3 rochii, 3 ocazii diferite!



sense



Nu este un secret pentru nimeni ca imi plac rochiile! Cred ca rochia este piesa de rezistenta a garderobei mele, sunt dependenta de rochii! Bine, si de fuste, dar rochiile imi plac in mod special! Mama spune ca as putea sa imi deschid un magazin si probabil ca asa si este...

Si evident ca fiecare rochie se adreseaza unei anumite ocazii...iar fiecare dintre noi avem zilnic atat de multe oportunitati de a purta o rochie! Nu sunt asadar genul de persoana care se imbraca numai vara in rochie si consider ca toamna si iarna au un farmec aparte daca stim cum sa contracaram zilele mohorate!

Cer intunecat? Nimic mai simplu! O rochie colorata inveseleste orice atmosfera iar ziua ta va fi cu siguranta muuuult mai buna si te vei simti mult mai tonica! Acesta este secretul unei zile reusite pentru mine! Pentru ca daca ies din casa bine dispusa, trec mult mai usor peste toate greutatile inerente unei zile de munca si alergatura!

Asa ca astazi, inainte de sarbatori, vreau sa iti prezint trei rochii minunate, pentru trei ocazii diferite! Toate rochiile sunt de la Sense si te asigur ca daca le treci pragul vei gasi cu siguranta si tu cel putin trei tinute pe care sa nu vrei sa le lasi in magazin.

Perioada asta a anului mie mi se pare de departe cea mai speciala si frumoasa, asa ca intotdeauna caut sa aduc un plus de culoare si prin tinuta! ma gandesc din timp ce sa imbrac imi fac planuri si mi se pare super misto sa abordez o tinuta potrivita si la birou.

Eu port rar, extrem de rar o rochie neagra cu imprimeu, ( pentru ca o rochie complet neagra refuz sa port, haha ), dar rochia aceasta mi-a atras atentia de la bun inceput! Este atat de feminina si versatila, iar bulinele albe combinate cu inimioare rosii o fac de-a dreptul seducatoare! Daca eu nu i-am rezistat, care asa cum va spuneam nu port negru aproape deloc, cred ca va veti indragosti si voi de ea! Cureaua rosie aduce un plus de farmec si se integraza perfect in compozitie!


sense


sense


sense


sense


sense


Craciunul bate la usa si categoric trebuie sa il intampinam asa cum se cuvine! Va spun cu toata sinceritatea ca abia astept zilele acestea cand totul capata alta conotatie si atmosfera se umple de magie! Dar cu siguranta si noi contribuim la asta, asa ca dupa ce vom termina toooooate pregatirile, sarmalele, cozonacii si toate bunatatile specifice perioadei, ne vom imbraca frumos si il vom astepta pe Mos Craciun! Daaaaaa, la noi vine in persoana si ne bucuram tare, tare de prezenta  si darurile oferite! Eu aleg aceasta superbitate de rochie de catifea visinie extrem de fina, pe care va asigur ca veti uita ca o purtati atat este de confortabila! In plus este spectaculoasa si va atrage toate privirile, asa ca cine stie? poate Mosul desarta tot sacul lui cu minunatii la mine, haha!!!

Dar orice petrecere, inclusiv Revelionul poate fi o minunata ocazie de a fi purtata, asa incat eu zic sa nu ratezi ocazia de a o avea cat inca mai este in magazine!


sense


sense


sense


sense


sense


sense


sense


Vacanta rimeaza cu plimbarile lungi iar pentru mine rimeaza cu rochii fluide si surprinzatoare ca si print! Daca pleci si tu cateva zile sa colinzi lumea, iti recomand aceasta rochie absolut superbissima! Arata senzational, o veti gasi la Sense si intr-un alt print, mov cu buline albe si va asigur ca si aceea este spectaculoasa! Eu am ales sa o imbrac cu un pulover tricotat deasupra si sa ii adaug si cizmele mele cele mai comode pentru o plimbare perfecta in parc!

Veselia este asigurata atunci cand totul in jur aduce un vibe pozitiv iar aceasta tinuta cu siguranta atrage toate privirile!


sense


sense


sense


sense


sense


sense


sense


De altfel, toate tinutele pe care le-am purtat de la Sense, mi-au dat acel feeling ca lumea e a mea si ca orice s-ar intampla, pot depasi obstacolul ivit. Si acesta cred eu ca este sensul unei tinute bune, care sa rezoneze cu tine. Pentru ca noi nu mai suntem in situatia de a ne imbraca de nevoie, in orice, avem acum posibilitatea, din fericire, sa alegem piese speciale, care sa ne bucure sufletul si sa aduca un zambet pe buze si celor din jur.

Tu ce vei purta de Craciun? Dar de Anul Nou? Sunt tare curioasa si astept cu mare drag parerile voastre!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu