curioasa care au fost rezultatele voastre! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu