Trei tinute si un singur palton!



sense


Atunci cand mi-am inceput activitatea aici, pe blog, a fost un melanj intre beauty si fashion. A ramas asa, cu perioade in care una sau alta dintre preocuparile astea frumoase si care imi dau energie au iesit poate putin mai in fata!

Iar pe instagram postez des si muuuulte tinute, pentru ca de fapt sunt parte integranta din mine. Si trebuie sa recunosc ca eu nu functionez in culori terne, parca nu am energie, nu imi pot dezvolta ideile in nici o directie.

Aleg intotdeauna piese care imi plac si care ma fac sa ma simt altfel si chiar daca veti spune ca la mine vedeti numai flori, va asigur ca mereu optez pentru....altfel de flori, ca printurile sunt pentru mine un adevarat deliciu, as putea spune ca sunt ca topping-ul pe un ecler sau ca frisca pe o savarina.

Culori puternice sau nuante pastelate, toate isi gasesc locul si rostul lor in garderoba mea.
Astazi vreau sa va arat trei tinute pe care le-am ales toamna asta, dar toate au ca element comun acelasi palton. Toate tinutele pe care le-am purtat le gasiti la Sense si daca acestea propuse de mine nu sunt in ton cu preferintele voastre, va asigur ca daca le faceti o vizita nu aveti cum sa plecati cu mana goala!Vreau sa va arat ca puteti schimba aerul unei tinute usor, atunci cand te joci cu culorile si ca daca e toamna sau chiar iarna deja nu trebuie sa ne imbracam musai in culori inchise!

Prima tinuta pe care am ales sa o port aduce in prim plan o fusta care te duce clar cu gandul la stilul scotian. Carourile astea mi se par extrem de atragatoare dar si culorile imprimeului m-au cucerit fara drept de apel. Fusta asta merge de minune cu paltonul bleu-ciel pe care l-am ales. Croiala lejera usor in A o face extrem de confortabila dar in acelasi timp versatila , pentru ca se potriveste mai multor tipuri de siluete!


sense


sense


Am combinat-o cu o bluza supeeeeerba de matase, o adevarata bijuterie! De fapt in zona gatului are o aplicatie fina de margele care ii confera un aer absolut special!


sense


sense


M-am simtit nu doar confortabil dar si speciala, pentru ca, vrei nu vrei, o astfel de tinuta atrage atentia intr-un parc. Ne-am obisnuit sa trecem nevazuti, sa abordam tinute safe si sa nu iesim din tipare!


sense


Si pentru ca ca imi place sa sparg monotonia, pentru a doua tinuta am optat pentru o culoare contrastanta, care sa se evidentieze si mai tare fata de bleu-ul fondant al paltonului!

Fusta aceasta magenta, cu nasturii aurii si slit lateral mi se pare super sexy! Nu, nu in modul acela la care te gandesti instant, ci la modul subtil, care lasa in urma amprenta aia pozitiva pe care vrei sa o lasi! Ajuta si faptul ca este dintr-un bumbac elastic care se muleaza frumos dar o face si extrem de confortabila!


sense


Eu am ales o bluza care se potriveste perfect cu fusta aceasta, dar tu o poti combina in fel si chip! Iar la Sense ai cu siguranta de unde alege! Efectiv doar trecand prin magazin imi veneau in minte combinatii peste combinatii si asta cred eu ca este punctul forte al unor piese corect alese, sa le poti combina la nesfarsit intre ele, astfel incat garderoba ta sa para mereu alta! Si este in acelasi timp meritul designer-ului Andreea Tincu care a creat aceste piese atat de versatile!


sense


sense


sense


sense


sense


sense


La cea de-a treia tinuta m-am oprit asupra unei rochii pretioase! Un model rafinat prin simplitatea croiului. Brocartul din care este croita o scoate si mai tare in evidenta, iar asocierea cu paltonul in aceeasi nuanta ma duce cu gandul la filmele acelea din epoca de aur a cinematografiei, la frumusetea clasica a divelor hollywoodiene pe care am admirat-o dintotdeauna.

Spuneti si voi daca chiar si cea mai mohorata dintre zile, nu capata brusc un aer primavaratic si o veselie molipsitoare! Da, pentru mine este clar ca modul in care ne imbracam atrage energiile acelea bune, pozitive pe care ni le dorim. Eu intotdeauna optez pentru culoare si remarc in privirile celor cu care ma intersectez o sclipire! Pentru ca tine doar de noi sa ne traim viata in culori!


sense


sense


sense



sense


sense


sense


sense


sense


sense


Va invit si pe voi sa le treceti pragul celor de la Sense, ii gasiti atat in magazine fizice dar si on-line. Va spun ca eu m-am pierdut timp de trei ore in magazin, in conditiile in care stiu clar si de la bun inceput cam ce vreau sa probez! Dar sunt atat de multe, de frumoase si de variate, incat m-as fi mutat la ei, trebuie sa recunosc!

Mi-ar placea sa aflu si care este tinuta voastra preferata dintre cele trei sau cu ce ati purta voi aceasta minunatie de palton, care apropos, se mai gaseste si intr-o nuanta de roz pudrat. Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu