Lavender Vinegar

Astazi vreau sa va povestesc despre o solutie miraculoasa pentru cosuri.
Din cand in cand si fara sa identific neaparat o cauza (uneori am suspicionat crema de fata folosita), ma trezesc dimineata cu un cos enorm sub piele, dureros si rosu, asa cum nu am avut nici in adolescenta. Solutiile incercate de mine pana acum au fost ineficiente astfel incat cosul isi facea de cap mai bine de o saptamana si nu imi ramanea decat sa-l camuflez cat mai bine, dar in urma lui ramaneau urme cateva saptamani.
Am cumparat Otetul cu extract de Lavanda de la L'Occitane in urma cu un an datorita pasiunii mele pentru mirosul de lavanda. Nu m-a consiliat nimeni in privinta acestui produs si sincera sa fiu am crezut initial ca este un tonic pentru fata(desi m-a mirat cantitatea oarecum mica - 50 ml). Asa arata acest produs :






Are un miros pregnant de lavanda dar in plus este extrem de eficient in combaterea unui cos. Am descoperit citind eticheta, la mult timp dupa ce il cumparasem ca nu este un tonic. Pentru ca zilele trecute m-am trezit cu un cos imens dimineata, am tamponat cosul dimineata si seara cu acest otet iar dimineata urmatoare cosul nu mai era. Pur si simplu disparuse fara urma. Este a doua oara cand il incerc iar rezultatul a fost acelasi.
Cred sincer ca este un produs care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o trusa de beauty si il recomand cu toata increderea.
A mai incercat cineva acest produs?

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu