Mineral Aqua Perfection by -417



Mineral Aqua Perfection by -417
Intotdeauna imi place sa incerc lucruri noi, creme deosebite, experiente senzoriale diverse, dar la fel de bine imi doresc sa am parte de produse de calitate, cu eficacitate dovedita. De aceea cand gasesc astfel de produse minunate, le pun direct pe noptiera pentru ca imi doresc sa le am intotdeauna aproape.



Orice femeie visează la un ritual sofisticat de înfrumusețare, care să îmbine perfect ingredientele miraculoase oferite de natură cu expertiza unui creator ce se folosește de inovație pentru a realiza cosmetice desăvârșite.

O astfel de experiență îți oferă noua cremă hidratantă Mineral Aqua Perfection de la -417, ce este inspirată de universul unic și benefic al Mării Moarte.

După cum îi spune și numele, crema hidratantă Mineral Aqua Perfection pentru ten normal și uscat este un produs cosmetic îmbogățit cu un complex de minerale prețioase de la Marea Moartă, extrase rare din plante și vitamine.

Crema regenerează suprafața pielii, datorită ingredientelor din plante atent selecționate și îmbunătățește aspectul general, oferindu-i hidratare. Textura fresh și ușoară a cremei hidratante -417 Mineral Aqua Perfection penetrează pielea imediat, lăsând în urmă un efect de satin.


Mineral Aqua Perfection by -417


Te invit să descoperi textura senzuală si rafinata a acestei creme, să te bucuri de parfumul său irezistibil și să beneficiezi de efectele sale neașteptate.

-417 este o linie unică È™i exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante ( A, B, E, D si F), extractele naturale din plante È™i un complex bogat de minerale din Marea Moartă. 

Numele brandului simbolizează locația exactă (417m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele -417.

Produsele -417 sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu.


Eu sunt tare curioasa daca vreuna dintre a incercat un produs al acestui brand. Mie imi plac tare mult produsele lor si trebuie sa va spun ca primul produs incercat de mine a fost acum vreo 4 ani  si anume un gel de spalat pentru fata, extrem de fin si care mi-a placut tare. De atunci am continuat istoria mea cu acest brand fabulos, si mi-ar placea sa aflu si parerile voastre despre el.

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu