Review Sampon Moroccanoil Volume


Am cumparat acest sampon de pe Lookfantastic in urma cu mai multe luni, asa cum scriam si aici, la pretul de 22 lire. Cantitatea mare, de 500 ml, m-a ademenit si mai mult convinsa fiind ca fac o afacere foarte buna.
Asa cum cred ca ati observat si voi s-a iscat o adevarata isterie in jurul acestor produse, nu am citit decat pareri foarte bune despre acest brand asa ca am crezut ca merg la sigur.




Ce spune producatorul:

Este un produs destinat parului fin, care curata bland si  adauga volum. Contine ulei de argan cu proprietati antioxidante si elemente nutritive fortifiante cu ajutorul carora ajuta la restaurarea parului fin si tern, adugandu-i volum si stralucire.
Nu contine sulfati, fosfati si parabeni

Ce spun eu:

Are o consistenta normala, nici foarte vascos dar nici foarte lichid si culoare alb-sidefie.
Mirosul este placut, dar nu persistent. Balsamul de par miroase mult mai bine.




Dozarea se face usor datorita pompitei, necesara de altfel pentru aceasta cantitate.
Este o formula care nu prea face spuma. La prima samponare aproape ca nu face deloc spuma, la cea de-a doua apare si o cantitate mica de spuma, dar care pe mine nu m-a satisfacut.Totusi scalpul meu gras a fost curatat foarte bine si daca inainte necesita spalat la trei zile, cu acest sampon puteam sa ajung la cinci zile fara nici o problema.

Asa cum spuneam mai sus am pornit la drum cu mari sperante. Din start mi-am propus sa il folosesc impreuna cu balsamul pentru volum, cumparat tot la oferta de pe acelasi site. Am renuntat la masca si ser pentru stralucire si am mai folosit doar un ser pentru varfuri.

Dupa prima utilizare am remarcat scoame fine la nivelul scalpului. Da, era matreata! Nu mi-a placut acest fapt dar am insistat.

A doua utilizare mi-a adus si mai multa matreata, iar dupa cea de-a treia m-am vazut nevoita sa renunt, nu mai puteam continua asa.

L-am abandonat o perioada si am reluat inca o data dupa ce am scapat de matreata. Din nefericire aceasta a reaparut. Eram tare nefericita, dadusem o gramada de bani pe ceva ce nu puteam folosi. Asta mi-a demonstrat inca o data ca ce se potriveste unor persoane poate foarte bine sa nu mi se potriveasca si mie.
I-am gasit totusi intrebuintare: il folosesc la prima samponare, iar apoi continui cu un sampon Wella care nu imi provoaca matreata. In aceasta  combinatie probabil scalpul nu este asa tare agresat.

Concluzia este ca nu vi-l pot recomanda. Are un pret mare iar beneficiile nu le vad notabile.

A mai incercat cineva acest sampon? Si daca da voi cum v-ati impacat cu el? Va astept cu interes parerile!

KISSES!





CONVERSATION

22 comentarii:

  1. citisem acum cateva zile pe un site ca este recomndat sa nu folosi mult sampon pe par si sal clatim cat mai repede daca avem probleme cu sebumul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am pus mai mult sampon decat folosesc de obicei. Oricum nefacand spuma este greu sa folosesti foarte putin!

      Ștergere
  2. Camelia folosit combinat, acum e ok scalpul, nu?
    Si eu le mai combin ca sa termin produsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este ok combinat, sper sa ramana asa si sa pot sa-l termin,pentru ca este cantitate foarte mare si imi pare rau ca am dat banii pe el.

      Ștergere
  3. Am experimentat si eu cum e sa platesti sume uriase de bani pt. diverse produse carora altii le fac reclama.. dar m-am lecuit, folosesc doar ceea ce-mi este bun si potrivit, fie ca e scump, fie ca e ieftin.. uneori insa se intampla sa mai apara si tentatii, recunosc.. mie imi face cu ochiul masca din aceasta gama, insa am vazut-o aici in Helsinki cu 45 de euro, si sincer mi se pare o risipa, in ideea in care momentan folosesc o masca Gliss cu 6 euro care isi face treaba de minune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incep si eu sa ma lecuiesc de astfel de cumparaturi!Asa este, de foarte multe ori ocolim produse bune si ieftine datorita reclamei altor produse nu la fel de competitive. Eu cumpar in general cand sunt promotii sau reduceri.

      Ștergere
  4. vezi, de aia conteaza parerea sincera pe blog. ca de multe ori produsele primite se lauda pe toate blogurile. multumesc! pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca am inceput sa-l folosesc pentru ca ti-ai exprimat dorinta de a citi despre el, pentru ca mai aveam alte sampoane care isi asteptau randul. Asta este experienta mea cu el, evident sincera, dar poate altor persoane li se potriveste mai bine, nu stiu ce sa zic...

      Ștergere
  5. In urma cu mai bine de 20 de ani, am folosit niste creme de la care pur si simplu mi s-a desfigurat fata (s-a umflat foarte mult si s-a inrosit), dvs.stiu ca intelegeti ce spun, ca sunteti medic. Mi-a trecut dupa o perioada. N-a fost suficient si iar am folosit alta crema care "m-a trimis" la camera de garda. Medicul mi-a explicat ca am facut alergie. De atunci, de teama, nu am mai folosit NICIODATA creme pentru fata, fapt pentru care poate ati observat ca nu comentez la produse cosmetice, pentru ca nu ma pricep.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca ai avut asa o experienta nefericita. Intr-adevar putem dezvolta reactii foarte grave la diverse componente ale unui produs cosmetic. Chiar eu am facut o reactie alergica foarte grava acum doua luni, dezvoltata la nivelul gambelor unde ma dadusem cu o lotiune de corp. Din fericire a trecut , dar urmele au ramas aproape doua saptamani pe piele...

      Ștergere
  6. multumim pt review, chiar vroiam sa mi-l cumpar....totusi am sa raman la Joico, produsele pe care le folosesc de ceva timp si de care sunt f multumita. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, poate tie ti se potriveste,dar eu nu-l pot recomanda din pacate...Multumesc frumos pentru vizita!

      Ștergere
  7. eu tot as dori sa-l incerc , stiu ca acelasi produs nu face bine tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric, asa este, nu toti reactionam la aceleasi ingrediente in acelasi fel. Tie sper sa ti se potriveasca!

      Ștergere
  8. eu l-am folosit si are consistenta mai groasa decat zici tu..si face multaaaa spuma de la prima aplicare...trebuie sa aibe multa apa parul..asa scrie si in instructiuni...de asta trebuie citite cu atentie
    poate ai nimerit tu un lot aiurea
    mie nu mi-a provocat matreata, desi am probleme uneori..dar asta tine de parul fiecareia...e un risc indiferent de sampon ai lua
    eu una ma declar fan Moroccanoil si voi cumpara si uleiul tratament

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tine de fiecare tip de scalp probabil, dar la mine efectul acesta a fost din pacate! Iar instructiunile fii sigura ca le-am citit!

      Ștergere
  9. Pacat ca ai dat multi bani pe el si nu ti se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, inca il mai am dupa doi ani...l-am folosit pe lungimea parului si imi e ciuda ca imi provoaca matreata, dar este o problema a mea, pentru ca si alte sampoane renumite imi produc acelasi neajuns, asa ca cel mai bine ar fi sa incerci o mostra daca ar exista...Pupicei!

      Ștergere
  10. ma bucur ca vad o parere sincera, ma gandeam sa il cumpar, desi uleiul de argan nu face minuni in cazul meu. acum nu vreau sa risc, asa cum a zis si o cititoare de mai sus, raman la joico.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scalpul meu este extrem de sensibil, in cazul tau rezultatul poate fi diferit! Te pup draga mea!

      Ștergere
  11. Aceasi problema, am cumparat sampon , balsam , masca toate la o cantitate mare sampon si balsam 1 l masca 500 ml ...dupa folosire , mi-a aparut matreata in tot capul, bucati mari de matreata, mici...parca aveam faina turnata in cap! Pur si simplu..oribil, nu recomand , dezamagita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate da, aceasta a fost si experienta mea! Desi trebuie sa recunosc ca intre timp am ajuns sa imi fie aplicata in salon aceasta gama si inainte de orice, pe scalp a fost aplicat uleiul pentru par, lasat o vreme sa actioneze, apoi spalat si aplicat balsam si in acest mod nu am avut nici o problema. Am zis ca o sa incerc si eu acasa dar nu am mai apucat si nici nu mai am samponul acesta! In schimb uleiul din gama este genial!

      Ștergere