Cadouri, cadouri...


Sotul meu a fost plecat o saptamana in Corsica, cu escala la Marsilia si Munchen si bineinteles ca m-a intrebat ce sa-mi aduca.
Va arat si voua ceea ce am primit:




-apa de parfum CH - Sublime. L-am rugat sa-mi ia ultimul parfum aparut de la Carolina Herrera. Ultimul la noi nu era ultimul la Munchen, asa ca am primit aceast parfum care nu a fost lansat inca in Romania. Imi place mult, este dulce, floral, contine note de patchouli, trandafir, orhidee. Probabil va fi lansat in toamna in Romania.




 -magneti din Corsica, sunt colectionara...




-crema de noapte Realia, brand local corsican, cu extract de masline si imortele, 100% naturala. Cand plec in alta tara intotdeauna imi iau branduri locale, sunt curioasa sa incerc si alte lucruri decat cele clasice, asa incat l-am rugat sa-mi aduca ceva specific zonei.




-o varianta a bomboanelor Mozart ( acestea nu au inima de fistic, dar sunt foarte bune )




-un gel de dus cu lavanda si doua creme pentru maini una cu trandafir si cealalta cu tei.




-povestea borcanelor de mustar este lunga...Acum multi ani am descoperit in Ungaria pahare de mustar de colectie. Ulterior am gasit variante si in Franta, Germania, Mallorca si mi-am adus toate modelele pe care le gaseam. V-am spus ca sunt colectionara! De data aceasta am primit aceste 10 borcane cu mustar corsican cu diverse arome: lamaie, portocala, alune de padure, mirt,castane, miere, etc. Inca nu le-am incercat dar sunt curioasa cum sunt...




-un set de miniproduse L'Occitane




-si pentru ca sunt o mare iubitoare de lavanda, am primit o punga consistenta dar si un ursulet care are in maini si picioare lavanda. In ziua in  care sotul meu era in aeroport in Marsilia, am vazut intr-o revista Joy acest ursulet si l-am sunat sa-i spun. Intamplarea a facut ca in aeroport sa gaseasca acest ursulet, deci trebuia sa ajunga la noi. Este acum in posesia fetitei dar este absolut incantator mirosul lui.
Sunt curioasa daca a mai incercat cineva vreunul dintre aceste produse.

Voi ce va aduceti din calatorii? Va astept cu drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

17 comentarii:

  1. sunt super minunate :)
    sa le folosesti cu placere! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Gama cu Immortelle, de la L`occitane este dementiala :) Sigur va fi pe placul tau :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot citit ca este foarte buna, inca nu o desfac, mai am cateva de terminat.

      Ștergere
  3. Ce dragut, crema de maini cu miros de tei! Mie imi place mult acest miros, insa din pacate nu prea am vazut cosmetice cu aceasta aroma :(
    Si eu colectionez magneti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mustar cu diverse arome e o premiera pentru mine :)
    Sa le folosesti pe toate cu placere! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am mai vazut, decat cel cu hrean pana acum...Voi vedea cum este, combinatiile par cam ciudate!

      Ștergere
  5. CE DE CADOURI FRUMOASE, DAR MI-AU ATRAS ATENTIA VARIANTELE DE MUSTAR....ASTEPTAM REVIEW DEPRE ELE :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te astept sa le gusti chiar tu! Daca vor merita sa fie elogiate o voi face cu siguranta...

      Ștergere
  6. deci treaba cu mustarul e tare :) a fost cu avionul si ti-a adus 10 borcane ? :) ai primit foarte multe cadouri frumoase , sa le folosesti cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai un soţ grijuliu şi iubitor din câte remarc. Mă identific cu situaţia ta, pentru că şi soţul meu călătoreşte mult şi mă întreabă mereu ce doresc să-mi aducă. Parfumurile sunt cea mai facilă alegere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este ca ma simt norocoasa! Iar parfumurile sunt o mare slabiciune!

      Ștergere
  8. Daca fotografiile erau facute in parc la Turnu Magurele, asta inseamna ca Adi are un baietel, sa-i traiasca! Va doresc sa fiti cu totii sanatosi si fericiti! Referitor la cadouri, sa le folositi cu multa placere! Doresc si pe viitor sotul sa ramana la fel de romantic, ca intreaga viata sa fiti alintata si rasfatata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult Aurelia, asa este, are un baietel superb!Cat despre mine, am mai spus, ma simt norocoasa cu familia pe care o am!

      Ștergere