OOTD - Bright Yellow


Am lipsit mult, au fost sarbatorile ( pe care le-am petrecut mai mult la tara, fara semnal de internet ), am avut fetita bolnava, am fost la o sedinta, am extrem, extrem de mult de lucru la serviciu, dar in sfarsit astazi revin cu o tinuta pe care am purtat-o la botezul nepotelului meu.










































Am purtat:
-rochie: - Mango
-pantofi: - Il Passo
-clutch: - Meli Melo
-cercei: - Swarovski

Port foarte rar coafuri complicate, uneori nici la evenimente, dar am ales sa imi strang parul si sa las sa se vada cerceii. Uneori prinde bine o schimbare, mie mi-a placut.

Si ca sa va fac pofta va pun si cateva imagini cu candy bar-ul de la botez:








Sunt curioasa care sunt si parerile voastre.


KISSES!





CONVERSATION

8 comentarii:

  1. buna ! atat tie cat si printesei tale vau stat foarte bine in rochitele sunteti doua papusi vii ,iar de mini bar ce sa zic as fi vrit si eu sa degust din dulciurile alea bune de acolo . un inceput de saptamana reusit iti doresc,.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumusele ati fost!
    Sper ca fetita ta e bine, multa sanatate si o saptamana usoara pentru tine.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult, acum este bine, a facut o enterocolita dupa botez din pacate. Te pup si eu si o saptamana frumoasa si tie !

      Ștergere
  3. Sunteti cu adevarat doua printese, ..... atat de frumoase!!! Ii doresc multa sanatate fetitei! Am fost plecata o vreme la tara si nici eu nu am avut semnal, insa cand am revenit, am urmarit cu drag postarile mai vechi. Fotografiile sunt facute in parc la Turnu Magurele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Aurelia, am vazut ca ai comentat si la postarile mai vechi si promit sa raspund la fiecare, sunt putin in urma, recunosc.Da, botezul a fost la Turnu si pozele sunt facute in parc.

      Ștergere
  4. foarte frumoase amandoua... mmm ce de bunatati

    RăspundețiȘtergere