Ce mi-as cumpara daca ar fi Black Friday


black opium - ysl


Da, stiu, poate parea ciudat sa ma gandesc acum la Black Friday! De fapt atunci cand  ma gandesc la asta, am in cap cele mai bune oferte pe care le pot gasi, pentru ca sincera sa fiu, imi place sa profit la maxim de banii mei si sa imi iau cat de multe pot cu aceeasi suma. Cred ca si voi simtiti la fel, asa-i?

Daaa, revenind la oferte, de Black Friday se stie ca sunt cele mai bune oferte, important este sa fii pe faza si sa apuci sa si cumperi ceea ce vrei sau ai nevoie. Si pentru ca nu am timp sa alerg prin magazine, cel mai important mi se pare la ora actuala shopping-ul on-line, pentru ca da, sunt la un click distanta de ceea ce imi doresc, pot verifica preturile in mai multe magazine si astfel sa aleg ceea ce imi doresc si se incadreaza si in buget. Daca ai un buget alocat... Daca nu ai, si esti asa "de capul tau" e si mai bine, esti o norocoasa.

Scriu pe blogul asta de atatia ani si evident va povestesc despre pasiunile mele, mi le stiti deja, unele sunt adevarate obsesii. Nu reusesc intotdeauna sa tin pasul cu tot ce apare nou si cu tot ce mi-as dori sa am pe masuta de toaleta de aceea TREBUIE sa profit de anumite oferte...

Si una dintre ultimele oferte de care am profitat si care m-a dus cu gandul la reduceri Black Friday a fost pe Aoro by Notino! Si ce puteam eu sa-mi iau daca nu un parfum?????

Noutatea mea, nu este practic o noutate pentru ca a aparut de mai bine de trei ani, ( in toamna lui 2014 mai exact ) si de atunci a fost reinterpretat in fiecare sezon, dar eu am vrut totusi sa am o sticluta a minunatiei olfactive care se cheama Black Opium de la YSL.

Daca inca nu stiti cum miroase, va spun ca este un parfum dulce, care incalzeste atmosfera fara a fi sufocant. Cel putin pentru mine. Este cu siguranta un parfum care este dedicat sezonului rece, dar cum nu ma conformez neaparat acestor reguli, imi place sa imi condimentez diminetile cu aroma lui patrunzatoare. Si sa simt ca inca sunt in caldura patului meu....Morning Dreams, I know!

Si iata-ma pulverizand parfumul pe incheietura mainilor pentru ca am senzatia ca tot miscandu-ma si facand diverse activitati aroma ma invaluie constant si il simt mai bine.


black opium - ysl

Am iubit sticluta patratoasa de cum am tinut-o in mana prima data! Dar sa va dau cateva detalii si in privinta notelor pe care le contine!

Notele de varf: Sunt intense, patrunzatoare, condimentate de piperul roz, trecute intr-un registru sublim de catre floarea de portocal si transformate intr-o aroma suculenta de catre parfumata para.

Notele de mijloc: capata profunzime alaturi de cafea, devin absolut delicioase datorita miresmei de iasomie, iar migdala amara tempereaza tot acest dezmat olfactiv.

Notele de baza: lemnul de cedru da stabilitate intregii compozitii, vanilia aduce un plus de farmec si dulceata intregului ansamblu, ( asta daca mai era necesar ) iar paciuli ne imbraca in acel parfum la care nu vrem sa mai renuntam. Ahhh, si lemnul de casmir adauga acea tusa finala, fara de care parfumul ar fi fost, poate, incomplet!

Un parfum pe care daca il ai, ai tendinta sa abuzezi de el, pentru ca da, da dependenta!

Este un parfum care cu siguranta poate fi incadrat in categoria gurmand-floral care pe mine ma duce cu gandul la o escapada romantica, la o plimbare mana in mana, la o cutie cu macarons ( ahhh, ce pofta imi fac singura ...) si lista mea de dulcegarii ar putea continua.

Sticla este cea clasica, a legendarului Opium, dar imbracata in haine noi, cu accente dark, usor rock o vad eu dar foarte potrivita pentru colectia mea.

Voi ati remarcat faptul ca sticlutele negre de parfum contin licori seducatoare????? Hmmm, sau sa fie doar in capul meu? Nu stiu, are ceva sexy, poate combinatia de vanilie si cafea, cedru si iasomie?


black opium - ysl


Nu l-am cumparat asa, sub impulsul momentului, asa cum mai am bunul obicei sa fac, am avut cateva fiole primite prin parfumerii, dar pentru ca mi-a ramas gandul la el, acum il am pe masuta de toaleta. Si este evident ca nu regret achizitia facuta, altfel nu va mai povesteam acum despre el.

Am profitat de reducerile de pe Aoro.ro pentru ca va spun sincer ca in ultimele luni a devenit asa, un fel de rutina, sa verific zilnic ce oferte mai au. Pentru ca daaaa, au muuuuulte oferte incredibile , nu doar la parfumuri, dar si la produse de make-up sau ingrijire, de aceea chiar merita sa le urmariti pagina. Iar pentru fetele din Bucuresti, sper ca stiti ca au magazin fizic in Promenada, este o adevarata incantare, va asigur!

Nu uitati sa aruncati o privire si AICI pentru ca ofertele se actualizeaza constant si cine stie, poate veti gasi ceva ce va doriti!

Si mi-ar placea tare mult sa aflu ce ati alege voi daca maine ar fi Black Friday! Eu sa stiti ca deja incep sa imi fac o lista, care sigur ca va mai suferi muuuulte ajustari pana atunci dar e bine sa fim pregatite, corect?

Va astept cu mare interes parerile!

KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu