Clubul Femeilor Dezlantuite



Clubul Femeilor


MarÅ£i, 22 mai, de la ora 19:30, dă-Å£i întâlnire cu fetele la avanpremiera absolută a filmului ,,Clubul Femeilor DezlănÅ£uite”, la Cinema City. Biletele s-au pus deja în vânzare pentru comedia nebună, care îşi aÅŸteaptă fanele pentru a fi răsfăţate cu produse de machiaj cadou, în reÅ£eaua Cinema City.



Unul dintre cele mai aÅŸteptate filme ale verii, ,,Clubul Femeilor DezlănÅ£uite” aduce pe marile ecrane aventurile a patru prietene fară egal interpretate de fabuloasele: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen ÅŸi Mary Steenburgen.

Lectura nu a fost niciodată mai inspiraÅ£ională pentru aceste doamne care acum învaţă să trăiască ÅŸi să zâmbească din nou, în comedia „Clubul Femeilor DezlănÅ£uite”.

Diane (Diane Keaton) a devenit recent văduvă după 40 de ani de căsnicie, Vivian (Jane Fonda) preferă să se bucure de prezența bărbaților fără să-și ia vreun angajament, Sharon (Candice Bergen) încă nu şi-a revenit după divorțul încheiat în urmă cu mulți ani, iar Carol (Mary Steenburgen) se străduiește să-și salveze mariajul de 35 de ani.

ExistenÈ›a cotidiană a celor patru prietene este dată peste cap după citirea celebrului roman erotic „50 de umbre ale lui Grey” care le impulsionează să ia decizii absolut surprinzătoare.

Vino cu fetele pentru o seară de neuitat la avanpremiera absolută a comediei ,,Clubul Femeilor DezlănÅ£uite” ÅŸi vei primi primi pe loc produse de machiaj oferite cadou de elefant.ro. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera pe marile ecrane din 25 mai. Biletele pot fi cumpărate de pe www.cinemacity.ro sau de la casieriile cinematografelor, în toate cele 19 oraÅŸe.


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu