Arcancil Paris - un brand cu istorie!


Arcancil


Povestea merge înapoi în timp, în vremuri măcinate de război. Dar, cum unele dintre cele mai frumoase creații vin ca să aducă soarele în întuneric, imaginați-vă o străduță pariziană: Rue des Petites Ecuries. Aici, doi frați, unul chimist și celălalt colorist, au început să facă ce știau mai bine, dar pentru a desăvârși frumusețea femeilor. Frații Havlick au debutat cu un succes răsunător încă de la primele creații, îndeosebi cu mascara și creioanele de ochi.



Iar anii au trecut, Arcancil Paris devenind un brad renumit și apreciat în întreaga lume. Recunoscut drept specializat în produse de machiaj, brand-ul a fost mereu cu un pas înaintea vremurilor. Arcancil este prima companie care a lansat demonstrații de machiaj în magazine și care a creat colecții cu palete de culoare dedicate sărbătorilor.

Dincolo de toata imaginea profesională din spate (experți, laboratoare, produse inovatoare), Arcancil Paris păstreaza ceva ce îl face unic: creează frumusețea pentru toate vârstele, la o calitate ireproșabilă, mereu modern, trendy și plin de glamour, dar aducând tot timpul expertiza anilor de experiență.

Arcancil Paris este vândut în toată lumea, în magazine din Dubai, Belgia, Brazilia, Hong Kong, etc. iar acum și în România!


OOHLALA! PALETTE



Arcancil


Un prieten de nădejde în geanta de machiaj. Fie că te grăbești dimineața, între o gură de cafea și un cercel pus în ureche, fie că te pregătești pentru un cocktail seara sau o cină în oraș, formula sa cu mare putere de acoperire îmbracă pleoapa cu o culoare intensă într-un singur gest. Textura ușor de aplicat vă permite să ajustați acoperirea pentru obține un aspect natural sau sofisticat. Formula ultra-fină este de lungă durată, în toate nuanțele perlate și mate.


Fond de ten Cover Match



Arcancil


Mereu te-ai temut să nu pui o mască pe față, să nu se vadă că în loc de fondul de ten ai scăpat vopseaua din greșeală. Ți se pare că le-ai încercat pe toate. Ai senzația că doar un machiaj profesional te poate ajuta să elimini această grijă. Asta pentru că nu ai făcut cunoștință, încă!, cu Fondul de Ten cu SPF 15 - acoperire înaltă, rezistent la apă!

Cover Match este fără cusur! Durabil și rezistent la apă, forma sa fluidă este ușor de aplicat. Obții un rezultat perfect uniform, fără imperfecțiuni.



Mat Histerya Matte Liquid Lip Color


Arcancil

Poate că imaginea Angelinei Jolie din celebra producÈ›ie ”Turistul”, ravisantă alături de un Johnny Deep mai degarabă timid decât cuceritor, este cea care te duce cu gândul la rujul perfect. Mai mult ca sigur că urăști să îți rămână urme de ruj pe pahar sau… pe buzele iubitului. Arcancil Paris a lansat un ruj mat lichid, cu rezistență de până la 12 ore - fără transfer!

Combinați finisarea mată și durabilitatea imbatabilă într-o singură mișcare cu MAT HYSTERIA. Acoperirea sa înaltă, formula confortabilă și non-uscată îmbracă buzele cu o culoare intensă de la prima aplicare. Are o textură de nouă generație, incredibil de placută pe buze.


Cil Cabaret Mascara False-lash effect Theatrical Volume 


Arcancil


Atunci când răsfoieÈ™ti paginile revistelor, unul dintre lucrurile la care eÈ™ti atentă sunt genele femeilor din fotografii. Și îți spui în sinea ta: “gene false!” Ai văzut cum È›i le aplică make-up artiÈ™tii atunci când te pregăteÈ™ti de un eveniment la care machiajul se impune. Nu poÈ›i face asta dimineaÈ›a, înainte de a pleca la birou sau atunci când te vezi, seara, cu prietenele. Ei bine, acel oftat apăsat È™i îndelung atunci când vine vorba de gene de Hollywood este istorie! Datorită unei periuÈ›e cu dublă acÈ›iune, patentată, noul masacara ajută genele să se extindă pe două lungimi diferite. Alungirea se crează instant, iar volumul este de copertă de revistă!

Produsele Arcancil se găsesc atât în Boutique Pro Make up, strada 13 Septembrie 117, cât și online


Eu sunt tare curioasa daca ati auzit despre aceste produse si care anume va tenteaza!
Va astept cu drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu