OOTD - Red Skirt


Va prezint o tinuta dintr-o zi obisnuita de serviciu pentru mine. Clasic, dar nu sobru. Voi prefera intotdeauna culorile, mai puternice sau pastel in detrimentul unui outfit in nuante inchise. Pot numara pe degetele de la o mana cate piese negre am in dulap.

























 Am purtat:
-fusta: - Mango
-bluza: - D&G
-sandale: - Il Passo
-geanta: - No Name

Pe mine ma binedispune instantaneu cand vad o tinuta vesela pe strada. Ok, asta nu inseamna papagal, sau ma rog, poate fi, daca e un "papagal" mai stilat... Totul este atat de relativ... Uneori am tendinta de a fi prea critica, atat cu mine cat si cu cei din jur.
Imi amintesc de perioada de inceput a relatiei cu sotul meu, cand plimbandu-ne, imi sare in ochi o fata imbracata toata in negru si cu o pereche de sandale albe, care nu puteau trece neremarcate. La comentariul meu acid, cum ca n-as putra niciodata asa ceva, vine replica sotului meu: " Si daca fata nu are alte sandale, ai prefera sa mearga desculta?" Trebuie sa recunosc ca nici macar nu-mi trecuse prin cap aceasta posibilitate, spre rusinea mea! De atunci, am incercat sa nu mai gandesc in sabloane, totul este relativ, chiar si combinatia alb-negru, foarte la moda de altfel in acest sezon. Nu-mi iese chiar tot timpul, uneori sunt critica, asa cum spuneam mai sus, dar imi revin repede....

As fi curioasa sa stiu care este prima voastra reactie atunci cand vedeti pe strada, sau pe un blog, o tinuta nu prea pe gustul vostru! Comentati cu cei din jur sau nu faceti nici o remarca? Incercati sa gasiti macar un element care va place sau totul este compromis?


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Ador tinuta ta!
    Lungimea perfecta,camasuta, tot, tot, tot.
    Daca vad o tinuta care nu imi place, incerc sa gasesc un articol pe placul meu. Incerc sa nu critic. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, esti foarte draguta. Cred ca este o optiune foarte buna sa gasim ceva care ne place in tinuta cuiva!

      Ștergere
  2. Clasic, elegant, romantic prin imprimeu si culoare, imi place outfitul tau :)
    Ma mananca si pe mine limba uneori, insa remarcile le fac cand sunt cu sotul, discret. Cred ca depinde si de impactul tinutei asupra noastra si de starea in care ne aflam, nu critic tot ce imi iese in cale. Uneori mi se pare amuzant si nu e din a gasi defecte.
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Miha pentru apreciere!
      Intr-adevar depinde si de dispozitia in care ma aflu, uneori si mie mi se pare amuzanta cate o tinuta...

      Ștergere
  3. Imi place foarte mult tinuta ta, perfecta pentru birou, dar nu numai. Eu sunt obsedata de vreo luna de rosu, mi-as dori o rochita sau macar o fusta in aceasta culoare, a ta e absolut superba, dar bluza imi place cel mai mult, cu adevarat deosebita.
    In ceea ce priveste remarcile la adresa tinutelor altora, pot sa zic ca nu sunt prea critica, de fapt asta nu este o trasatura a mea, desi mai imi scapa uneori, in schimb obisnuiesc sa admir entuziasta o pereche de pantofi, o geanta sau o rochita frumoasa pe le vad purtate pe strada si impartasesc tot timpul cu prietenul meu starea :P
    In schimb ma deranjeaza vizual cand vad cate o domnisoara sau chiar o doamna imbracata nepotrivit pentru silueta ei, bustiere la abdomen cu colacei, pantaloni scurti la picioare pline de vanatai, celulita, iritatii de tot felul etc, astea ma enerveaza si nu le pot intelege. In principiu eu cred ca cea mai mare greseala pe care o poti face in ceea ce priveste alegerea tinutei, este sa imbraci ceva nepotrivit siluetei tale, in rest...fiecare cu ale sale :P

    Te pup, o zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Simona!
      Nici eu nu inteleg de ce unele persoane se incapataneaza sa intre in haine minuscule, sau complet nepotrivite siluetei.In fond nimeni nu crere sa-ti vada eticheta cu marimea hainei, este ceva ce doar tu stii si daca alegi bine, poti insela optic si sa mari in parametrii buni. Cred ca este in definitiv o chestiune de perceptie a fiecaruia!

      Ștergere
  4. Este splendida bluzita, are genul de imprimeu care te binedispune instantaneu, croiala e feminina! Toata tinuta ta e foarte frumoasa!

    :) Remarc in mod critic asa ceva numai daca sunt cu o persoana foarte apropiata, numai daca sfideaza limitele bunului simt! Depinde si de dispozitie, de activitatea desfasurata la acel moment...

    Pe de alta parte, apreciez intotdeauna o tinuta frumoasa, indiferent de stilul in care se incadreaza!

    Pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ilda, esti tare draguta!
      Si mie imi place sa observ diferite stiluri, indiferent daca mi s-ar potrivi sau nu!

      Ștergere
  5. imi place mult outfit-ul, te prinde foarte bine.

    cand vad o tinuta care nu-mi place pe vreun blog, il inchid, daca o vad pe strada, nu ma holbez :)). prefer sa trec totul sub tacere pentru ca nici mie nu-mi place cand se uita lumea dezaprobator ca mi-am luat jeansi rupti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Alina. Eram curioasa care este atitudinea generala pentru ca in ultima perioada toata lumea emite tot soiul de judecati, unele mai indreptatite mai mult,altele mai putin.

      Ștergere
  6. minunatie de bluza :D si tu esti simpatica foc :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoasa tinuta si este perfecta pentru vara!
    Legat de intrebarea de mai sus, pentru a nu fi criticati prea tare, cred ca ar trebui sa ne alegem lucruri care ni se potrivesc si care sa ne reprezinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Aurelia, ma bucur sa vad ca iti place tinuta mea!
      Asa este, si eu cred ca succesul unei tinute sta in alegerea pieselor potrivite!

      Ștergere