Notino in Mega Mall, o noua destinatie de shopping!



Notino-Mega-Mall-1-Notino.ro


Iubiti parfumurile? Dar cosmeticele? Daaaaa?????Stiam eu ca nu sunt singura, haha! Si pentru ca lucrurile bune le impartasesc intotdeauna cu voi, am o super veste!

Notino Romania a deschis un nou magazin in Bucuresti! Dupa cel din Promenada a venit randul Mega Mall si sincer sper sa nu se opreasca aici si sa vina si un pic mai aproape de mine!!!!!


Magazin-Notino-Mega-Mall-Notino.ro


Si vestile bune nu se opresc aici, pentru ca da, deschiderea oficiala va fi vineri, 29.03.2019, intre 13-18, unde esti asteptata cu tot dragul la un eveniment special! Da, vei fi rasfatata cu sesiuni de make-up Lancome gratuit si vei fi asteptata ca cel mai de pret invitat cu un welcome drink!Poti incerca parfumuri si poti testa creme in acest nou paradis in care si eu abia astept sa pasesc!Ne putem vedea si face cunostinta , pentru ca voi fi si eu prezenta in jur de ora 14.

Noul Magazin Notino din Mega Mall, este un spatiu emblematic in care poti descoperi toate minunatiile pe care ti le doresti! Aici poti testa sute de parfumuri si cosmetice, branduri pe care e greu sa le gasesti in alta parte, toate in acelasi loc. Tot de aici poti alege sa ridici comenzile plasate on-line sau sa ceri sfaturi consultantilor de beauty!


Notino-Mega-Mall-Notino.ro


Si stai, asta nu este tooot! Da, vineri are loc lansarea oficiala a noului parfum La Vie est Belle en Rose de la Lancome! O noua poveste olfactiva, mai fresh, o interpretare mai luminoasa si florala a clasicului deja La Vie est Belle!

Notele de varf ne suprind cu bergamota, piper roz si fructe rosii, pentru ca inima parfumului sa se deschida senzual cu note de trandafir, bujor si lacramioara.

Acordurile de final se scriu pe note de iris, patchouli, lemn de santal si mosc.

Lancome este unul dintre brandurile pe care le iubesc cel mai tare si ma bucur atunci cand fac descoperiri noi! Si mai important este faptul ca Notino aduce si editiile limitate, pe care poate nu le gasim in alte magazine si evident, sunt la un clic distanta! Recunosc, cumpar de multi ani de la ei si intotdeauna rasfoiesc cu drag site-ul in cautare de lucruri altfel!

Si pentru ca cei de la Notino sarbatoresc in stil mare, am pentru voi pe contul de instagram un concurs unde puteti castiga un voucher in valoare de 100 Ron pe care il puteti folosi pe site-ul Notino!

Va astept cu drag inscrierile AICI!

KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu