OOTD - All White


Unul din trend-urile de anul acesta este "all white". Eu nu urmez cu strictete trend-urile, dar ma bucur cand descopar ca ma regasesc in anumite tendinte, ca le simt oarecum inainte. In fotografiile urmatoare, in afara bluzei, nici una dintre piese nu este cumparata in acest an. Si nu este chiar totul alb.
Am citit de curand pe un blog, faptul ca daca doua luni nu poarta unul dintre obiectele vestimentare, acestea sunt vandute sau facute cadou. Pentru mine acest fapt pare usor nerealist, in general imi cumpar haine care trec proba timpului si le port cu drag de la un sezon la altul. Trebuie sa recunosc ca eu imi iubesc hainele si ma despart destul de greu de ele. Evident mai am si eu lucruri care par sa nu mi se mai potriveasca la un moment dat (excentricitati de moment - tot mai rare in ultimul timp) si pe care pana in prezent le-am daruit.


















Plimbarea noastra prin centrul vechi din Timisoara s-a incheiat cu o bautura numita Green Apple, o combinatie de lime cu suc de mere si zahar brun, delicioasa!

Am purtat:
-pantaloni: - Mango
-bluza: - Zara
-geanta: - Tosca Blu
-sandale: - Il Passo

Va intreb si pe voi: cat timp purtati o haina, cand renuntati sa mai purtati un anumit lucru, tineti cont de  trend-uri sau va atasati de haine?

Va astept cu drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

23 comentarii:

  1. Foarte dragute! :)
    eu imi da hainele dor atunci cand raman mici,sincer,nu am posibilitatea sa fac "mofturi" :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi dau seama ca pentru cei mai multi dintre noi este un moft. V-am supus atentiei acest fapt pentru ca mi se pare usor ingrijorator sa lansezi un astfel de "trend", mai ales ca cele mai multe cititoare de bloguri sunt tinere, care imprumuta aceste idei. Se va intampla acelasi lucru ca si in cazul suprasaturarii cu cosmetice si oje...

      Ștergere
  2. Frumoase sandalutele , si tricoul , e vesel :) Eu dau hainele mai departe doar atunci cand sunt sigura ca nu le mai port , din diverse motive .. dar de cele mai multe ori , nu mi se potrivesc , si atunci stiu ca nu o sa le port niciodata . Am inceput sa nu-mi mai para asa rau dupa ele , daca mi-ar fi placut , le-as fi purtat . Eu am haine care au ani buni in vechime , ce trend-uri , ce mofturi ? Daca imi plac , imi plac . Daca ma simt bine in ele .. atunci suntem bune prietene si nu ne despartim asa repede :) Am fost si eu sapt trecuta in Tm :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am unele haine care au si zece ani...Este vorba de piese clasice in general si pe care le port cu mare drag.Dar mi se intampla sa mai si gresesc atunci cand cumpar ceva, in general de pe internet, de aceea m-am calmat in privinta comenzilor de haine.Tu de unde esti (daca poti sa spui)?

      Ștergere
    2. dintr-un orasel din judetul Hunedoara :)

      Ștergere
    3. Am vazut localitatea pe blog, nu am ajuns niciodata in Lupeni, am fost doar pana la Petrosani.

      Ștergere
  3. foarte frumos, doar o singura remarca, parerea mea ca pantalonii trebuie scurtati pana la glezna.pupp

    RăspundețiȘtergere
  4. Port haine in trend doar daca mi se potrivesc si ma atrag, e posibil sa treaca trendul si eu fix atunci sa ma indragostesc de un imprimeu sau stil. De lucrurile care oricum nu aveam o legatura si le tineam poate va aparea o scanteie scap de ele sau mai stiu eu din ce motiv.
    In rest imi iubesc hainele si nu le instrainez cu usurinta.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu cred ca e important sa-ti vina bine ce porti. Tin minte ca acum vreo 2-3 ani era trendul cu pantalonii de calarie. Nu puteam sa-i vad pur si simplu...

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa combinatia, iar sandalele sunt "to die for", imi plac la nebunie!
    Eu nu prea port alb, in schimb in partea de sus port culori vesele.
    In legatura cu hainutele, ma despar foarte greu de ele, chiar daca imi sunt mici. Recunosc, in ultima vreme am renuntat mai usor la niste rochite, care nu imi vin, noi, neimbracate (le-am pus la vanzare pe un blog) pentru ca e pacat sa stea la mine in sifonier sa se aseze praful pe ele.Dar tare mi-ar fi placut sa le pot imbraca! Cand le-am luat eram muult mai slaba..intre timp kilogramele si-au facut aparitia :D
    In legatura cu ceea ce ai citit pe un alt blog, depinde mult de persoane si de posibilitatile fiecaruia. Daca isi permite sa-si cumpere haine mereu, poate e bine ca le face cadou :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca depinde de posibilitati si nu e nimic nefiresc sa faci un cadou altcuiva care apreciaza mai mult acea haina.
      Multumesc mult pentru apreciere!

      Ștergere
  6. Acel green apple arata super bine, yum! In alta ordine de idei, imi place geanta!

    RăspundețiȘtergere
  7. O tinua all-White va arata întotdeauna bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumoasa tinuta, cat despre haine si eu le tin foarte mult iar majoritatea le dau doar daca nu imi mai vin sau le arunc cand se deterioreaza

    RăspundețiȘtergere
  9. Ador combinația cu piese albe. Pantalonii și platformele îmi plac în mod deosebit.

    RăspundețiȘtergere