Pink Box noiembrie

Astazi m-am gandit sa va arat cutia roz care vrea sa surprinda luna de luna cu produse minunate. Mie imi plac surprizele, deci sunt candidatul ideal pentru acesta cutie.Pretul cutiei este de 44 Ron, dar daca te abonezi pe 3 sau 6 luni obtii o reducere. Dezavantajul abonamentului este ca trebuie sa platesti inainte. Eu am optat pentru un abonament de 3 luni ( aceasta a fost ultima luna si nu stiu daca voi repeta experienta abonamentului).

Dintre toate cutiile si cutiutele care si-au incercat norocul pe piata din Romania, mai rezista doar Pink Box si Lulubox.

Lulubox a fost pentru mine o crunta dezamagire, ultima cutie comandata fiind in septembrie.Pretul cred ca este 59 Ron, iar ultima cutie a cuprins 2 mostre de parfum, o bulina de gel de dus Sephora (3 Ron), un minirimel Sephora si o crema anticelulitica Collistar (30ml). Pentru mine, clar nu si-a meritat banii.
Asa arata Pink Box-ul de noiembrie :


 

Cuprinde un gel de dus Sebamed (39 Ron), o oja profesionala Inglot (42 Ron), o mostra de gel pentru conturul ochilor de la Mario Badescu, un fard Elf ( 9 Ron ) si o mostra de parfum Beyonce - Midnight Heat. Sincer cred ca merita cei 44 de Ron.

Gelul de dus este din categoria dermato-cosmeticelor, dar l-am primit si luna trecuta in cutie asa ca acum as fi preferat sa incerc altceva.

De brandul Inglot nu am auzit, dar se pare ca s-a creat o oarecare isterie in jurul lui, dar mie nu imi place nuanta pe care am primit-o. Putea sa fie mai pink! Am vazut insa pe alte bloguri ca nuantele au fost diferite de la cutie la cutie.

Fardul are nuante foarte frumoase,sidefate, din categoria celor pe care le folosesc de obicei, iar parfumul imi place, este dulceag si potrivit pentru aceasta perioada a anului.

Gelul pentru ochi cred ca va tine cel putin 2 saptamani (din experienta anterioara cu mostrele Mario Badescu) dar inca nu l-am folosit.

Per total sunt multumita de acesta cutie, nu consider ca am irosit banii.
Astept insa cu interes cutia lunii decembrie, pe care cei de la Pink Box o anunta cu adevarat speciala!

KISSES!




CONVERSATION

2 comentarii: