Gerovital, o noua iubire...

De fapt pot spune o redescoperire pentru unul dintre produsele prezentate si o mare bucurie de a descoperi alte doua produse absolut minunate.
Primul produs  este Lotiunea Regeneranta cu Petroleum. O am de mai mult timp, am vazut ca acum este schimbata eticheta de pe sticla.Am renuntat  sa o mai folosesc datorita mirosului destul de persistent si care mie nu imi place deloc. Dar pentru ca in ultima perioada imi cadea parul foarte rau indiferent de samponul cu care ma spalam, m-am hotarat sa o refolosesc si  m-am inarmat cu rabdare pentru a suporta mirosul timp de 2-3 ore cat trebuie sa o tii minim pe par.Rezulatatele au fost insa spectaculoase pur si simplu. Am folosit-o doar de doua ori si parul meu este mult mai viguros, mai cad doar cateva fire la periere, are mai mult volum si se ingrasa mai greu. In schimb mirosul persista in par si a doua zi, spre disperarea mea.




Cel de-al doilea produs sunt de fapt niste fiole pentru regenerarea parului. Eu am folosit un singur set de fiole, deci nu toata cutia asa cum se vede in imagini (contine 10 seturi). Am cumparat acest set dintr-un magazin de cartier  si am dat pe el 3 Ron, pretul unei cutii fiind deci 30 Ron. Pe site o cutie cu 10 astfel de seturi costa 46 Ron. Cam mare diferenta, mai ales fiind vorba de site-ul producatorului. Continutul celor doua fiole se amesteca pana devine  cremos, galbui, se aplica pe par si se lasa 10 minute. Rezultatele mi se par spectaculoase. Trebuie sa-mi gasesc o cutie intreaga, dar la un pret mai bun decat pe site.




Ultima descoperire o reprezinta fiolele cu acid Hialuronic pe care intamplator le-am gasit la Auchan la 35 Ron, cu vreo doua luni in urma.Mi se par miraculoase! Continutul unei fiole il aplici prin masaj pe fata o singura data, nu trebuie lasat de pe o zi pe alta. Eu il aplic seara iar dimineata fata arata extrem de bine, se vede diferenta fata de orice crema as folosi. Ei le recomanda in cure de 10 zile in fiecare luna, iar dupa acest ser sa aplici crema hidratanta. Eu nu am mai aplicat si crema, mi se pare ca nu mai are unde sa intre, este destul de mult ser intr-o fiola.
Pentru ca am avut o experienta atat de buna cu aceste produse sunt tentata sa incerc si altele. Voi ati incercat alte produse de la Gerovital? Mi-ar prinde bine sa mai aflu si alte pareri despre aceste produse!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu